Longing..


Det var ingen gymnastik idag, det var visst varannan vecka, haha ;P
Då har jag tid att träna styrka och städa mitt rum idag istället då ;) Goodiegoodie faktiskt!

Jag saknar också fredagen ska du veta bby! Det var ju himlans kul, och att man kan vara så inne i sina samtal alltså, haha! Det är något vi måste göra om eller hur?!
Plus att nu är ju jag och Cassie teammates, BSA'are båda två nu =) Nice-som-fan! <3

Jag är så glad att jag lärde känna dig, man har ju en massa underbart underbara vänner, men det finns plats för en till =) Och din kommentar om mig på din blogg... It made my day honey! <3 Det ska du veta.
Always here for you bby! <3 Och vår humor, haha, "Wheres my buddha? It's on 21 street" <3 Vi är knas ihop! <3


And bby!
You're totally amazing as well. Don't ever forget.. :*



Nu ska jag städa och rensa mitt rum som bara den mina kära vänner! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Bowling & jeans


Det gick inte så bra när vi bowlade, inte för mig iallafall, haha. Jag förlorade med över 150 poäng xD Men det var iallafall kul, vad bra att jag inte är en dålig förlorare =)
Hemma så ska nu mitt rum rensas lite till innan jag ska sova =) Jag tog kort på mina jeans igen idag så jag kan väll slänga upp en bild så ni får se =)


Visst, bättre bilder går väll och ta, men det var detta som togs idag, så då blir det detta kortet. Jag orkar inte ta nya kort, haha! Plus, idag hade jag ingen mascara, jag lät mina fransar vila ;)

Nu ska jag städa mitt rum och sedan sova. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Lördag


Helg idag =) Myyys!
Jag har rensat lite i min garderob idag, men har hela rummet att städa kvar. Men nu sitter Tobbe bredvid mig, vi ska ta bussen ner och bowla nu! Vi hörs!

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat!


Detta fick jag med mig hem denna gången ;)


Två DVD filmer. Som alltid x) Två för 99 kr, Jula.


Ett par lagom tajta, ljusa jeans. På rea för 99 kr, JC.


Riktigt frän ring som båda två köpte, tihi. Kostade 119 pix. Gina Tricot.


Så delade vi på ett tvåpack svarta knästrumpor =) För 79.50 kr, H&M.

Det var våran lilla shoppingtur idag och som vanligt fick jag med mig lite trevliga saker hem =) Nu ska jag träna lite styrka och sedan somna till kära gamla SATC =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Jag vill ha fredag idag..


Idag blev det helg igen, mys! =)
Direkt efter skolan så cyklade jag ju till Kupolen, idag har jag shoppat med bby C =) Det var riktigt trevligt och vi var så inne i våra samtal att vi gick fel hela tiden x) Vi hann inte vara där så länge pga att jag slutade sent idag, så vi ska shoppa igen efter våran lön ;) <3
Jag fick inte med mig så mycket hem men jag ska ta kort på det jag hittade, sedan ska jag ner och tvätta håret, sedan kommer jag och lägger in bilderna senare ikväll. Vi hörs då!

Puss&Kram, Sanna!

Got2b Smooth'n'chic


Jag kom på att jag har ju lovat er att säga vad jag tyckte om mitt nya hårspray från Got2b ;)
Jag tyckte mycket om den söta designen på hårspray burken, sedan så håller den vad den lovar, man kan spraya en massa på hela håret, men ändå borsta frisyren och det blir inte hårt eller kletigt alls, sedan så håller den frisyren, jag får inte lockigt hår när det duggar och frisyrerna håller sig på plats =)
Sedan så stinker den inte alkohol som vissa andra hårsprayer kan göra, den här luktar lite... Konstigt, inte äckligt, men inte gott heller ;P Så jag brukar ta på mig min parfym efter hårsprayet =) Men så har man ju olika åsikter också, men jag rekommenderar iallafall Got2b Smooth'n'chic.

Puss&Kram, Sanna!

Kort skoldag


Idag hade vi bara en lektion, sedan fick vi sluta =)
Så nu kan jag ta det lugnt innan jag åker till Falun för att träna nybörjarna =) Jag ska nog stretcha lite före ;) Nu har jag iallafall ätit mat innan träningen, men jag åker om ca 4 timmar så jag kommer nog ta något mer innan jag åker ;)
Vi får se om jag hinner blogga när jag kommit hem, jag ska plugga lite, sedan så kanske jag ska sova, beror på hur lång tid det tar att plugga ;) Annars så hörs vi imorgon kväll, för efter skolan ska jag till Kupolen och shoppa med Cassie, så då får ni lite bilder på vad jag har shoppat också =) Sedan så blir det ju helg imorgon, riktigt riktigt mysigt =)

Sedan så kan man ju be er att hjälpa till att rösta på Tokio Hotel att vinna Best new artist kategorin på MTV =) Ha det bra!

Cheerfulla pussar&kramar, Sanna.

Tröjan


Såhär ser alltså min nya, speciella, unika & fina tröja ut. =)


Såhär ser den ut...

Och så kan man ha den såhär =) Tröjan gör sig verkligen inte rättvis på kort ;P Men nu ska jag hämta ett glas isvatten och platta håret, sedan ska jag sova, sova gott! =)
Imorgon försöker jag slänga upp en oufit bild om jag hinner. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna.


Runnin'


Nu har jag varit ute, jag testade att jogga lite på min promenad och det kändes jätteskönt mot träningsvärken, så jag gick till Mellsta och joggade ett varv i spåren. Nu är jag helt slut, och min träningsvärk är nästan borta. Det känns underbart! =)
Nu ska jag se lite på tv och äta mat, sedan ska jag duscha! =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Arrived!


Idag hade man fått hem ett paket från Ellos =) Spännandespännande.
Det är en grå tröja, jag ska testa den, sedan får ni bilder på den när jag kommer hem igen =) Ha det bra!


Min gråa tröja =)

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat


Nu kommer lite bilder på vad jag fick med mig hem =)

 
Det som jag åkte dit för =) Fem mappar till skolan & en penna =P
Mapparna: 15 kr/st & pennan 19 kr. Tiimari.


Jag lekte såklart modell igen =) Svart mössa för 79.50 kr. Indiska.
Haha, jag ser gråtfärdig ut ;> Är jag inte, just so you know =)


Hehe, charmig mössfrissa! Blommig sjal, 79.50 kr. Indiska.


Eftersom jag har cheertränat sönder alla mina tights så fick två par nya följa med mig hem, i 40 den =) 79.50 kr. H&M.
Så hittade jag en fin klocka, 198 kr, Ur&Penn.

Nu ska jag ut på en liten promenad och posta ett brev =) Sedan ska jag baka och sedan duscha. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sushi


Idag fick vi sluta tidigare i skolan, så jag, Becca, Ava, Malin, Sara, Lovisa och Emma stack till Resturang thai/sushi och åt buffe.
Nu har jag smakat sushi för första gången, haha. Jag kan ju säga att det var godare än jag trott, men kommer aldrig bli min favoritmat direkt.
Så åt jag ju lite thaimat också, det var gott och mysigt att sitta där och äta god mat och prata med tjejerna i klassen.

Sedan drog Becca och Ava för att hinna med tåget hem, jag, Emma, Sara och Malin satt kvar en stund till, sedan gick vi in till centrum, där sa vi hejdå och jag cyklade till Kupolen, där köpte jag det jag kom dit för såklart, haha. Mappar och en penna =) Men såklart så hittade jag lite mer grejjor, jag ska packa upp dem och ta kort på dem så syns vi snart igen!

Puss&Kram, Sanna!

Tuesday


Idag har man varit borta hela dagen, alltså har jag inte haft tid att blogga förrens nu ;) När jag kom hem så sällskapade Tobbe mig till ICA, när jag köpte flingor, haha.
Nu ska jag köra mina situps, sedan blir det platta håret, kolla klart på filmen som jag kikar på, på teven, sedan ska jag sova =) Ha det bra och tipsa mig om hur jag kan göra min blogg bättre!

Puss&Kram, Sanna!

Måndag


Jobbig dag i skolan. Kul med min klass =) Men en lång dag =( Haha...
Sedan efter skolan blev det stunting med laget, vi fick några smällar, men det är det värt, för det är så kuuuuul =D
Nu måste jag ner och duscha, sedan ska jag kika lite på SATC, sedan ska jag sova, imorgon har jag sovmorgon till 09.40, göttans =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Varför?


Jag ber om ursäkt i förväg...

Fan, helvete, skit, varför??? FAN!!!

Ja, jag gråter... :'(

Efter tre år.. Fanfanfan!!


Puss&Kram, Sanna!


Bio!


Ikväll ska jag och min mycket goda vän Tobbe gå på bio, på "Batman - The dark knight" Hoppas att den är lika bra som folk säger att den ska vara =)
Idag har det också varit stekande sol hela dagen, goodiegoodie! =) Nu pratar jag i telefonen med Tobbe och så bloggar jag på samma gång, effektivt ;)

Men nu måste jag gå och göra mig klar, sedan ska jag fixa lite saker, sedan ska jag på bio. Kanske slänger upp en Dagens outfit om jag hinner! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sunny side up!


Idag skiner solen, den riktigt steker och då är jag riktigt glad =)
Så fort detta inlägg är klart och iväg skickat så att ni kan läsa det, så ska jag rusa ut och lägga mig i en mysig solstol med en bra bok och min ipod i högsta hugg =) Mina bränna är ju helt borta, utan spår...
Så även om solen byts ut mot regn om en timme så har man solat lite, inte kan man se att jag har solat i bara en timme, men man kan ju hoppas på lite brunare hy så här på sensommaren =)

Nu har jag iallafall varit duktig och varit inne på min hotmail och kollat mejl från nybörjare, nu är man ju coach också ;) Nu måste man kolla upp sådana saker på datorn, också.
Nejmen, nu försvann ju solen =( Och jag måste plugga idag också, jag har matte att räkna tills på måndag och nog vet vi alla att om man väntar med läxor till kvällen dagen före, det är lika med Dödssynd! Haha.
Nu kom solen tillbaka, måste gå! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Ja, det är riktigt skönt med fredag idag =)
Plus, att jag känner mig lite smått stolt över att jag avklarat första veckan. Och den har varit superbra. Vi är bara 15 personer i min klass så alla har redan kommit varandra nära. Jag tycker verkligen om tjejerna som jag hänger med i min klass =) Idag bytte vi bilddagboks namn, haha. Mellan varje lektion sitter vi ihop och pratar, skrattar och har kul. Jag är stolt över att vara en Mp1b:are.
Bara en vecka, men jag känner redan att detta är min bästa klass. Det är kul, man drar sig inte för att gå upp på morgonen än iallafall =)
Och idag ska jag, mamma och pappa till Kupolen så ska jag köpa pennor, sudd och skolblock, haha. Jag har lånat Beccas sudd varje dag och idag fick jag låna två papper av Emma, haha, snyltare nummer 1.
Efter Kupolen så ska vi äta mat på resturang också, för att fira mammas födelsedag igår =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Nollad


Idag blev vi ettor på skolan nollade, haha. Min klass blev nog värst nollade på hela skolan, haha!
Vi fick ha stora sopsäckar, med en massa tejp på oss, sedan skulle vi springa ut, där blev vi i grupper och så tejpade de ihop grupperna så skulle vi ha dragkamp och göra en bana typ, om tejpen gick sönder fick vi minuspoäng.. Sedan hade vi en frågetävling, sedan skulle man vara tvåochtvå, och mata varandra med chokladpudding, medans man hade ögonbindel, haha.
Jag hade pudding i ansiktet, på händerna och hela tröjan och t-hirten xD Så fin var jag på bussen hem ;) Sedan hemma var det bara att kasta av sig puddingkläderna, tvätta bort puddingen och sätta på sig träningskläder och dra med bussen till Falun, idag var ju min första nybörjar träning.
Men av typ, 20 pers så kom en, så vi fick avbryta träningen idag och jag fick ta bussen hem igen, haha. Nästa vecka ska nog fler komma, vi ska sätta upp affischer m.m.
Ni som bor i Borlänge eller Falun och är yngst födda år 1997 och är intresserade av cheerleading? Ni är mer än välkomna =) Killar som tjejer, nya för sporten som vana med sporten =)
Kolla in på www.laget.se/BSA, för mer information =)

Så säger jag GRATTIS till min mamma som fyller år idag =) <333

Och grattis till sis som har namnsdag =) <333


P.S Jag tycker att låten "Ella Elle La - Kate Ryan" är så härligt somrig =) D.S

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Idag har jag mest varit med Rebecca och Ava i skolan, pratat lite med några andra tjejer i klassen också =) Börjar trivas ganska bra nu =) Sedan när jag och Lina cyklade hem så stannade vi utanför Soltorg där nollningen för dagen precis var slut. Idag hade dem badat i en fontän/pool med döda fiskar =S
Det började ösregna när vi stod där vid Soltorgskolan, vi träffade Elin (som blivit nollad) och cyklade hem alla tre i spöregn, spöregn och spöregn, jag fick ta av mig allt utom linne och underkläder innanför dörren här hemma xD
Nu ska jag platta om luggen (hade iallafall luvan på mig, haha) och sedan så kommer Lina snart =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Tisdag


Ännu en dag på gymnasiet har gått. Vi började dagen kl. 08.00 med två timmars information typ, suck.
Sedan gick alla till Plättbacken, suck igen, där vi skulle göra typ, stationer, supertråkigt x) När vi gjort stationer och skit i några timmar fick vi sluta.
Då cyklade jag hem, Lina kom hit, vi åkte till Kupolen och träffade Viktor där, vi gick runt i några timmar och snackade, sedan åkte vi hem till kvällen när Lina typ, dog av hunger, haha!

Idag har det varit en helt okej dag, om man tänker på det faktum att jag har en helt ny klass, idag har jag pratat mest med en tjej från Ludvika som heter Rebecka, som är jättesnäll. Sedan har jag pratat lite med klassens tvillingar, Malin och Sarah, dem är också snälla. Det går lite framåt, haha. Tre pers idag iallafall ;)
Jag hoppas bara att man snart har lärt känna klassen bra och skaffat nya vänner, liksom när man har gått ett tag och känner sig helt bekväm med hela klassen =) Nu måste jag duscha och platta håret, sedan ska jag öva lite på min Skinny tilt innan jag ska sova, nicenice, har en timmes sovmorgon imorgon =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Första skoldagen


Ja, nu har man fått sin nya klass, och haft en liten munnestund i minne av Johanna =I Usch...
Min klass är mycket mycket mindre än min förra klass, min förra hade 32 elever, nu är vi under 20 personer, haha.
Jag har pratat med tre snälla tjejer i klassen, sedan har typ fem personer inte ens kommit idag.
Imorgon ska vi promenera till plättbacken, kul... Inte!
Efter skolan fick jag och Lina skjuts till Kupolen av Linas brorsa som nyss fått körkort, där skrev jag på hemligt nummer till en kille som vi "typ" känner och han sprang typ runt på Kupolen och ville veta vilka vi var, haha.
Sedan så ringde jag upp honom och så sa vi till slut vilka vi var, då kom han på att han visste vilka vi var ju xD
Imorgon ska jag och Lina dit efter skolan så ska vi ses, haha. Det var så kul och se honom kolla sig omkring så fort vi skrev, haha!
Nu ska jag och Lina vänta på Elin, sedan ska vi kanske dra ner till Ica och köpa ingredienserna till drinkarna ;) Vi hörs!

Puss&Kram, Sanna!

Nattie!


Nu ska jag gå och sova så jag får en bra skönhetssömn innan skolan imorgon =) Nattie nattie! Vi hörs imorgon, då ska jag berätta om min nya klass för er =)

Puss&Kram, Sanna!

...


Åååh, precis när jag & pappa skulle åka så ringde Anna och Idah och ville att jag skulle komma ner till dem på Barnens Dag, ner till karusellerna, jag ville jätte gärna åka ner till tjejerna, för jag har saknat dem otroligt mycket, men jag kunde inte :'(
Jag och pappa skulle ju som sagt åka och jag skulle hämta min iPod, som varit kvar i affären under natten och jag var tvungen att åka en snabbis till Kupolen.. Min concealer var slut och när jag var där så tänkte jag att man kan väll testa det nya från got2b, så jag köpte samtidigt deras nya hårspray "Smooth'n chic", jag berättar hur bra/dålig den är sedan.
Sedan så är jag ju hemma nu igen, så jag hade ju kunnat åka ner till dem nu, men jag har fortfarande inte tid... Jag ska duscha, ta bort mitt fuuuula avflagnande nagellack och så måste jag träna idag, jag verkligen måste!
Nu har jag bara fyra dagar kvar att klara Skinny tilten felfritt... Men jag träffar ju Anna och Idah imorgon, vi ska sällskapa till vår nya skola =)
Sedan efter skolan så ska jag och Lina träffas, göra varsin drink och prata om skolan bla. Sedan ska Elin komma och hänga med oss hon med om hon hinner efter nollningen.. Yepp, käraste Elin går på Soltorg och efter skolan ska dem börja med nollningen, poor poor Elin. Soltorg är ju värst på nollning! Tacka vet jag min nya skola ;)
Men nu ska jag kolla om min iPod funkar som den ska än eller om den fortfarande vill vara bitch mot mig! Vi hörs =)

Puss&Kram, Sanna!

Söndag


Huuuuh, imorgon börjar man alltså gymnasiet, blandade känslor... Det är liksom en mix av glädje, ångest, förväntan, sorg, nervositet och hopp om nya vänner... Haha, shit vilken känsla. Första gången jag ska börja en ny skola, ny klass, utan mina vänner ;) Ganska kul på ett sätt.. Att liksom inte känna sig fäst vid någon, då kan det vara lättare att få kontakt med andra =)
Nu ska jag och pappa åka och köpa mitt golv och så ska jag hämta min iPod, yes, jag lämnade in den igår. Vi får väll se om den vill samarbeta nu då, haha ;) Wish me good luck! ;)

Puss&Kram, Sanna!

Skinny tilt


När den här tjejen kommer hem så ska hon stretcha och öva mer på Skinny tilten, haha. Men övning ger färdighet ju ;) Igår kom jag nääästan ner i spagat med vänster ben =)
Jag var jättenära, om en vecka så kan jag nog det och då kan jag sitta i spagat med både höger och vänster ben fram, yeeey! ;) Hihi..
Men om fem dagar så måste jaga kunna Skinny tilten =) Wish me good luck! See you later! ;)

Puss&Kram, Sanna!

Last weekend


Ingen sol idag heller... Suck... Kan det inte bli sommarväder dom sista två dagarna av sommarlovet ens? Svar: Nej!
Idag, ska jag och pappa åka och köpa mitt nya golv, mitt nya handtag och mitt lås till dörren, haha.
Jag har som en "hasp" som jag kan låsa dörren med på insidan, men om någon verkligen vill in i mitt rum så kan dem bara trycka på dörren så går listen av och låset är sönder, haha... Så inbrott är riktigt lätt och det vill jag inte ha, så nu får jag ett lås med en nyckel ;) Tihi..
Nu ska jag sminka mig, byta lite kläder och sedan så kan vi åka =) Vi hörs senare!

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Nu ska jag spela lite på datorn, sedan ska jag fortsätta öva på Skinny Tilten igen, haha. Men jag måste rensa lite på rummet också, eller måste och måste... Måste väll lite, men jag vill rensa också ;) Ha en bra dag & kväll! =)




Puss&Kram, Sanna!

Shoppat!


Här är två bilder på vad jag köpte idag och "hur man kan använda dem" haha. Jag tänkte visa dem på mig eftersom jag har fixat håret så fint =) Plus att det är alltid kul att leka modell eftersom jag inte kan bli det så får jag leka det själv hemma, tihi ;)


Blå stickad scarf/halsduk, 99 kr, Gina Tricot.
Lite cool & färgglad sådär till hösten & vintern! =)


Vit stickad cardigan/kofta, 249 kr, Gina Tricot.
Me likey! =)

Puss&Kram, Sanna!

Makeover... Typ ;)


Före:



Efter:



(Klicka på de mindre bilderna för att få dem större) You like?! Me like =)
Mörkbrunt med "lila" och röda skiftningar, uppklippt och en liten snedlugg =) Häng kvar så får ni se det jag köpte idag också =)

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Sista fredagen, sista helgen innan skolan börjar igen =( Jag vill inte, vill inte, vill inte börja skolan igen, det är så trååååkigt!! Sommarlov är skoj =)
Idag har jag alltså färgat och klippt håret, sedan var jag en snabbis in på Kupolen och fick med mig två saker från Gina Tricot. Stanna kvar så får ni se =)

Puss&Kram, Sanna!

Guess what?


Gissa vad? =)
Imorgon ska jag till frisören och både klippa och färga håret, imorgon =) Det ska bli kul, med lite förändring och lagom till skolan blev det också =)
Lite ny fräsch färg och klippa bort slitna toppar och det solblekta bitarna i håret ska ju också bort ;) Hehe.
Men nu så måste jag sluta blogga, stänga av datorn, gå in i mitt rum och stretcha, haha. Ska nog värma upp med lite styrka, för om exakt 1 vecka så ska jag, Jessica och Linnea som sagt hålla i vår allra första träning och träna nybörjarlaget som ni vet ;)
Och då så måste jag ju komma ihåg alla stretchgrejer så jag inte bara sitter där "eeeeh... nu ska vi... eeeh... vad skulle vi stretcha nu då???" så nu ska jag memorera lite ;) Jag höll ju i stretchningen när jag var lagkapten i Bobcats förut men.. Då glömde jag ju lite ibland, hehe...
Men nu ska jag stretcha, dels så jag kommer ihåg, dels för att jag också ska visa upp en Skinny Tilt som dem ska få försöka sig på och jag vill absolut inte falla pladask med ansiktet först ner i backen när jag visar upp, haha, okej, Linnea eller Jessica ska ju faktiskt hålla i mig för att visa hur man håller i samtidigt som jag gör Skinny Tilten, men jag är så klantig att jag klarar av att ramla hur som helst, när som helst, haha, men anyway...
Så nu ska jag in och träna styrka, sedan stretcha och sedan worka my ass of med Skinny Tilten ;) Ha en bra kväll!

Puss&Kram, Sanna!

Just lovely!


Ja, nu har jag visat vad jag handlade idag och då vet ni ju också vad jag har gjort idag? Shoppat såklart! =)
Jag blir faktiskt lite arg också, när ska vi få in lite av affärerna i Stockholm som kryllar av snygga plagg? Jag ska nog klaga till någon, hehe ;)

Puss&Kram, Sanna!

Inhandlat


Det här är mina nya shoes och min "portmonnä" (som jag ska ha mina mynt i, haha) =)
 

Svarta tygskor, på rea, 179 kr, Din Sko.

Svart "portmonnä", 29 kr, Ur&Penn.

Puss&Kram, Sanna!

Shopping


Idag har jag shoppat med... Eller shoppat och shoppat. Jag har köpt en "portmonnä" och ett par skor, haha. Tobbe är den som har shoppat idag. Jag har testat jeans också, jag hittade ett par riktigt fina från Replay, dem bara hängde framför mig så jag tänkte "dem såg fina ut, jag kan väll testa dem", så nästa vecka ska jag kolla lite mer på jeans och köpa ett par till skor. Ja, jag ska väll ta kort på det jag har köpt och lägga in det då, det är inte vääärldens snyggaste skor, men jag har länge velat ha ett par tygskor, dem kan man ha till jeans, till shorts och så kan man ha dem till en söt klänning för att "dressa down" lite ;)
Häng kvar så får ni se det som jag köpte ;)

Puss&Kram, Sanna!


Onsdag


Idag ska jag in till Falun för mitt första tränarmöte, nästa torsdag ska jag träna nybörjarlaget för första gången.
Nu ska jag avsluta mitt otrooooooligt intressanta inlägg & äta lite frukost med Lina, om det finns något gott att äta...
Hare bra!

Puss&Kram, Sanna! 


Never been kissed


Haha, gammal film som jag har sett förut ;) Men man kan ju se den igen, var ju tuuusen år sedan sist. Shit, det är en massa kändisar med ju ;) Haha. Jag längtar tills på fredag =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Tisdag


Har alla haft en bra dag? =)
Det har iallafall jag och Lina haft, vi har varit ute i solen som faktiskt visade sig idag ;) Och så har vi bakat en paj, så nu när jag bloggat klart så blir det situps, sedan ska jag inte äta paj på flera år, men jag har iallafall inte ätit mat idag så det kan man ju skylla på ;) Hihi...
Nej, nu måste jag skärpa mig, jag äter hela tiden :S Men nu ska jag dricka en massa vatten, fortsätta se på filmen med Lina och sedan ska vi nog se en till film, sedan en till och sedan sova, haha. Det känns skönt att slappa lite innan skolan börjar igen nu på måndag... Snyft!

Puss&Kram, Sanna!

Bytheway!


Igår blev det inget rensa mitt rum alls xD Haha.. Jag satt på datorn till 23.00, sedan drog jag ut med Lina och hennes hund Bozco istället. När jag kom hem var klockan 23.45 typ, då började jag bränna en skiva med ny musik, haha.
När jag kom i säng var klockan runt 01.00, så låg jag och läste Linas kvällsbok, så läste jag ut den, när jag somnade var klockan runt 02.30, haha.
Jag som skulle försöka vända lite på dygnet ;) Yeah right. Haha..
Nej, nu ska jag fortsätta med musiken, sjungandet och sminkandet, hare bra!

Puss&Kram, Sanna!

Ciao!


Nu har jag nyss ringt och bokat tid hos frisören för klippning och färgning nu på fredag =) Skojskoj!
Mina slingor har värsta utväxten och mitt hår är värsta solblekt, risigt och usch..
Men på fredag blir det ändring på det ;)
Men fråga inte hur det ska bli för jag funderar på vilken färg och hur jag ska klippa mig ;) Tihi.
Nu ska jag sätta på musik på högsta volym, sjunga med och sminka mig, hehe... Både mamma och pappa jobbar kväll idag och de åkte till sina jobb 13.30 typ. Så nu är jag ensam resten av dagen och kvällen, jippie! Sedan blir det jag och Linapinastina som har hela huset för oss själva, hihi.
Nu sätts musiken på, ha det bra och så ses vi :)

Puss&Kram, Sanna!


Goodnight


Nejmen, nu började jag skriva med Idah & Anna också :-p Haha... Nejmen, ska skriva 10 minuter med sötnosarna, sedan ska jag logga ut & rensa lite smått i mitt rum, haha! Klockan 23.00 ska jag rensa ;) Hihi...
Ja, så får det bli, imorgon ska jag ju som sagt träffa Lina & hon ska sova över här :D Yeeeeey =) ♥
Så nu ska jag alltså avsluta mitt sista inlägg för idag & så ser vi imorgon =) Ha en bra kväll & sov så sött! =) ♥

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Suck...


(OBS! Risk för långt inlägg!!!)

Min katt är jobbig, han vill gå ut, men får inte för mamma & pappa, så då sitter han bakom min stol & slår mig på benen & i ryggen. Då blev jag arg på honom & stängde in honom i teverummet med mamma & pappa, men nu sitter han & gnäller vid dörren så snart kommer mamma & pappa släppa ut honom hit till matrummet igen där jag sitter vid datorn. Så jag ska nog ta med mig datorn in i mitt rum eller stänga av den helt enkelt.
Nej, nu släppte pappa ut honom, alltså ut, utanför huset, haha :) Men jag ska nog logga ut ändå, det enda jag gör är blir sur på min iPod (my worst enemy!), deppar över att bilder från cheerleading lägret som var i helgen börjar komma upp på bdb (jag är ju med i föreningen men inte i ett lag, så jag kunde inte åka med...) & skriver på msn med Lina♥ =)
Men jag ska logga ut nu, skulle ju rensa rummet som jag sa någon timme sedan, haha. Kan börja nu, jag kommer ändå inte lägga mig de närmaste 4 timmarna, jag är nattmänniska & kommer nog inte hinna vrida på dygnet innan skolan börjar, buhuuuuu! Jag vill inte börja skolan, jag tyckte det skulle bli spännande & kul med ny skola, ny klass & nya vänner... Men nu får jag ångest, gråter & är rädd... Inte rädd men... Sommaren har knappt börjat, vad har det varit? Max typ... Fem soldagar? :O
Men idag köpte jag en liten sak som gjorde det liiiiiiite roligare.. Jag & pappa var ju runt & kikade på saker idag, då åkte vi också till Ica Maxi för jag skulle köpa en kalender, och den gör det liiiiiiteliiiiiiteliiiiiite roligare, för nu kan jag typ, anteckna, plugga mm, i en snygg rosa kalender =D
Så köpte jag två böcker också =) Veckan hos farmor läste jag klart sista Harry Potter boken, och det var över hälften kvar, haha, my point is... Att nu har jag hittat tillbaka till läsningen. När jag var liten läste jag hur mycket som helst, det kanske är därför jag får så bra betyg i skolan på svenska och så ;) Hihi...
Men nu i sommar har jag kommit på hur kul det faktiskt kan vara att läsa, alltså inte typ, fem timmar varje dag, men typ nån gång på kvällen då & då & lite random ibland sådär... Så när jag ändå var i farten där borta på Ica Maxi så köpte jag två böcker också.. ;)
Den första var en rosa girlygirly bok av Meg Cabot, haha, det här är nästan så nördigt kul att jag blir stolt över mig själv ;-p Det är En prinsessas dagbok 3 - Kär?
Haha, det är kulkulkul, men just nu läser jag ju Linas Kvällsbok 1&2 i pocket, så då kan jag väll fortsätta med en till "Dagboksbok" ;)
Den andra boken var en pocketbok av Sophie Kinsella, nu vet ni vilken bok eller hur? =) Ofcourse! Det är Shopaholic serien ^^ Jag köpte En Shopaholics Bekännelser tidigare i år & me liked! Själv älskar man ju att shoppa, men utan de där stora problemen som hon har dock xD Så då tänkte jag fortsätta i den serien, hehe, så nu köpte jag den som är orange ;) En Shopaholic i New York =) Next time blir det den vita boken i serien, tihi...

Nej nu ska jag faktiskt logga ut från datorn, och lämna sötgrannen kvar ;-p Haha. Nu ska jag rensa mitt rum till en film eller musik =) Haha (intresseklubben antecknar blire nu) Så med risk att bli för tråkig & skriva ett milslångt inlägg (nu är det bara kilometerlångt, haha) så ska jag sluta skriva nu & kila in på mitt rum =)

Puss&Kram, Sanna!


Du är dum!


Min IPod ligger illa ute just nu, den har blivit störd & lyssnar inte på mig längre... Den lägger inte in hälften av alla låtar jag vill ha, en massa nya bra låtar. Jag & Mr. Ipod är ovänner, jag hatar den..
Jag tänker ta med min idiotiska idiotiska dumma iPod till BRL & säga till dem hur mycket jag hatar den & så tänker jag råtvinga dem att fixa det problemet. Hoppas era iPods är snällare än min dummadummadumma! Vi hörs imorgon & kommentarer uppskattas.

Puss&Kram, Sanna!

Hello.


Jag har fixat en sak med bloggen, ny textstil, man tackar Anna Kristina för det, hihi. Jag tyckte stilen som hon skrev med var så snygg så jag frågade vad det var hon skrev med för stil ;)
Nu är lata jag nöjd med den ynka lilla förändringen på ett tag. Igår träffade jag ju Tobbe en stund på kvällen, vi gick till Statoil & jag hittade en ny dricka utan kalorier, haha, blev jublande glad & köpte två st ;) Sedan gick vi till Lina (aka min söta granne) & hälsade lite på henne :)
Sedan gick jag & Tobbe hem till honom, pratade lite & såg på en film, sedan följde han med mig halvvägs hem, vi sa hejdå & jag stack hem & somnade till en film.

Idag har jag & pappa alltså kikat runt på saker till mitt nya rum (ni vet, min room makeover), vi hittade en tapet som jag kanske ska ha & ev tapet till min fondvägg, sedan hittade vi mitt nya golv :D På fredag ska vi iväg igen, kika på mer tapeter, ev. köpa golvet, köpa nytt handtag till min dörr, köpa lås tsm med handtaget, skaffa vit färg till dörren (den ska målas om) & åka till banken & fixa sparkonto till moí, haha.
Nu är jag så glad att det äntligen är igång, det här med mitt rum, att jag ska trotsa min "trötthet" & gå in i mitt rum, sätta på musik eller en film & rensa mitt rum.. Jag fick ju som jag ville med pappa, jag tjatade till mig rosa tapet till mitt nya rum (who doesn't love pink) antingen som fondvägg eller hela rummet med en annan fondvägg, men jag fick rosa.. Däremot så får jag inte en ny garderob x) Okejokej, jag fick en nya garderob i vintras (november, december eller januari, glömt...) Men den är full, den är liten, jag får inte plats med mina kläder, så jag vill ha en ny, haha. Men jag har inte plats för en mycket större garderob i mitt rum, och jag vill inte byta rum, får då måste jag bo på övervåningen & då låter det när man går på golvet så då kan jag inte vara uppe när mamma & pappa lagt sig för "de ska upp & jobba".. Så nu försöker jag klura ut hur jag kan fixa ett av rummen i huset till en walk-in-closet, haha. In my dreams!
Ja, drömma kan jag ju ;) Ha det bäst & imorgon ska jag träffa Lina =)

Puss&Kram, Sanna!

I'm in love!♥


Jag är kär, dubbelt upp! Jag är helt nere i två låtar just nu =) Jag har lyssnat sönder dem, nu flyttar de snart ut ur min labtop & iPod, mina kärlekar!♥ Låt mig presentera mina darlings:

Kat Deluna ft. Busta Rhymes - Run the show.
Rihanna - Disturbia.

I LOVE YOU BOTH!!!♥♥♥♥♥♥

Hare göttans!

Puss&Kram, Sanna!

Lat?! Oh, yes my dear!


Låter rubriken tala för sig själv, jag orkar inte designa om, haha! Vi hörs imorgon såklart. Ha en bra kväll.

Puss&Kram, Sanna!♥♥♥♥

Know what?


Jag ska försöka designa om min blogg igen, kommer nog inte gå så bra så jag ber om ursäkt i förväg xD Men jag har ju ändå inga läsare =/ Jag blev veckans blogg men nope... Vart tog ni vägen you guys?!
Om jag gör något fel, så skriv vad :) Allt för att få en bra modeblogg mm :)

Puss&Kram, Sanna!♥

Sol, regn & sol igen!


Shit, jag blir så bored av det här regnet, finns inte kul att göra när man måste sitta inne, tänkte kolla på tv eller blogga förut idag, men då började det blixtra & åskan var rakt över oss, nehej då kunde man inte göra det!
Så då hade jag en massa tråkigt.


Jag fick lust att locka håret idag, så då gjorde jag det, blev riktigt sniggt faktiskt ;) Men när jag hade typ, en fjärdedels hår kvar, så slog blixten ner & det mullrade jättehögt & alldeles över, jag fick panik & fuskade lite med håret & sedan drog jag ut sladden, haha!
Nu sitter jag & bloggar, ska nog rensa mitt rum, äntligen är min room makeover igång, imorgon ska jag & pappa åka & kika på nytt golv, nya tapeter & ett nytt dörrhandtag, haha, det gick sönder så jag ska få ett nytt, sedan ska vi måla om dörren & listerna samtidigt, goodie.
Kulkulkul, kul-som-fan.

Nu ska jag sms:a Tobbe, vi ska ses när han kommer hem från Gotland ikväll, jag ska se vart han är nu ;) Ha det bra & kommentera en massa + tipsa vännerna om min blogg ;)

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Snark?!


Jag måste sova, jag ska upp tidigt imorgon, men jag är inte trött.. Och jag vill inte (vill inte) sova, just nu orkar jag inte sova (haha?).
Och rummet är fortfarande stökigt, ligger en massa kläder & halvt uppackade resväskor & påsar, väskor & mer kläder... Och mitt i smeten av alltihop ligger det en katt som ser överdrivet nöjd ut, haha. Och överdrivet söt är han också <3
Jag skulle bädda om sängen & mysa ner mig i en nytvättad säng med en nytvättad mig själv & sova så mysigt. Men om jag ska bädda om sängen så måste jag flytta min söta, mjuka & trötta katt, det vill jag inte ;P
Jag får väll vara vaken tills missen min flyttat på sig ;) Ha det bra! Puss på er!

Puss&Kram, Sanna!

080808


Idag kommer bli en riktig tråk-dag, det känner jag.
Det regnar, är griskallt & det känns ärligt talat som en vinter utan snö. Kul att det blir sådant väder de två sista veckorna av sommarlovet...
Idag ska jag inte göra något alls, bara duscha & städa mitt rum, typ rensa mitt rum & städa det, sedan (om jag orkar) ska jag nog kolla igenom garderoben också..

Idag är det 080808, lite coolt sådär, hur ska ni fira dagen? Eller ska ni som jag inte fira alls? Har någon annan en dålig, seg & tråkig dag idag eller är det bara jag...?

Mamma stack nyss med sina vänner till Stockholm, hon kommer hem igen på söndag, Jonna bor ju med sin boyfriend/sambo i Kalmar & katten springer bara runt ute så det är bara jag & pappa typ, hela helgen. Katten är ju inne på kvällarna & jag ska väll träffa nån kompis i helgen också.
Nu sitter jag som ni märker, här vid datorn & bloggar & pappa.. Ja han ser på OS invigningen som så många andra. Jag kikade lite, skulle vara så coolt att vara där, men nu går länderna in & jag ska kolla när Sverige kommer, det är över 100 länder kvar... Suck, så jag tänkte blogga så länge ;)

Ja, jag är uttråkad så ska nog messa en massa vänner & spela lite spel på datorn, haha. Hoppas att ni andra har ett lite roligare väder & en roligare dag. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat i Kalmar!


Här kommer det lilla jag fick med mig från Kalmar på lördagen! =)


Snyggt blommigt linne i fina färger som även är heta i höst ;) 259 kr, Vila.


Eftersom jag tränar & älskar att träna allt möjligt (speciellt cheerleading) så har det liksom blivit som en liten vana att jag köpter shorts i en massa olika färger, som om jag samlar på dem, haha xD Men dem kan man ju ha till vardags också nu i sommar =)
Nu har jag iallafall lagt till ett par röda shorts till min samling ;) Dem var på rea, 64 kr, JC.


(Klicka på lilla bilden för att få den större)
I'm happy =D Jag vet inte huuur länge jag har letat efter ett sådant här snyggt armband med typ, fredstext på, valde mellan "peace" & "hope", men "hope" var snyggare & så köpte jag ju peace örhängen istället ;)
Hope armband, 39.50 kr, Glitter.
Peace örhängen, 59.50 kr, Glitter.

Sedan på söndagen så köpte jag det här från Gabriel keramik =)


Två fina vita ljus, dem ska få stå på mitt bord ;) 25 kr st, Garbiel keramik.


Nepp, nu ska jag sova lite, är så himlans trött, haha. Jag kommer inte hinna blogga mer förrens torsdag-fredag, så vi ses då, kanske ikväll, mabymaby! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

S is back!


Hemma igen! Kom hem runt 13.00, men har inte orkat blogga förrens nu. Imorse blev man väckt ca. 05.00 för att göra sig redo för en ca. 7 timmar lång bilresa, jippie...
Men jag klarade av resan hem bättre än resan dit, nu sov jag hela vägen hem iallafall, haha.

Ni kanske undrat vart jag har varit? Jag & mamma & pappa har varit & hälsat på hemma hos syster & hennes pojkvän, min syster (Jonna) flyttade dit sista juni & jag har aldrig varit borta från min syster en hel månad förut, så det var jättekul att träffa henne igen =) Så var det första gången jag var nere i Kalmar också, haha. Så nu är man hemma igen & min syster är kvar nere i lägenheten hos Hagge (the boyfriend/sambo kallas så, Hagge heter egentligen Martin)
Såklart tog jag lite kort, här får ni några:


Hemma hos Jonna & Hagge! =) Söta ihop? Ja! <3


Här kommer lite bilder från helgen i Kalmar =)

När vi kom dit så jobbade syster, hon jobbar som bla servitris på Nabbens rökeri & fisk, så vi åkte dit & åt, både jag & Hagge höll med om att Jonna var den snyggaste servitrisen där, haha!


När Jonna hade jobbat klart så tog vi alla ett skönt dopp i havet. På bilden håller Jonna & Hagge om varandra, Love! <3


På lördagen åkte vi in till Kalmar & shoppade, det regnade så först gick vi in på ett köpcentrum, tror det hette Baronen, inne på djuraffären där så hittade vi en skäggagam, precis en sådan som vi har här hemma som heter Arvid ;) Fast den här var en unge, alltså lite spralligare, plus att den älskade att bli med på kort, kika in bara, vilken posare ;P
Cutiecutie!


Sedan drog vi in mot stan & resten av affärerna i Kalmar =)


Innan vi åkte hem igen så åt vi varsin toast, sedan på kvällen så var det grillning hemma hos Hagges föräldrar & hela hans familj, det var jätte trevligt =)


På söndagen så gick vi till en godisfabrik & köpte godis..


Vi gick till Gabriel keramik, där fick jag en mugg med mitt namn på av mamma & pappa. Här är typ alla muggar.


Sedan fikade vi lite på Inspirea.


Sedan åkte vi till närmaste mataffären, men då gick en propp & kassan gick sönder så vi fick åka till Blomstermåla & handla istället. Jag köpte bara två modetidningar, as usually, haha.


Sedan hemma igen så låg jag i soffan & läste bok, myyys.


Sedan lagades det god mat, jag har ätit waaaaaay too mucho här nere xD Uuuusch!!! :S


Innan maten så duschade jag..


Jag tyckte om deras söta lilla hylla, haha!


Food's ready!


Pappa snodde min favoritplats & min tidning! Morr.... ;)


Min syster, den vackraste personen på denna planet!


En superduper söt valp som heter Ronja kom på besök! =)


Haha, diggar bilden! Mamma fixar fundersamt med en liten sprayflaska från Body shop (man ska tydligen spreja den & sedan somna på en gång) medans pappa redan sover & ser så nöjd ut, haha. Det ser roligare ut i rätt storlek.

¨
Ursäktar hur jag ser ut, men jag hade inte sminkat mig igen efter duschen, orka! En systerbild iallafall. Jag älskar min syster! <3

Hoppas ni alla har haft det bra, det hade jag iallafall i Kalmar! Nu ska jag visa vad jag handlade där nere, sedan ska jag sova =)

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0