Tisdag.


Idag blev det dålig uppdatering, men det var skolan, sedan hem, fixa sig framför Top Model och sedan dra till Falun och träna... CHEERLEADING!! Älskar't! <3
Så efter ännu en träning med världens bästa sport... Och lag :) Så var det bussen hem, och titta på Desperate Housewifes. Yey, it's back bithes! :) Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova... Släppa alla helvetes tankar som fyller mitt huvud, luften försvinner, jag får ångest och kan inte sluta gråta! Still not OK! Men jag kämpar...

Puss&Kram, Sanna!

Ready, set, sleep!


Jag är så sjukt trött, jag tror att jag ska göra mig klar och krypa ner i sängen framför teven redan nu, haha! Ha det lite mosie och sova lääääänge! Men när jag vaknar igen av klockan så kommer alla timmar ha känts som minuter säkert, haha! Men nu drar jag mig in till mitt rum och stannar där tills imorgon! Det är lika bra, jag orkar inte må illa och gråta mer idag... Nej, jag mår inte bra just nu, men jag ska hålla den glada fasaden uppe! God natt! Ha det göttie!


Fierce, fierce, fierce! <3

Puss&Kram, Sanna!

Måndag.


Nu har jag chillat framför teven sedan jag kom hem. Efter detta inlägg ska jag ner och ta en skön dusch. Efter det så ska jag rensa mitt rum, idag ska jag lägga mig riktigt tidigt så jag får sova ut ordentligt :)
Imorgon börjar vi kl. 09.40, så om jag lägger mig extra tidigt så får jag sova riktigt länge, så härligt det låter! :) Ha det bra, vi hörs senare ikväll!


Strong, like the enemy!


Puss&Kram, Sanna!

Måndag i skolan.


Jag lämnade nyss in mitt datorprov, det gick nog inte så bra! Alla sa att det var så enkelt, men jag tyckte det var komplicerat, haha!
Nu ska vi få papper med mer datagrejer som vi ska lära oss till nästa prov. Jag klarar inte detta så bra, jag tycker helt enkelt inte att datakunskapen är så kul som jag trodde den skulle vara...
Wellwell... Jag slutar kl. 16.00 idag, det  borde vara en lag som förbjuder att man går 8 timmar i skolan på en måndag... Idag när jag kommer hem blir det Top model, sedan rensa lite kläder, sedan ska jag rensa och städa mitt rum som en galning till musik eller en film. Hahaha.
På kvällen kanske det blir lite traditionell träning, whiiii !! ;) Vi hörs senare! Ha det super!


That's perfection! <3

Puss&Kram, Sanna!

Sleep.


Nu har jag tränat, ska varva ner med ett stort glas isvatten till SATC, sedan ska jag sova. God natt, vi hörs imorgon! Ha det göttans!



Puss&Kram, Sanna!

Damn it.


Det är ju bra att jag kan inte fokusera alls på provet nu. Jag tar nog en liten paus och tränar nu, sedan kollar jag lite mer. Det blir ett IG imorgon. Ha det bra!



Puss&Kram, Sanna!

Kväll


Nu har jag tre alternativ, träna mer på provet, städa mitt rum eller träna nu, istället för senare...? What should I do? Det blir nog lite mer pluggande, sedan lite smårensning i mitt rum, sedan träna innan jag ska sova. Imorgon efter skolan blir det Top Model, träning och sedan en hel dag att städa i mitt rum på, nice! :)


Drop it like it's hot! <3

Puss&Kram, Sanna!

Söndag


Jag vet inte hur jag ska ändra den mer, så min bokrecension är nog klar nu... Den är jättedålig, haha! Men jag får nog nöja mig med detta. Recensioner i allmänhet är min stora svaghet. Jag är inte bra på det. Jag tror att bokrecensionerna är anledningen till att jag inte har MVG i svenska... =/ Jaja, inget jag kan göra åt det. Jag vet inte hur jag ska kunna ändra så recensionen blir bättre nu. Den är iallafall klar, så nu får det räcka med den så kan jag fokusera mig på att plugga på till dataprovet nu istället. Provet är faktiskt imorgon, S-H-I-I-I-I-T !!!
Nu ska jag ner och ta upp mina kläder, trycka in dem i garderoben, sedan plugga arslet av mig på dataprovet. Vi hörs lite senare! Ha det gottie!


Come on, make me strong! <3


Puss&Kram, Sanna!

Önskeoutfit nr.1


Så, detta är min nya grej :) Idag ska jag lägga upp min första önskeoutfit! :) Thihihi!
Såhär skulle jag vilja se ut nu i höstvädret:



Stickad cardigan, Burberry, net-a-porter.
Vardagligt vitt linne under, Lindex.
Snygga svarta heels, Asos.com.
Snygga jeans, Miss Sixty.
Grå quiltad väska, Marc Jacobs, net-a-porter.
Mönstrad sjal som jag har själv, Lindex.
Rosa plastring, Cocoo.se.
Bambooörhängen i guld, Cocoo.se.

Den här outfiten var fin, mysig, varm och höstig tycker jag! Vad tycker ni? :) Vi hörs senare! Ha det göttans!

Puss&Kram, Sanna!


Inlägg nr 200!


Wihooo! Detta är inlägg nr 200. Lite grymt eller hur? ;)
Det blir mitt första inlägg idag, det blir lite kort men det är ändå ett speciellt inlägg ;) Ser ni inte hur det strålar om det?! ;) Thihihi... Nu börjar jag bli trött på att plugga. I can tell... Men jaja, nu ska jag fortsätta plugga på provet så jag kan iallafall två saker till innan jag går ner och hämtar alla kläder som torkat, för att trycka in dem i garderoben och sedan blir det lite finslipning på min bokrecension! =) Nu sätter jag på lite pepp musik så kör vi igång med pluggandet. Vi hörs lite senare! Ha det mosiemosie! =)


Busy girl day 2! ;)

Puss&Kram, Sanna!

Trött...


Jag är trött för det är sent och jag ska jobba imorgon bitti + att jag nyss avslutade mitt lilla träningspass. Styrka och hårdkörning ;) Flåset är lika som igår. Hahaha...
Nu ska jag dricka ett stort iskallt glas vatten och varva ner till SATC, sedan sova! =) Imorgon blir det jobb, städa, rensa, plugga och blogga! Kanske ska jag testa en ny grej här i bloggen också, visst blir ni lite nyfikna?! =) Ha det bra!


I will be big, strong & beauthiful
til' the end! <3


Puss&Kram, Sanna!

Workout!


Nu ska jag träna lite. Weeei, vad kul! =)
Det blir lite styrka, sedan hårdträning på 15 minuter, det låter lite, men är ack så effektivt! =) Pusspådet!
Vi hörs innan jag ska sova! Ha det bäst!


Visst piffar alla fina bilder upp mina
inlägg lite?! :)


Puss&Kram, Sanna!

Here I am (yet again)


Jag har nu ätit, pluggat lite mer, hängt upp andra omgången med tvätt och satt in tredje omgången med tvätt i tvättmaskinen (ska ner och hänga upp den efter detta inlägg), sedan har jag burit ut påsen efter jag städade min hamsters bur och dammsugit lite. Nu blir det duscha, städa rummet lite och sedan, WORKOOOOOUT!!!

Sedan har jag kommit på en fiffig grej, jag kommer blogga minst en gång varje dag och så bloggar jag mer under helgerna, då har jag ju lite mer tid att vara aktiv. Vad sägs om det? ;)

Hoppas att bby har det bäst ikväll också! <33

Nu ska jag ner och duscha och så, men vi hörs senare ikväll! =) Ha det bra som vanligt!


She's so damn beauthiful! <3

And she's fierce like no other! <3



Puss&Kram, Sanna!

Hej!


Nu har jag hunnit springa till affären två gånger, första gången blev det tre värdebevis till min mobil, två Kräckers till min hamster, en tuggummipåse, ett par hipsters och två chokladbollar som lite belöning efter min träning senare på kvällen ;) Thihihi, chokladbollar - My obsession! No doubt! <33
Andra gången var jag där och köpte sågspån till min hamster ;) Så nu har jag hunnit tvätta en omgång med kläder, hängt upp dem på tork, tvättat andra omgången kläder (jag ska hänga upp dem efter detta inlägg, sedan åker tredje omgången i), jag har hunnit handtvätta mina franska undies, städat åt min hamster och lärt in mig en liten del av provet.
Så nu snart är maten klar, jag ville ha nudlar med kyckling, så nu ska jag ner och hänga upp tvätten och lägga i resten i maskinen, sedan äta, sedan duscha och sedan återgå till mitt prov och städa mitt rum. Men jag skriver innan träningen =) Ha det bra! Pusspåer!


You wanna be on top?! That's fierce girls!! <3


Puss&Kram, Sanna!

Lördag


Jag skriver ett kort inlägg nu... Men jag återkommer senare idag! =)
Idag har jag jobbat as usually. Sedan gick jag ner till mormor och morfar, men på vägen dit hörde jag något som dunsade på ett tak och ner föll en liiiten, liiiten fågelunge! Jag bara "NEEEJ!", trodde den skulle dö, ringde mamma att komma med en påse så jag kunde lyfta den åt sidan (den låg rakt framför en portdörr, den skulle ju bli nedklampad), men hon är ju rädd för fåglar så det var lönlöst. Jag tog två stora blad och försökte flytta den liiiilla, chockade fågelbebisen. Tillslut, så kom en kvinna ut genom dörren, jag sa att den hade ramlat ner, hon hade en påse så hon lyfte in den lilla i en buske, där fick den sitta och andas, släppa chocken.
Sedan gick jag till mormor & morfar, dem blev imponerade av min nya systemkamera ;) Hahaha, söta morfar sa att nu fick jag ju ta kort på dem! Så det gjorde jag =) Så fick dem ett aftonbladet och morfar jag mig 100 kr extra. Det var sååå snällt, och precis vad jag behövde just nu, hahaha!
Sedan gav dem mig saft och en mazarin, sedan tog jag och mormor sällskap till affären, vi kollade i busken och fågelungen var inte kvar. Den kunde alltså flyga, så den klarade sig troligtvis bra! =)
Sedan gick mormor in på affären och jag sprang till tobaksaffären i närheten och köpte en Bingolotto-lott åt henne. Sedan gick jag hem och åt mat. Nu sorterar jag mina kläder, första omgången är i tvättmaskinen, sedan tränar jag på dataprovet, rensar rummet och lyssnar på Jay-Z! Hahaha, damn you Cassie, hon har fått mig att gilla Jay-Z och läppglans igen! Hahahaha. I must get back to work. Ses sen! Ha det göttie!


Hardworking girl!! Hihihi... ;)

Puss&Kram, Sanna!


Hellooo!


Nu har jag kört lite styrka. Fått upp flåset =) Nu blir hardcore träning här ;P Hahaha. Efter det ska jag krypa ner i min mysiga säng och sova! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Friday night!


Jippie! Lina kommer snart förbi för att låna en film =) Vi är grannar, men vi har inte setts på hela september, förutom någon snabbis i skolan! <3
Jag blir glad, för då ses vi iallafall en liten stund! =) Vi hörs senare! Ha det bra!


Zui Suicide is fierce! <3 Pusspåden!

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Åh gud, jag tappar läsare... Det är för att jag bara kommer in på kvällen. Förlåt, men jag har inte tid, eller så glömmer jag.
Idag var en bra dag i skolan, lugnt och jag kände mig faktiskt lite pepp på matte imorse. Så fick vi veta vad vi fick för resultat på matteproven som vi gjorde förra veckan. Eller jag gjorde denna vecka. Eftersom jag var sjuk under förra veckans matterepetitioner.
Men jag var så himla nervös, jag gör inte bra ifrån mig på matteprov. Men Cassie hjälpte mig ju lite förra helgen =) And guess what? ... Jag fick mellan G och VG =D =D =D Han vet inte riktigt än, men det blir G+ eller VG-  =D
Jag som får kämpa för G annars! =) Det var mosie!
Så har jag fotat lite höstlöv och så med min systemkamera idag, den fyller 1 vecka idah. Hihihi. Tänk, nu är det en vecka sedan jag och Cassie hade vår mosie helg! Tiden går så snabbt.
Men nu i helgen ska jag rensa, städa och sådant där med mitt rum. Så ska jag skriva bokrecension och plugga på provet vi har i datakunskap på måndag. Ooopsie, vart har jag papperet?? :O

Men gud, jag känner mig faktiskt pepp nu bby! =D Nu ska jag gå in på mitt rum, sätta på en glad film och sedan träna my ass off! =) Vi hörs lite senare! Ha det göttans!

Puss&Kram, Sanna!

Torsdag


Mosie med helg imorgon! =)
Jag fick skjuts av Amandas mamma hela vägen hem till Borlänge idag efter träningen, snällt! =)
Idag har vi kört extension prep med nybörjarna, dem är så duktiga!! =) Nu sitter jag här och myser i mammas och pappas sovrum framför Heroes. Jag har hela stora dubbelsängen för mig själv xD
I skolan var det kallt, men ganska chill idag. Vi hade orientering, jag körde med Malin, fan vad duktiga vi var :P
Men nu ska jag slappna av och titta på Heroes. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Helgen som varit.


Jag skulle ju lägga lite bilder som togs i helgen, här kommer några (alla är tagna med min nya kamera, thihi) :
Fredag:


Första bilden togs på Cassie! <3

Jag sa ju att hon var läppglansberoende!

Ja, här är jag.

Sötbild! <3

<3

Lördag:


Uppvisning på nya McDonalds i Falun. Cassie i fulldown.

Cassie i toe touch toss.

Pyramid. Olivia i shouldersit och Cassie i hitch.

Fellan i extension prep.

Cassie i basket toss.

Hemma hos bby igen. Här är hon och Kellie, som är så söt!

Vi satte på bra musik och började laga mat.

Som ni ser, så gick det galant ;)

Sedan kollade vi på SATC, sedan sov vi!

Söndag:


Vi gick ut med Kellie, sedan åt vi frukost.

Vi väntade på tåget i hettan.

Vi är bäst!

Vi väntade på att gymnstikträningen skulle börja. Så vi drack
coca cola och pluggade!

Sedan började träningen och efter det åkte jag hem :) Nu ska jag strax somna till SATC! Ha det mosie och sov gott!

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Nu är jag hemma från ännu en träning med BSA, alltid lika kul :D
Jag trodde vi började 18.00, fast vi började 19.00, så jag var där en timme för tidigt, haha. Men det var chill, för Cassie var redan där :) Så vi pratade på och den timmen bara flög iväg :P

Nu ska jag ner och duscha, får se om jag kommer ihåg att blogga mer, annars hörs vi imorgon när jag kommer hem från Falun! :) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Tisdag.


Idag känns allt helt bra, mötet/träningen i Falun var helskojj, jag är med i ett lag igen ;D
Det kändes helskönt, hela alltet.
Nu ska jag ner och duscha, sedan se på SATC med en kopp oboy, sedan ska jag sleepa! :) Vi hörs imorgon, ha det bra! Nattienattie!

Puss&Kram, Sanna!

Måndag.


Detta har varit monday from hell. Orkar verkligen inte skriva mer idag, är helt slut, känns som om jag ska dö. Min mamma tjatar på mig att jag ska äta nu.. Jag har världens huvudvärk, så först ska jag dricka ett stort glas vatten, sedan ska jag fixa en kopp med oboy, mums!
Ha det bra! Vi ses!



Puss&Kram, Sanna!

Måndag i skolan.


Jag sitter i skolan i datasalen och försöker  hänga med... Vilken jävla dag!
Jag är yr av trötthet, jag är helt seg, osocial och min hjärna är bara helt i totalkaos. En lärare har frågat om jag orkar vara med i diskussionen på lektionen osv.

Jag känner att jag bara behöver komma hem och sova eller något. Men vi har möte i Falun idag efter skolan.. Vi ska typ, prata om situationen i laget. I'm worried!!
Jag är verkligen inte i rätt form idag för ett möte... You gotta do what you gotta do..!

Jag är helt skakis, mina ögon kan knappt fokusera sig, emellan åt blir allt jag ser dubbelt eller suddigt eller skakigt. Jag vet inte vad det är med mig idag, allt skriker bara C-H-A-O-S, inside me!
Jag fryser, ska dra tröjan om mig och sätta på mig mina vantar igen, som jag gjorde förra lektionen. Håll tummarna på att jag klara mig genom dagen utan att somna eller kollapsa...

Snart börjar lektionen igen! Ha det göttans!


Igår, hemma direkt efter gymnastiken med handvolten och såsåså...

Puss&Kram, Sanna!

Söndag


Jag tänkte börja med en glad nyhet: Jag klarade handvolt helt ensam idag! =)
Ja, igår kväll så myste jag och bby framför teven med Kellie! Mysmys. Vi klarade också av att laga tacosen galant ;) Så åt vi tacos framför teven.
Sedan småsov vi framför teven till SATC, när vi var ganska trötta så städade vi undan och gick upp till Cassies rum. Där började jag ladda in bilder på min bilddagbok medans hon halvsov, haha.
Sedan så  satte vi på The Simple Life och somnade till det! =)
Idag så sov jag lite längre än Cassie, jag var så sjuuukt trött. Sedan fixade vi oss, tog en promenix med Kellie och sedan åt vi en god frukost.
Idag stekte solen när vi skulle gå... 3 km tror jag, till Hedemoras tågstation, jag med min stora tunga väska, min skolväska och påsen med min kamera, haha!
Jag klagade lite för mycket åt Cassie, men vi kom fram, kom på tåget till Borlänge och där skulle vi alltså vänta på bussen till Falun i 40 minuter. Men det fick finfint.
Vi köpte varsin coca cola och så fixade Cassie mitt hår (i snygga inbakade flätor). Sedan så åkte vi till Falun, så var vi ju en timme tidiga, fabulous alltså! ;)
Så vi satt utanför Gymnoshallen i den stekande solen och pluggade. Cassie var min "mattelärare" thihi..
Så tog jag lite kort med min kamera, sedan kom fler och fler folk och så var det dags för gymnastikträning. Idag körde vi mest på flickisar och saltos.
I slutet fick vi som ville köra lite handvolter. Jag klarade själv for my first time. Och då blev jag, G-L-A-D!! ;P

Nu ska jag installera min kameraskiva och ladda in bilderna från helgen! =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Lördag


Nu har jag och Cassie precis duschat., vi ska strax försöka laga tacos själva, haha.
Igår var vi uppe till ca. 03.00-04.00 på natten och var hyper, övertrötta. Haha, ni skulle sett oss.
Imorse åkte vi till Falun igen, både igår och idag har ju BSA haft cheeruppvisning för nya McDonalds vid regementet.

Och igår efter skolan så drog jag ju till Kupolen och köpte min allra första systemkamera ;) Så jag var Cassie-paparazzi igår, haha. När jag kommit hem så kan jag lägga upp lite bilder från helgen här, med min nya kamera ;) Mhihi.
Idag när vi kom hit till Hedemora igen så kollade vi på Coyote Ugly med våra naturgodis påsar, sedan somnade vi båda i mitten av filmen. Så vaknade vi runt 18.00, gick på prommis med Kelly (Cassies hund).
När vi kom hem så kollade vi bussar till och från Falun imorgon eftersom vi har gymnastik träning (på Nicole Richies födelsedag, mhaha).

Så nu ska vi dra ner och försöka fixa tacos då, haha! Sedan ska vi mysa framför teven resten av kvällen. Mos-mos-mos =) Vi hörs! Ha det bra!


Denna bild tog jag igår med min "vanliga" kamera =) Bby är toppen till
höger om ni undrar ;P

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Helt underbart mysigt att det blir helg idag, och jag mår tusen gånger bättre än jag gjorde igår, fortfarande förkyld men... Jag känner lite som ett mirakel, att jag mådde så dåligt igår och så mycket bättre idag! Men det är ju bara bra =)
Och som vanligt så är det nästan kul att vara i skolan, med min klass! Speciellt som jag har varit sjuk så känns det ännu mera kul. =)
Efter skolan så drar jag en snabbis till Kupolen, sedan så kommer pappa dit kl. 16.30 och skjutsar mig till nya McDonalds vid Regementet i Falun där BSA ska vara med och inviga! =) Inte jag men, jag ska kolla och så, thihi!
Sedan åker jag med Cassie till Hedemora, så ska jag sova där med henne hela helgen, fan så kul vi kommer ha!! :D
Men nu måste jag återgå till min engelska recension ;) Vi hörs någon gång unger helgen ;) Ha det göttans!

Puss&Kram, Sanna!

Plugg.


Efter två äpplen, två glas pepsi, en god matpaj och två delicato chokladbollar sitter jag här nu, redo med magen full av gott, att plugga med mitt tredje glas pepsi! =) Wish me good luck! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Torsdag


Sitter och pluggar på matteprovet vi har imorgon. Går inte så bra, men det är inte för att jag sitter vid datorn. Jag tar bara en paus...
Jag har sålt två häften till laget idag! :D Var i skolan, men var för sjuk för att kunna träna nybörjarna, en massa förkyld och kan inte springa och hålla på som där. Jag behöver vila upp mig så jag orkar vara med på söndag.
Nu ska jag plugga som bara den! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Hemma idag med... Hade fått två kommentarer ;) Jippie!
Mer, mer, mer...
Vi har matteprov på fredag :S Jag måste alltså plugga lite matte idag, om jag orkar... Måste ändå, får väll sova lite, sedan plugga!
Så måste jag packa idag, för jag måste försöka gå till skolan imorgon, ska träna nybörjarna ju. Så jag måste packa idag, för imorgon drar jag till träningen direkt efter skolan, sedan på fredag kommer jag inte hem efter skolan.. Nu får jag sova så jag orkar allt detta :S
Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Tisdag


Jag är fortfarande sjuk =( Orkar inte vara vaken, kan inte äta, orkar inte blogga. Så länge jag är sjuk så blir det bara ett inlägg per dag troligtvis.
Jag är så himla hungrig, jag tänker på Varma koppen, pannkakor, matpajer, hamburgare, mackor, flingor, müsli, chokladbollar och smulpajer...
Jag vill verkligen äta något, men vad? Allt gör ju så in i helvete ont i halsen, mmmmh, jag vill ha en sallad =D
Jag kan inte äta sallad!! ='( Jag får väll ta en till halstablett då.. Jag ska nog gå och sova igen! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Måndag


Yes, jag är fortfarande sjuk. Det är inte kul, jag kan inte äta något så idag gjorde mamma soppa åt mig, precis som jag bett henne om eftersom det är typ det enda jag kan äta ;-P
Till frukost blev det Varma koppen, bara det var lite jobbigt.. Jag har varit så otrooooligt hungrig idag!
Så jag tröståt en bulle på kvällen, värmde den mycket så den blev mjuk, sedan kämpade jag i mig den, det gjorde ont som satan...

Jag var inte i skolan idag som ni kanske redan förstått. Men jag fick skjuts av pappa till skolan för att vara med på klasskortet iallafall.. Jag trodde jag skulle dö. Mådde inte bra. Men jag fick le och hoppas att det inte syntes hur jag egentligen mådde.
Jag såg säkert heldöd ut... Suck! Men jaja, there's nothing I can do..
Nu mår jag jättedåligt och sitter och drömmer om sallad =) <3 Men jag kan inte äta sallad =( Så vill jag dricka 10000 liter iskallt vatten, men med min hals så går det inte, jag får kväljningar av vatten.. This sucks...!

Så nu ska jag sova, jag har ont i huvudet, ont i halsen, jag hostar, snorar, är täppt i näsan och är trött som tusan. Vi hörs troligtvis imorgon! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Söndag


Jag har blivit sjukt mycket sämre i halsen under dagen...
Jag får kväljningar varje gång jag sväljer, kan knappt äta för det gör ont. Typ så då.. Jag ska sova så snart jag kan. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat i fredags!


Detta handlade jag i fredags! =)


Varm, lång, mönstrad sjal, 129 kr, Lindex.
Myyyysig! <3


Max Factor Silk Gloss Tube, på rea för 40 kr, H&M.
Fiiiiint! <3

Nu ska jag fixa lite grejer. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Lördag


Dagen var helt perfekt. Sedan på kvällen så blev det så fel... =(
Tack för stödet C! <3

Nu har min syster åkt hem igen... ='( Nu har hon flyttat på riktigt.. 
Jag ska ladda in mina bilder på vad jag köpte med Cassie i fredags, häng kvar! =)

Puss&Kram, Sanna!

Grease


Grease teatern var bra! =) Man drabbades av lite Grease-feber, haha!
I pausen stack jag, Elin, Anna & Viktor till Sibylla och köpte coca cola ;) Sedan efter teatern så snackade vi lite med Marcus (som var med i teatern)
Hela dagen och kvällen har varit jätte trevlig =) Plus att idag blev det klart att jag kan komma till Cassie hela nästa helg :D Shiiit, så kul vi kommer ha! :D <3 Nu ska jag se på tv! ;) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sorry... Again


Förlåt, jag hann inte blogga igår heller, det var skola, direkt efter skolan så åkte jag till Kupolen, där träffade jag sötaste Cassie & så shoppade vi. Jag fick med mig tre saker hem, men ibland är det bra att man inte handlar upp allt man har ;P
Anyways, vi hade kul som vanligt. Vi snackade en massa & istället för att gå fel så glömde vi vilka affärer vi skulle till, haha!
Jag fick iallafall med mig:
- En varm sjal.
- Ett läppglans (Lipgloss experten Cassie sa att det skulle vara bra... And guess what? It was ;D)
- Ett lås till skåpet i skolan x)

Så fikade vi lite, pratade en massa, köpte naturgodis m.m.
Nästa helg kanske jag ska sova hemma hos henne fredag-söndag! =) Maby, maby baby.. ;)

Sedan fick jag skjuts hem av pappa, så kom Elin, jag bytte om och så fick vi skjuts hem till Anna där det var fest =) Grattis också till Anna, hon fyllde år i tisdags och så har vi känt varandra i ett år nu =) <3
Det var kul och så, men sedan hämtade pappa oss runt 00.00, så åkte vi hem. Jag fixade mig och gick och la mig och sov. Imorse var det jobb as usually!
Nu vet ni varför jag  inte hann blogga igår :-P

Och jag är lika glad att jag kan prata med dig. Längtar tills nästa helg =) <3

Nu ska jag och Tobbe ut på promenad med vovven, sedan ska jag på Grease teatern ikväll med Elin, Anna & Viktor. Vi hörs ikväll eller så =) Imorgon kommer bilder på det jag köpte igår =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!


TV night!


Jag är klar med naglarna, lovely! =)
Nu är det tv för hela slanten ;)


Nyss såg jag på Top Model =) Precis det här avsnittet också! ;)
Passande med en bild från samma avsnitt huh? =D



Och nu blir det Heroes! =)

Sedan ska jag sova, så ni får ha det bra! Vi hörs imorgon!

Puss&Kram, Sanna!

Peppp!


Jag sitter här och är sjuk, mår illa som satan!
Men jag sitter nu och filar naglarna, sedan ska jag måla dem fina =) Jag är sjuk, men jag peppar mig själv ändå! ;)
Så, jag ska måla naglarna framför teven, vi hörs senare!


Those bithes are amazing! <3

Puss&Kram, Sanna!

Made in France!


Detta fick jag av min wonderfula syster från Frankrike! =)


Underbart snygga trosor!

Snyggt nagellack från mitt favoritmärke! =) Chanel <3

Tack sis, älskar dig! <3 Jag känner att jag är yr igen... Ska nog vila, sedan måla mina naglar fint i mitt nya Chanel ;P Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sjuklingen är igång!


Jag är ju sjuk. Jag hostar, har ont i halsen, mår illa av och till, yrseln har slagit till varje dag dem senaste två veckorna & jag har huvudvärk...
Plus att det går ju lite fel, det går inte åt rätt håll, nerååååååt!! Det står still, går upp, står still, går upp x'(
Jag tror att jag ska göra mig lite gladare, peppa upp mig med att måla mig med mitt nya Chanel nagellack som jag fick av min syster när hon kom hem från Paris =)

Nu när jag ändå har tid, så kan jag ju hålla mitt löfte och berätta om gymnastiken i söndags. This is what happened:
Ja, allt gick ju jättebra, jag klarade handvolt med bara en person som stod bredvid och hjälpte till med en arm, det var helkul. Sedan i slutet så skulle vi köra styrka, allt gick jättebra, eller helt okej iallafall, tills sista grejen, jag kan inte förklara vad det var... Men dem sa att man vill verkligen spy efter det typ, haha.
Så jag körde på, tänkte "jag ska klara den här, jag tränar inte i ett lag så jag ska ge järnet när jag får vara med, jag ska klara hela, kom igen, kom igen, kom igen" ja, så tänkte jag ungefär.
När jag hade klarat hela så föll jag ihop, kände hur astman kom rusande och kunde inte andas, jag kunde inte sitta upp, tappade koncentrationen, jag låg där och typ, hyperventilerade, kunde inte andas.
Sedan hörde jag hur Carro Hell (våran headcoach) pratade med mig, hon försökte få mig att andas lugnt och få in luft i lungorna. Jag låg där och försökte andas, sedan hämtade någon min astmamedicin som jag andades in, sedan började jag skaka. Jag försökte andas, försökte fokusera mig på vad jag gjorde och vart jag var.
Sedan låg jag där hur länge som helst, försökte andas, medans Carro Hell hjälpte till. När jag kunde andas någorlunda normalt frågade Carro Hell om jag ville testa sitta upp, jag kände att jag inte klarade av det. Jag fick min vattenflaska, drack lite, försökte andas, drack lite osv..
Efter ett tag fick jag lov att försöka sitta upp, för träningen var slut, jag fick hjälp att sätta mig upp av Carro Hell, söta Fellan kom och "tröstade" mig lite, gymnastiktränaren pratade lite med mig, sedan efter ett tag så hjälpte Carro Hell mig att gå över mattan till min väska och mina skor, hela tiden kändes det som benen skulle svika mig och jag skulle falla ihop för varje steg jag tog.
När jag sedan försökte kämpa mig till buss stationen så ringde jag mamma & pappa, dem fick åka och hämta mig, jag skulle ta mig ner till Kristine gymnasiet så skulle dem hämta mig där. Jag hann halvvägs, sedan ringde mamma så dem fick åka upp och hämta mig där jag var. Jag hade då fallit ihop typ, 4-5 gånger redan.
I bilen på vägen hem till oss, så sov/svimmade jag av ända tills vi var hemma. Precis innanför dörren så föll jag ihop en gång till...
Väl hemma så fick jag äta en massa, massa mat bara så jag kunde orka mig ner och duscha utan att falla ihop! Ett vanligt astmaanfall är jobbigt, men detta var det värsta jag någonsin varit med om + att jag missade hela stretchningen i slutet. Resten av BSA stretchade bort sin värsta träningsvärk, jag hyperventilerade och hade världens träningsvärk dagen efter... Alla hade ju träningsvärk liksom menmen...

Stort tack, först och främst till Carro Hell, sedan till den som hämtade min vattenflaska och den som hämtade min medicin och till Fellan som var så snäll! =)

Det var iallafall vad som hände, jag hatar verkligen att ha astma! Häng kvar så får ni se vad jag fick från Paris! ;)




Puss&Kram, Sanna!

Still sick


Nu står det sill här :'( It's going down, noooooooooooo!!! x( Jag är fortfarande sjuk, lika bra det :'( Nu ska jag chilla, ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sjuk


Idag är jag sjuk... Jappie!
Jag kände det igår när jag sprang, men jag sprang klart anyways, thihi!
Men imorse så vaknade man med hosta och värsta ont i halsen... Så jag är hemma från skolan idag, lite huvuvärk på köpet också.
Idag ska jag ju träna nybörjarna, får väll ringa Linnea eller Jessica och säga att jag inte kan komma då ;S Kanske ska passa på att plugga lite nu när jag ändå är hemma hela dagen... Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Natti


Nu har man sprungit 5 km och I feel great! ;)
Min träningsvärk är inte lika farlig nu, och det är wonder-wonder-wonderful! =) Så har man sett på Heroes och kollat runt lite på internet.
Nu ska jag köra lite styrka, sedan ska jag somna till Vänner =) Ha det bra & sov gott!



Puss&Kram, Sanna!

Hej


Nu är det såhär: Jag behöver inte ta ut lapparna idag, sedan så vill jag ut och jogga... Men det är gråa moln över hela himlen... Kul... Blir nog inge springa idag.

Cassie var på träningen igår och det gick snett, hon fick hjärnskakning och jag fick sms från henne på sjukhuset runt tolv till ett i natt. Blev sjukt orolig! Allt verkar dock vara helt bra, riktigt bra det! <3

Nu måste jag snart plugga lite. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Nu är jag hemma från skolan, jag tänkte springa av mig träningsvärken idag, men jag måste åka runt och sätta upp en massa lappar + att det duggar ute... Känner mig inte pepp på det, but what are you going to do?!
Jag ska äta tacos först, sedan drar jag väll iväg, när jag kommer hem blir det lite pluggning. Om jag hinner och om det slutat regna/dugga ute så tar jag mig en liten joggingtur anyways. Vi får se! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Wohoo, jag har fått en kommentar iallafall :P Hahaha...
Igår skrev jag inte som ni kanske såg, jag var borta hela dagen och hann inte säga till dagen före. I'm sorry! Men nu är jag i skolan. Vi hörs när jag kommit hem. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Hello

Nu har man stuntat. Kuwlie.. =)
Jag är trött, men det var kulkulkul =) Mötte som sagt Cassie på bussen dit. Hon var helt nervös att hon skulle missa bussen, haha. Men det gick ju bra bby! =) Så snackade vi en massa på vägen dit. Sedan kom vi i tid, wei ;P Så Cassie fixade min frisyr, med en snygg fläta (jag kan inte göra sådana flätor, haha!) Sedan så stuntade vi som sagt. Kulkulkul as you know. Jag tog bussen hem och nu sitter jag här =) Jag ska ner och duscha nu. Sedan läsa lite i boken som vi ska ha läst ut nästa vecka! ;) Ha det bra så hörs vi imorgon! Då berättar jag om gymnastiken! Ha det gött!

Puss&Kram, Sanna!

At home


Nu är jag hemma, trycker i mig en massa pannkakor som mamma gjort så jag har massa energi till stunten idag =) Om ca. 50 minuter så skjutsar pappa mig till stan. Där jag tar bussen tillsammans med Cassie till Falun, då ska vi stunta! Yeah baby! ;) <3 Vi hörs ikväll. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Måndag


Jag bloggade inte igår. I know. Jag fick ett "anfall" på gymnastiken, I'll tell y'all about it later... Sitter i skolan nu. Bloggar en snabbis innan stunt träningen ikväll. Och bloggar lite efter stunten också! Ha det göttans!

Puss&Kram, Sanna!

Lördag


Lördag, nice! ;) Senare idag så ska min familj hem till våra kusiner för Magnus fyller år =) Så vi ska fira honom. Vad ska resten göra idag? =) Ha det bra!

Pussar&Kramar, Sanna!

By the way..


Jag ville bara säga att min klass, Mp1b, vi är helt underbara! =) Now that's love ;)
Nu vet ni det och det är ju jätteintressant huh? =)


My inspiration.. Yes indeed, money can buy style..!


Now that, that is real beauty my dear friend! <3 Mina två idoler, dem är kärlek dem med! <3



work it harder
- MAKE IT BETTER

do it faster
- MAKE US STRONGER

more than ever
- NEVER OVER.

Our work here is..
- NEVER OVER!


Och så kommer något roligt inom en mycket snar framtid =)

Top Model is BACK! Wei =) Och ja, jag ser på teven istället för att fuska ;) Tihihih..


Nu drar jag, vi hörs! Ha det bra! =)

Puss&Kram, Sanna!


Fredag!


Ah, härligt med helg. Lite vila från lektionerna ;)
Idag hade vi två lektioner, och under den nästan 2 timmar långa håltimmen så gick jag, Becca och Ava till Kupolen och åt mat på Matpalatset =) Alla tog Pluto-målet, som egentligen är för barn, haha. Men alla blev mätta av det där, hur ska en liten unge klara av att äta allt det där? ;P
Idag hade vi inte sista lektionen, som var Estetiskt val, och så fick vi sluta lite tidigare på engelskan, men jag, Emma och Becca stannade kvar i datasalen i över en timme, vi hade hur kul som hels, haha! Jag skrattade så jag grät =)
Så cyklade jag hem, kollade lite på tv och åt lite naturgodis, till kl. 17.00 så åkte jag och Elin till Friskis & Svettis och tränade ett pass. Hemma igen så myste jag lite med Tom-Tom och så åt jag god mat med mamma & pappa.
Nu ska jag dra ner och duscha av mig, sedan så ska jag läsa lite i boken, som vi ska ha läst ut nästa vecka. Sedan så blir det kanske en av mina nya filmer? Vi får se =) Känns skönt att vara ensam ikväll =) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!


Hello.


Sent, I know. Har varit i skolan, coachat nybörjarna i Falun och pluggat hemma, haha. Ska sova nu. Vi hörs imorgon =)

Puss&Kram, Sanna!

Hej bloggen!


Nu har man sett säsongens första Idol och sedan säsongens första Heroes ;D Wiihoooo. Plus att jag bakade en chokladkaka som blev klar precis lagom till Heroes, och gissa vad? It was delicious ;)
Nu sitter jag här i mina  sovkläder och dricker massa vatten (water is good) och ska skriva lite mer på min engelska novell här på datorn. Sedan ska jag fixa mig och sova, mysigtmysigt!
Tomorrow is a brand new day och så är det en till cheerleading träning som jag och Linnea ska coacha =) Jag har så roligt just nu, kärlek till klassen och cheerleading och träning och en massa skojj efter skolan, mihi! Nu måste jag dra och plugga och fixa mig! Sov gott!

Puss&Kram, Sanna!

Onsdag


Har alla haft en bra dag? =)
Min katt ligger bredvid mig i en konstig "ställning" haha, det ser ut som om han brutit ryggen av sig xD
Idag så skrev jag klart engelska novellen under håltimmen, den suuuuger, haha!
Sedan så fattade hela klassen schemat fel och vi kom 1 timme försent till matten, haha! Jag kan verkligen inte koncentrera mig på mattelektionerna, hemma och på håltimmar däremot så kan jag räkna bättre.
Idag var jag, Ava och Becca så sjukt sugna på något så jag och Becca köpte en varsin chokladboll och Ava köpte en god kycklingsbaguette =)

På sista lektionen i skolan så fick vi sluta tidigare så jag köpte en sådan där god kycklingsbaguette och åt den medans jag gick till stan för att ta bussen hem. Idag fick jag åka bil med Lina till skolan, så jag fick ta bussen hem.

Nu när jag är hemma så ska jag se lite på teven, men bara 30-60 minuter, sedan ska jag plugga så jag kan känna mig duktig när jag lägger mig och sover ikväll =)
Ämnena som ska göras klara idag är engelska, svenska, matte och mediekunskap. På engelskan ska jag korrekturläsa och eventuellt ändra lite på min engelska novell, på svenskan ska jag läsa minst 100 sidor i boken som vi ska ha läst klart om två veckor, jag måste läsa lite varje dag för att bli klar i tid, haha, på matten ska jag räkna minst 10 tal och på mediekunskapen ska jag skriva ett A4 papper om en intervju av en klasskompis, jag intervjuade Becca om media så jag ska skriva ett A4 papper sedan skicka det genom First Class till min lärare. Wish me luck och ha det bra!



Puss&Kram, Sanna!

Tisdag


Jag kollar varje dag... Ingen kommentar! Jag ser att folk är här inne, kommentera något snällt då! =)

Idag var en bra skoldag som vanligt, efter skolan så drog jag med Becca och Ava till Kupolen, vi köpte strips och the ihop! Sedan åkte dem hem till sin stad och jag cyklade hem till mitt hus ;)
Där kollade jag lite på tv, sedan joggade jag i spåret med Elin =) Hemma så åt jag en stooor tallrik med mat och pluggade på lite glosor och nu ska jag ner och dushie =) Sedan ska jag plugga lite snabbt på morgondagens läxa, sedan ska jag somna till SATC! ;)
Nu måste jag snabba på, sedan får vi se om jag hinner platta håret ikväll eller om det blir imorgon bitti! =) Sov gott och ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Hello


Jag har inte pluggat än x) Får bli imorgon, helt lugn dag imorgon med ;)
Jag har ätit marängswiss och bara pratat med mamma, pappa, sis (<3) och Hanna var här också =) Just like the good old days =)
Nu ska jag kolla lite på datorn, sedan fixa mig, sätta på en film och sedan sleepa! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Måndag


Whoa! Bloggade i skolan för någon timme sedan och nu när man skrev blogg.se så kom en helt ny design upp! Hehe...
Nu är sis här :D En månad sedan vi kom till henne nere i Kalmar =) Men nu är sis här, missed her! <3
Mitt rum är stökigt, och jag känner att jag måste göra något åt det, jag är en sådan som kan rensa och städa flera dagar, haha... Så när Jonnas kompis kommit hit, så ska jag fixa mitt rum ;)



Hahahaha, idag i skolan efter att jag bloggat hade vi engelska, jag och Becca skrattade oavbrutet i en timme minst, jag skämtar inte! Hahaha, folk tröttnade lite på oss i slutet x)

Det ligger en urgullig liten katt och småsover bakom mig, tihi. Jättesöt som alltid ofc!
Nu måste jag plugga lite tror jag, vi har så mycket läxor nu i gymnasiet, hahahaha! Men seriously, jag måste faktiskt plugga lite. Då kan man ju samtala lite med sis samtidigt =) Men jag återkommer senare idag. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

School


Jag sitter i skolan, firstclass mejlar mina classmates, bombar Tobbe på sms och har 1000000-als sidor i datakunskapsläxa :S
Idag åt inte jag, Ava eller Becca skolmaten... Igen :P Vi stack till Taco Bar istället och alla åt Nacho De Luxe ;) Mumma! Och så skrattade vi halv ihjäl oss, men sedan så skrattade vi oss till liv igen ;)
Idag slutar jag skolan kl. 16.00 och då har älskade sis kommit hem =) Så vi hörs någon gång efter kl. 16.00 :) Ha det göttans!

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0