Diva Is The Female Version Of A Hustler


Idag har jag varit hemma från skolan... Igen... Crap! Är magsjuk, det är sååå kul - Not! Jag har haft huvudvärk hela dagen också och mår skit helt enkelt. Det som snart är jullov och allt. Hoppas jag inte missat något viktigt i skolan och hoppas jag håller mig frisk resten av året (och det som är kvar av jullovet next year) nu! Någon annan som tänkt på att om precis 1 månad från nu är nyårsfirandet i full gång! :o Tiden går bra snabbt. Jag tycker det var nyss vi firade in år 2009!! Jag börjar väll bli gammal, då går ju tiden snabbt ;P Nej, nu ska jag dricka vatten och kolla på Desperate Housewives-avsnittet jag missade i tisdags på Kanal 5 Play. Mår riktigt jäkla illa nu också så ska försöka att inte spy upp middagen.... :S Hoppas alla andra har en bättre måndag! :)


Sjuklingen herself!

P.S Hur många ska kolla på julkalenderna imorgon då? Och hur många tror att den blir lika skitdålig som alla andra de senaste åren? Men inget kan väll slå förra årets? Haha, jag kollade bara 5 minuter av första avsnittet! Vad hände med alla bra julkalenderprogram som gick när man själv var liten...? D.S

Puss&Kram, Sanna!


You Shelter My Soul, You're My Fire When I'm Cold


Helt plötsligt har den här dagen blivit den finaste av alla!
Den 29/11 - 2009 är ett datum som jag aldrig kommer glömma!♥♥

Pussar&Kramar, Sanna!

If You Want Me You Can Watch Me On Your Videophone


Sov hos Lina ikväll men imorse skulle jag ju jobba så jag fick gå upp lika tidigt som vanligt. Nu sitter jag dock hemma och känner mig sjuk. Har ont i fötterna också, funderar på att unna mig själv fotbad och pedikyr..
Idag har mamma och pappa också återigen tagit upp ämnet "Du måste rensa skohyllan och ta bort dina sommarskor för i år". Jag vill inte ta bort mina älskade skor och lägga ner dem i den kalla matkällaren. Buhu!
Tänkte iallafall slänga upp en härlig video med Beyonce och Lady GaGa till er idag, dom har gjort en duett av musikvideon "Videophone", som ni alla vet så är ju Beyonce min största idol och Lady GaGa är ju också för härlig, ni måste se den här videon:
Och så är ju båda så bra på att dansa också! Tyvärr dansar dom inte tillräckligt mycket i den här videon, men titta bara på Beyonces "Sweet Dreams" och "Single Ladies (Put A Ring On It)" så får ni se!


Två härliga, talangfulla och vackra artister i en och samma video! :)


GLAD FÖRSTA ADVENT ÖNSKAR JAG OCKSÅ TILL ALLA MINA SÖTA LÄSARE! :)

Puss&Kram, Sanna!

 


His One Desire


Sitter och väntar på att Adam kommer hit nu så tänkte lägga upp en trailer till en ny film som kommer på bio, Avatar, jag tycker den verkar jättebra och killen som spelar Phoebes lillebror i tv-serien Vänner är med också ;) Haha plus tönten i b-filmen "The Hottie And The Nottie". Jag ska troligen se den med Elin, Becca och Linus efter att Elin kommit tillbaka från Oman. Här är en lite förlängd version av den härliga trailern:
Jag tycker tjejen på 2:09 är så söt och fin! :) Någon mer än jag som ska gå och se på den här
filmen? Som verkar så härlig?


Puss&Kram, Sanna!

But I'll Be Damned If I See Another Chick On Your Arm


Nu ligger jag och Tom-Tom i mitt rum och lyssnar sönder "Bad Romance" och "Empire State Of Mind" och "Listen". Kärlek till musik!♥ Strax ska jag ner och duscha, sedan kommer Adam :) Kärlek på det också!♥

Åh, "Bad Romance" är så härlig, får mig att bara vilja dansa både street dance och cheerleading, och får mig att vilja ut och gymma eller jogga också ;) Träning + musik is the shit!♥ Och som igår så såg ni ju hur härlig musikvideon till "Bad Romance" är! Åh, älska!♥ Som ni kanske märkt så är jag glad just nu! Det känns bra, blivit en riktig pessimist nu i höst, känns bra att känna sig pepp på ingenting alls, haha ;) Mamma kom hem från mormor och morfar idag och dom är så söta! Dom har köpt en chokladkalender åt mig ;') Haha sötaste mormor och morfar!♥ Damn, så många hjärtan det här inlägget fick. Men hjärtan är så fina så! :)
Nej nu ska jag byta om, borsta ur lockarna ur mitt hår och dansa ner till duschen där jag kommer sjunga "Bad Romance" och "Empire State Of Mind" medans jag duschar haha, det kan jag lova ;) Ni får ha en helt underbar fredag med massa party eller fredagsmys, vad ni helst föredrar! :)

P.S Pepp på Första Advent då?? ;) D.S

Åh, Beyonce, Jay-Z och Lady GaGa, wonderful music!! Tack för att ni delar med er av er underbara musik! :) ♥


Puss&Kram, Sanna!


There Is Someone Here Inside Someone I'd Thought Had Died


Kom inte på något att skriva om så lånade denna lista från Kenzas blogg, dock har jag ändrat lite i den:

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller Brunetter

Surt
eller Salt Godis

Vanlig Cola eller Cola Light

Jay-Z eller Eminem

The Jonas Brothers eller Miley Cyrus - Gillar texten till The Climb, men gillar faktiskt Paranoid också, så det är 50/50

Beyonce eller Lil Wayne

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller Te

Adriana Lima
eller Miranda Kerr

High Heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller Brunögda killar 

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller Hemmakväll

Julafton eller Nyårsafton

Edward Cullen eller Jacob Black

Gina Tricot
eller H&M

Ge eller Få - Jag hatar att ge för känns som jag alltid ger skitsaker, och vill inte ta emot hela tiden heller.

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet
eller Utseende

Pengar eller Kärlek

Chips eller Ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att Aldrig mer få shoppa skor

Att aldrig mer få skratta eller att Aldrig mer på lyssna på Tokio Hotel

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller Att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att Aldrig ha några riktiga vänner

Puss&Kram, Sanna!

He Said I'm Worth It


Jag undrar hur två personer kan klara av att försova sig till strax över kl.10.00 när man började kl.08.00?! För det är precis vad som hände mig och Adam idag. Mitt larm började leva sitt eget liv imorse, för jag kollade det igår innan vi somnade och idag vet jag inte vad som hände med det? Jag kommer aldrig försent till skolan och nu har jag oanmäld frånvaro från Samhäll och halva MUM... Damn!
Jag har iallafall varit väldigt duktig på MUM sedan jag kom till det, och vi slutar strax så jag tänkte slänga iväg ett litet inlägg som beröm för att jag varit aktiv på halva lektionen, hehe ;)
Anyways, ikväll är det träning igen med DCE, och min träningsvärk är borta så jag kan ge järnet! ;) Har gått igenom programmet i huvudet idag och jag tror jag kommer ihåg allt, ska såklart träna lite när jag kommer hem så det sitter precis som det ska ikväll. Imorgon är det äntligen fredag, känns skitskönt även om jag inte får sova i helgen (som vanligt) för jag ska jobba :P Men imorgon ska jag iallafall träffa Adam igen!♥ Och så är det ju första advent på söndag - mosie! :) Vet dock inte hur jag ska "fira" det, jag och sis är Christmas-mainiacs så vi måste fira varje advent ofcourse! :) Andra advent ska jag iallafall fira med Becca och sötaste hunden i världen - Zitor!!♥ :) Nu ska jag dra, mår så illa så känns som jag kan spy vilken sekund som helst, magen känns weird, ryggen känns stel och huvudet snurrar snart av min kropp.... Ha en bra torsdag gullungar!

 


Älskade Beyonce med The King Of Pop innan han lämnade oss. Och
gissa vad jag har hört????!! HON SLÄPPER NYTT NÄSTA ÅR  !!!!!!!! :'''D
LÄNGTAR SOM FAN TILL ÅR 2010 NU, OM 1månad5dagar är det 2010.
HOPPAS HON KOMMER TILL SVERIGE IGEN
!!!! Håll tummarna med mig!♥

Puss&Kram, Sanna!


I'm Scared Of Lonely


Är det bara jag som tycker att Lady GaGa förändrats på senaste tiden? Nu menar jag inte hennes "kreativa" håruppsättningar och extrema klädstil, utan hon. Hon har blivit mycket smalare, men jag tycker också att hennes ansikte förändrats, hennes utseende helt enkelt. Det syns mest i hennes nya musikvideo "Bad Romance", men jag har också sett det på paparazzibilder. Däremot tycker jag att hon blivit finare, jag lade ju upp musiken till "Bad Romance" förut, men nu tänkte jag lägga upp musikvideon, dels för att jag älskar låten, dels för att visa er den (för mig) "nya" GaGa. Det kanske är för att lite annorlunda/bisarra ansiktsmasker + resten av hennes utstyrslar i musikvideon är "trendiga" inom först och främst musikintustrin just nu, men jag tycker hon är jättefin i så gott som hela musikvideon, speciellt när hon är klädd som hon är på bla 3:22 först och främst. Men också som hon är på 2:48. Jag undrar alltså, är det bara jag som märkt förändringen i Lady GaGa eller har ni det också?! Tycker ni att hon blivit finare eller fulare? Och gillar ni nya låten "Bad Romance"? :) Enligt mig är det också hennes bästa musikvideo, lite härligt GaGa weird sådär, härlig! :)


Lady GaGa förut...

 


Och Lady GaGa nu, på dessa bilder syns inte hennes förändring som
mest, men kolla i videon och jämför med gamla videos. Det kan inte
bara vara jag som märkt förändringen.


Nu är Lina här så nu ska vi chilla med film. Ha en bra söndag people!

Puss&Kram, Sanna!


For A Beautiful Liar


Igår kom Linus till skolan och var med mig och Becca. Sedan efter skolan drog vi till Adams skola och väntade på honom. Så glad jag blev när hans lektion slutade :)♥ Sedan gick alla fyra tillbaka till min skola för kl.15.30 hade jag utvecklingssamtal. Så då satt Becca, Linus och Adam i skolan och väntade på mig. När samtalet var klart gick Becca och Linus till Resecentrum och Adam åkte med mig hem. Där myste vi framför Vänner till båda somnade, sedan vaknade jag runt kl.00.00 och stängde av teven och råkade väcka Adam xD
Så inatt har jag inte sovit så mycket, eftersom jag somnade till ganska tidigt med Adam och sedan vaknade igen vid midnatt, men jag är ändå inte så trött som tur är!! :)
Idag har vi bara en eller två riktigt lektioner också, så jag längtar till jag kommer hem - mår nämligen inte så bra. Jag har ont i ryggen, ont i magen, huvudvärk och är yr som tusan! Men vill inte bli sjuk, det är inte ens 4 veckor kvar till jullovet. Jag tycker jag borde få vara lite frisk nu :O
Snart börjar samhällslektionen, ha en bra onsdag alla söta läsare!


Jag vill sno hennes utseende!♥

Puss&Kram, Sanna!

Tell Me How You Tolerate The Things I Just Found Out About


Igår var jag som sagt och tränade med DCE i 7 timmar och det var skojjskojj!♥ Idag vaknade jag med en jävla träningsvärk! Haha så var det att ta bussen och träna i 6 timmar idag. Idag var det ännu roligare och vi har lärt oss hela koreografin. Den är skitsnygg! Nu behöver vi bara fräscha till alla moves lite ;) Fan så jag längtar till DM 2010!!! Wohoooo!!!♥♥ Dock kommer vi inte ha dräkter, vi kommer tävla i våra DCE-träningskläder. Men om man bortser från det så ser jag väldigt ljust på vår koreografi till DCE's allra första DM :') Nu måste jag gå igenom koreografin några gånger, sedan ska jag ta mig ner för att duscha med denna träningsvärken, haha! Ha en superduperbra söndag people!

Puss&Kram, Sanna!


Got A Big Ego, Such a Huge Ego


Nu är jag hemma igen efter 7 timmars träning med DCE! Ska träna lite mer och sedan ner och duscha. Så måste jag somna tidigt ikväll också ;) Hoppas att ni alla har en jättetrevlig lördag!

Puss&Kram, Sanna!

Me & My Boyfriend


I onsdags tog jag svinsprutan. Igår var jag hemma i feber och armen gjorde ONT!!! Idag gör den fortfarande ont men jag är i skolan. Ikväll ska ju jag och Elin på New Moon! ;) Vilka mer ska dit idag? Måste fortsätta jobba nu. Ha en mysig fredag alla söta läsare!♥


Miss Beyonce, denna tidning har jag hemma :')

Fast min är på engelska dock!♥
 

Puss&Kram, Sanna!


I Can See Your Halo


Slutade skolan för ca 1 timme sedan men jag och Becca sitter kvar. Vi ska vara kvar till nio ikväll!
Öppet Hus börjar sex och vi ska plugga till dess... Jag som ville ha hit Adam också så jag slapp sitta ensam i mattesalen och frysa... :'( Men han ska vara barnvakt åt sin lillebror :/
I MISS HIM SO MUCH!!♥
Nu ska jag fortsätta med mina 5 uppsatser som jag måste skriva på. Sedan blir det TRE TIMMAR matte på Öppet Hus................ wiho?

Till Anonym: Vill veta vem du är innan jag säger Adams efternamn. Vill kunna ha lite privatliv och har ingen aning om vem du kan vara ;)

Puss&Kram, Sanna!

I'm Just Fighting Temptation


Måndag!
Vad mer kan man säga? Värsta dagen på veckan. Längsta skoldagen för min del. Jag sitter i skolan och skriver om rasism - vilket knappast gör mig gladare just nu. Jag hatar allt som har med rasism att göra. Jag har själv varit med när en av mina kompisar som är utländsk (men har bott i Sverige hela sitt liv dock) fick ett rasistiskt uttalande mot sig själv på en helt offentlig plats. Jag blir förbannad! Men för att tala om gladare saker, så ska jag och Becca idag dra till Linus aka Elijah Woods jobb efter skolan. Allvarligt, vi fick se en liten bit av Sagan om Ringen idag på engelskan. Man ser bara Linus hela tiden i den mannen. Dom är exakta kopior! Dom skulle kunna vara tvillingar! Han har fått höra det på stan att dom är lika också. Nu ska jag och Becca bara övertala honom om att färga håret brunt så kommer han bli förföljd på stan! Haha! Och så är jag så glad, för vem kom inte i lördags kväll om inte Adam?! Han kom hem till mig och sov med mig till jag skulle jobba på söndag. Det var sååå mysigt. Vi bara låg och höll om varandra och myste och jag ville aldrig flytta på mig! Den människan är underbar! Jag tänker på honom nästan hela tiden. Vi smsar hela tiden och jag har så starka känslor för honom!! Han gör mig så otroligt glad!♥♥ Måste tyvärr logga ut nu så jag kan skriva klart min uppsats. Ha en så bra måndag som man nu kan ha alla söta läsare!

 


Såklart måste historiens bästa kvinnliga artist få vara
med och göra min blogg vacker!!♥

Puss&Kram, Sanna!


Your Love's Got Me Looking So Crazy Right Now


Detta är en kort fortsättning på det förra inlägget... Jag saknar denna underbara människa så mycket så jag är nära att gråta! Jag har aldrig haft sådana här känslor för en kille förut och nu har vi inte setts på en hel vecka! :'(
♥ ! Adam Kastl ! ♥

Dagens låt: I Will Always Love You - Whitney Houston. (Tidernas absolut bästa och finaste kärlekslåt!)

Puss&Kram, Sanna!

Either Way I Don't Wanna Wake Up From You


Jag visste inte att man kunde sakna och längta efter en annan människa såhär mycket! Jag håller på att bli galen... Vi kan ses nästa vecka , jag måste försöka hålla ut!
GOD I MISS YOU! ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!

It's A Beautiful State We're In, But How Can We Love In Isolation


Jag har bestämt mig för att bara vara ensam och ta det lugnt ikväll. Orka upp till jobbet imorgon osv. Jag har satt på en film och har bunkrat upp med 5 coca-cola i mitt rum så nu ska jag bara mysa hela kvällen. Hoppas att alla ni söta läsare har en underbar lördag!

För att göra denna lördag ännu finare, så lägger jag in ett videoklipp på Beyonce's grymma EMA 2009 uppvisning:


Hur man kan inte se upp till den här kvinnan? Så vacker och talangfull att jag skulle kunna börja gråta precis nu!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Måste såklart också lägga in den här otroligt vackra bilden på fröken Knowles!(Bild 1) Den andra bilden är på Beyonce in action på EMA galan i år! FABULOUS!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!


If You Liked It Then You Should've Put A Ring On It


Nu ser jag och Becca på en film. Vi har sovit ut idag och om 21 minuter går bussen in till stan där hon ska gå till Resecentrum. Sista bussen hem till henne går kl.16.20!! :o Efter att hon åkt hem ska jag duscha och sedan får vi se vad som händer. Känner för att ta det lugnt idag! Ska jobba imorgon.. Suck! Hoppas ni alla har en mysig lördag!

Snygga Beyonce får såklart än en gång pryda min blogg. Och hennes

låt Listen, är också jättevacker!♥♥

Puss&Kram, Sanna!


Listen To The Song Here In My Heart


Idag slutar vi skolan kl. 12.10, då ska jag och Becca hem till Linus. Sedan ska vi ju som sagt på världspremiären av 2012 idag. Efter det så ska vi dra hem till mig, vet inte vad vad som händer då men det visar sig. Just nu är jag sugen på coca cola och lite hungrig är jag också. Hann inte äta frukost imorse. Känns inte som det är fredag än för mig. Jag vet inte varför. Men den känslan kommer väll! (Jag saknar fortfarande Adam!!♥)

Vi ska på bio om världens undergång på fredagen den 13, sound good?!!!

Jag tycker filmen verkar riktigt bra, även fast saker om döden
och jordens undergång m.m skrämmer mig lite!

Puss&Kram, Sanna!


You Were My Hunger, My Thirst


Idag började vi skolan kl. 12.50 som sagt, och vi hade bara två lektioner. Sedan följde jag med Becca till tågstationen så pratade vi lite olika saker. Efter det tog jag mig till stan och tog bussen hem. Jag har varit otroligt yr hela dagen och påväg till stan såg allt så overkligt ut, ungefär som precis innan någon ska svimma i en film. Väl hemma försökte jag plugga på till historiaprovet imorgon, men det snurrar så mycket i mitt huvud att jag inte får in någonting i skallen, HEJ IG!!!
Jag försökte med en liten paus, då gick jag in lite på Skype, pratade med Becca om våran resa till Thailand nästa vinter, sola, bada, shoppa och festa i Thailand :D Dom har ett hus i Thailand så det blir inget hotell heller vilket blir mer pengar till shopping och krogen!! :') Sedan började jag längta till min flytt till USA! Becca är amerikan så vi pratade om hur Sverige suger! xD Jag längtar till jag bor i USA och jag kommer troligen inte sakna Sverige alls! Bara vännerna!♥ Men innan USA ska man hinna med Thailand och London också :)
Nu måste jag försöka plugga lite till innan jag svimmar av i min säng. Är så otroligt trött och det snurrar än som in i helvete! Hur ska jag klara ett prov när det inte går att plugga och jag inte kan hälften?! Jag får försöka så gott jag kan och plugga på som fan till nästa prov helt enkelt :/ Men får försöka vara positiv och tänka på att imorgon efter skolan är det träning med DCE och på fredag ska jag, Becca, Linus, Emil + Linus familj faktiskt på bio :) Vi ska på premiären av "2012" och före bion ska jag, Becca och kanske Emil hem till Linus och se "Day after tomorrow", kuwlie! Sedan ska Becca sova hos mig vilket betyder att jag också är ledig från jobbet på lördag! :'D Så imorgon+fredag+lördag är det träning, bio, Becca och inget jobb som är positiva saker som jag får tänka på istället för provet :') Nästa helg har jag koreografihelg också!!♥ Vilket jag får tänka på då istället för att jag ska ta vaccinsprutan mot influensan på onsdagen.. Nu måste jag försöka få in lite Historia A i huvudet, sedan ska jag krypa ner i min mjuka säng och soooooova!!!!

Förresten så saknar jag Adam!♥ :(

En bild på sjukt snygga & begåvade Beyonce (+ hennes

syster Solange) är ju aldrig fel! :)♥♥

Puss&Kram, Sanna!


Sometimes Love Can Come And Pass You By


Nu sitter jag i skolan på min sista lektion för dagen. Och idag ska jag ha en plugg-dag hemma. Egentligen skulle jag plugga hela dagen igår, men istället följde jag med Becca, Linus och Emil till Kupolen. Så idag måste jag verkligen plugga, på torsdag har jag ju historiaprovet som jag inte kan någonting om :S Så idag måste verkligen min första prioritering vara skolan... Jag får plugga till Desperate Housewives börjar. Och efter det får jag chilla lite, eftersom vi börjar kl. 12.50 imorgon så behöver jag inte lägga mig tidigt today :) Men nu tänkte jag visa er en video, det är Gossip Girl-bruden Leighton Meesters låt "Somebody To Love", det är dock inte musikvideon, men det är iallafall låten:


Vad tycker ni? Ska hon fortsätta med skådespeleriet eller ska hon inleda en
andra karriär som sångerska?

Puss&Kram, Sanna!

I'm More Than What You Made Of Me


Nu sitter jag i skolan. Sur på dagen, sur på måndag! Vi går 8 timmar på måndagar, det gjorde vi i ettan med. Det tycker jag är lite orättvist sådär. Så är jag också så sur på att jag hade feber sista veckan i skolan före praktiken i Småland. Så nu har jag ett naturkunskapsprov att ta igen. Och jag har noll koll på det provet handlar om, kommer alltså få IG. Sedan har vi historiaprov på torsdag, och där har jag också noll koll. Så känner mig inte direkt pepp på skolan just nu... Men det gör jag ju aldrig när jag tänker efter. Däremot är jag pepp på sovmorgon till kl. 12.50 på onsdag och - ofc - cheerträningen med DCE på torsdag som vanligt (': Nu sitter vi tjejer i klassen och sjunger på samhällslektionen. Samma lektion som vi lekte med peruker på förra veckan, haha! Nu måste jag dock fortsätta skriva min uppsats om rasism som ska in på måndag och jag har no idea om hur jag ska formulera mina åsikter på ett bra sätt. Ha en bra måndag (om det går att ha en bra måndag...)


Den här snygga donnan sätter lite färg på den
här gråa vardagen!!♥♥
 

Puss&Kram, Sanna!

Tried & Tried, To Say What's On My Mind


Nu har Olivia åkt hem och jag har bakat min farsdag-present åt papi. Det var jättekul att träffa sötan igen iallafall :) Nu är jag inne på Skype och lyssnar på Adam, Becca, Rustas och Danne. Kanske dags att skaffa mig en egen mick? Haha. Igår när jag och Adam låg och tittade på film så knackade det på fönstret, då stod Dennis, Rustas och Ryssen utanför :P Så nu har jag träffat Rustas och Ryssen också ;)
Imorse när Adam gick hem fick jag dra och jobba igen - SUCK - och sedan var det att åka till stan och möta Olivia :) ♥ Så bortsett från jobbet så har jag haft en riktigt bra söndag! :) Hoppas ni alla har en fortsatt bra söndagskväll! (Bilder från dagen kommer)


Puss&Kram, Sanna!


Olivia


Nu ska jag dra och hämta upp Olivia på stan :) Wiiie :) Ha en bra söndag!

Puss&Kram, Sanna!

What Kind Of Dream Is This ?!


Nu ska jag möta upp Adam vid Statoil :) Den underbara människan har köpt coca cola till mig :')♥ (Om ni inte hängt med är jag typ beroende av cola) Ha en bra lördagskväll!

Puss&Kram, Sanna!

I Found Heaven On Earth


Nu sitter jag ensam på nedervåningen framför datorn, sjunger på en Beyonce-låt och fryser som in i helvete! Mami och papi säger att värmen är på, men det känns som varenda element i hela huset är avstängt! Ute regnar det bara hela tiden och jag är så sur just nu. Jag vill ha sol och +30 grader. Så vill jag vara varm och kunna sova så länge jag vill på morgonen. Hur långt är det kvar till jullovet? Enligt mina beräkningar är det 41 dagar kvar, och då har jag räknat med helgdagar. Hur kan 41 dagar kännas som en evighet?
Nej, nu måste jag rycka upp mig och bli gladare. Det är ju trots allt lördag och jag har redan jobbat klart för länge sedan :) Ha det bra!

Saga & jag på samhällslektionen den här veckan!
Istället för att plugga leker vi med skyltdockornas
peruker, haha!


Puss&Kram, Sanna!


I Am Alone On A Crossroad


JAG SAKNAR ADAM!!!


Longweekend


Idag fick vi sluta 1.5 timmar tidigare och nu har vi helg i min klass också :) Inga lektioner alls imorgon så då ska man bara chilla och sova ut innan Elin kommer hem från skolan, för då ska hon och jag ha fredagsmys! :)♥
Hela dagen i skolan idag har Becca och jag ägt Adam :') Och sedan hade han idrott nära min skola så jag  tyckte han kunde komma förbi och ge mig en puss men han hittar ju inte i min skola xD Haha! Så det bliddde ingen puss idag :(
Eftersom vi slutade tidigare idag har jag lite tid för datorn osv innan jag ska ta bussen till Falun och träna cheerleading med DCE! :'D Kuwlie! Nu sitter jag inne på Facebook och spelar Café World som Becca fick mig att börja med idag, haha!
Utanför har det snöat hela dagen så nu är det en massa jäkla blask/kramsnö på marken!
:( Kan det inte vänta till typ... Första december??!
Jag vill inte ha snö nu, förra året hade vi det för tusan från november-april. Kan det inte komma lite senare i år??
Men jag ska väll inte klaga, bättre lite snö än ingen eller?
Nej nu ska jag fixa lite grejor. Ha det så gött alla söta läsare!♥


Sanna♥Cheerleading=Forever! Tagen med min gamla
mobil, därav den dåliga kvaliteten! ;)

Så får den här snygga donnan pryda ett av mina inlägg
också, eftersom det var ett tag sedan! :)♥♥

Puss&Kram, Sanna!


New Movies


Den här veckan har jag fått hem tre härliga filmer :) Jag gillar tjejfilmer och skräck, romantik och nu har jag fått en romantik film och två härliga tonårs-tjejfilmer. Igår fick jag hem The Proposal med snygga Ryan Reynolds och vackra Sandra Bullock. Jag såg den på bio i somras med Anna och älskade den. Och idag när jag kom hem låg det ett paket  till mig med två filmer i :) Den första var Projekt Prinsessa med "Disney Channel bästisarna", fina Demi Lovato och söta Selena Gomez, den tredje filmen var Hannah Montana The Movie som jag inte sett, men jag har hört att den ska vara härlig + att snygga Tyra Banks gör ett litet inhopp i filmen ;)  Och ni kan bespara mig era kommentaren om att "Disney Channel är ju bara för 10-åringar!" osv. Småbarn tittar bara för dom tycker Miley, Selena & Demi är "fina"! Och för att Jonas Brothers osv är "snygga". Dom förstår ju inte hälften av vad programmen och filmerna går ut på. Personerna i serien är i vår ålder och därför kan folk i vår ålder så på programmen. Många ser på det men vågar inte ens erkänna det. Så jag säger stolt att jag ser på en del Disney Channel avsnitt och jag har köpt två Disney Channel filmer. Och jag skäms inte! :) Så ikväll ska jag se på Hannah Montana The Movie eftersom den har jag inte sett än :) Nu gick det att installera skivan The Sims 2 Herrgård och Trädgård så nu ska jag iväg och designa. Ha en bra onsdag mina söta läsare!

          

Oh, it's so lovely with new movies! ;) Min vänner säger att jag har så mycket filmer så det är som att vara i en filmbutik :P Jag älskar att mysa till filmer♥

Puss&Kram, Sanna!


And I Fall In Love With My Stereo


På fredag kanske vi inte har några lektioner alls :) Chill! Och idag har jag haft ett jäkla sug efter coca cola hela dagen så jag nästan blivit tokig! Men nu sitter jag här med en colaburk :)
Jag och mamma fick idag hem brev att vi har tid att ta vaccinspruta för svininfluensan den 18 november. Jag vill inte ta den! Men jag har ju astma och är laktosintollerant. Och så tas den in i muskeln i armen så man kan tydligen knappt röra sig och har jätteont i 3-4 dagar har jag hört. Great...... Den 21-22 november har mitt cheerleadinglag koreografihelg. Då måste jag tydligen trotsa smärtan och att jag inte kan röra mig om det blir så då? Jag tänker inte missa koreografihelgen iallafall! Nu luktar det bullar i hela huset för mammi bakar bullar. Jag försöker frustrerat installera The Sims 2 Herrgård och Trädgård på datorn, skivan är ny och den funkar inte! Snart skriker jag! Jag tycker det är jättekul att designa helt nya hus och då är det kul om man kan få lite mer saker att designa med + det är inte lika kul att designa hus på The Sims 3. Och jag har minne för en till skiva det vet jag, varför funkar inte skivan till min bärbara dator? Någon smart människa som vill hjälpa mig????!!!!

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0