Tisdag & höstlov


Jag har inte riktigt fått in i mitt huvud att lilla Booster är borta än... :( Blir alltid lika förvånad när jag tittar på hans plats i mitt rum och buren inte står där .. Jag har ännu inte vant mig vid hur stor Tom-Tom har blivit sedan jag kom hem heller. Han fick ju sin vinterpäls när jag var borta. Igår var det ju också somsagt min första dejt med Adam och den gick jättebra om ni frågar mig!♥♥ :) Han åkte hem för två timmar sedan och nu väntar jag på att Lina ska komma hit. Jag är så yr så jag knappt är medveten om vad jag gör.. Det kan nog bero på att det enda jag ätit sedan frukosten igår är 1 ice tea och lite B&J? Nu ska jag gå och ta lite vatten + 1 mandarin och vila huvudet. Hoppas ni har en bra tisdag!

Puss&Kram, Sanna!

R.I.P Booster♥


När jag var påväg hem i bilen berättade pappa att min älskade hamster Booster hade dött i fredags.. Jag blev så chockad och började gråta direkt! Min älskade lilla hamster som jag varit så orolig att han skulle lämna mig innan jag kom hem, och min mardröm blev sann... Jag har haft han ute i hamsterboll och mysit med han så mycket och han blev 2.5 år gammal, min älskade lilla Booster..♥♥ Han mår bra nu iallafall. Men jag kan inte förstå att jag inte fick säga hejdå,, och inte var hos honom sista veckorna i hans liv :'( Jag var påväg in i mitt rum nyligen och bara stannade, kom på att han inte kommer ligga där i sin bur och sova .... Jag som hade blivit så lycklig pga av Adam på senaste tiden, så rasar allt när min hamster lämnat mig.. Hamstrar är små, men min kärlek för honom var så otroligt stor!! Jag kan inta fatta att han är borta för alltid.. :''( R.I.P ÄLSKADE BOOSTER, DU KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA OCH JAG ÄLSKAR/ÄLSKADE DIG MER ÄN ORD KAN BESKRIVA!!!♥♥♥♥♥♥♥♥




VILA I FRID ÄLSKLING!!!♥♥♥♥♥♥


last night in småland

Nu har vi ätit kvällsmat och nu blir det bara mys resten av kvällen.. Åh, imorgon bitti åker jag hem :'( Usch, jag kommer inte träffa sis mer på hela året.. Men det positiva är ju att jag får träffa min katt igen och sova i en säng :P Och på måndag, fredag och lördag så så har jag dejt 1, 2 och 3 med Adam! :)♥ Och på tisdag ska jag träffa älskade Lina igen!♥ Och underbaraste Elin ska jag också träffa. Saknar mina vänner osv, men absolut inte staden!! Usch vad tråkigt att säga hejdå imorgon... Men jag får komma hem till min säng och sängkamrat imorgon efter ensam 8 timmars tågresa.. Nu ska jag umgås med sis!♥ Ha en mysig lördagskväll!


♥♥♥♥♥Imorgon ses vi igen lilla söta älsklingen!!♥♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!

borta bra men hemma bäst??


Ligger i soffan och tittar på Vänner med sis. Jag har packat klart allt till imorgon och nu ska vi bara mysa! Adam och jag har smsat hela dagen också och nu är jag inne på msn med honom och Lina. I've missed her!!♥♥ Vi ska ses på tisdag! :D Men nu ska jag dra. Ha en mysig lördag!

Puss&Kram, Sanna!

Fredagsmys


När jag kom hem från redaktionen gick vi som sagt och åt nabbeburgare och sedan hem igen. Jag somnade på soffan och syster somnade i sängen. Sedan kollade jag på någon skräckfilm, kommer dock inte ihåg vad den hette :P Nu är det Idol 2009, som jag inte följer, men syster och systers sambo gör det. Jag smsar med Adam och är inne en snabbis på facebook, min farm! ;) Och snart ska jag ut och titta på Idol och umgås lite. Jag har mitt varma täcke och min Bacardi Breezer som gör kvällen lite mysigare iallafall. Ha en mysig fredagskväll. Vi hörs!

Puss&Kram, Sanna!

Saknad och längtan


Nu har jag skrivit klart mitt allra sista arbete här på redaktionen. Börjar bli lite sentimental här :P Har läst klart Breaking Dawn under min lilla fritid här också. What to do now? Kl. 12.30 tar jag bussen tillbaka till Timmernabben och där ska jag och systra mi gå till Inspirea och äta den lokalkända hamburgaren: Nabbeburgaren! Så det är bara att jag väntar till hon kommer hem från högskolan i Kalmar sedan går vi ;) Imorgon ska jag få sova ut, medan syster och hennes sambo åker iväg och tittar på en ny bil dom kanske ska köpa. De åker tidigt på morgonen och kommer hem runt kl.16.00, då ska jag ha packat klart min resväska, för sedan ska vi bara mysa hela dagen eftersom på söndag åker jag hem igen.. På söndag ser jag min älskade syster för sista gången år 2009!! Gud vad jag kommer sakna henne på julafton..♥♥♥ Men på den positiva sidan får jag träffa min älskade lilla puckokatt igen :) Och min gamlagamla älskling, hamstern Booster och min urgulliga ödla, surpuppan Arvid ;P Nåja, måste sluta för stunden. Ha en trevlig fredag!


Min lilla, lurviga sängkamrat - Gud så jag har saknat dig älsklingen!♥♥♥♥

(Klicka för större bilder)
Jag har saknat er också! Mina små älsklingar i
terrarium och bur!♥♥


Puss&Kram, Sanna!

Last day..


Idag är det min sista dag här på redaktionen :( So sad... Men mitt sista arbete är ett ganska stort så det ska bli kul :') Så har jag såklart smsat med underbaraste Adam!♥♥ Varje dag växer sig mina känslor för honom starkare och jag längtar mer och mer till måndag! :) Och nu har han redan lov så han sitter inne på Facebook och så pratar vi där :)
Idag har jag också mina nya fina skaftskor på mig :) Och Jag har bara ett kapitel kvar i Breaking Dawn! Spännande, spännande! ;) Men vill inte läsa allt nu, vill inte att boken ska ta slut :P  Nu måste jag avsluta för stunden, I've got work to do! ;) Men jag ska inte lämna er här tomhänta, jag har hittat en ny, speciell låt med coola Lady GaGa, jag tycker iallafall att den är riktigt bra så ni ska få ett klipp med den här, det är dock ingen musikvideo, bara en bild:
I think the song's really good! :)

Puss&Kram, Sanna!

Oh, my new shoes!♥


Nu är jag hemma hos systeryster. Idag efter att jag var klar på redaktionen så kom Rebecka dit, så gick vi och shoppade lite :)♥ Jag köpte ett par snygga högskaftade skor som jag dreglat efter ett tag ;) Sedan fikade vi på ett litet café och pratade om en massa saker i några timmar. Sedan följde hon mig en bit till bussen och vi sa hejdå. Då fönstershoppade jag lite innan min buss gick. Så nu har jag kommit hem och på vägen hem från busshållsplatsen läste jag lite mer i Breaking Dawn i ljuset av gatulamporna. Nu har jag bara 20 spännande sidor kvar! :') Så nu sitter jag ensam, msn med Adam och Rebecka och tänker på boken och mina fiiina nya skor!♥♥ Foton kommer, troligen nästa vecka eftersom jag åker hem på söndag.

Och på måndag har jag och Adam våran första dejt!
:)♥♥

Nu ska jag sticka. Måste krama om mina nya skor (addicted to shoes?) och läsa klart boken! :D

Puss&Kram, Sanna!

Herregud


Herregud, jag hittade nyss en så sorglig nyhet, det är om en kvinna som tog en spruta mot influensa och den förstörde hela hennes liv. Jag vet dock inte om det var för svininfluensan eller inte, men usch vad hemskt, hela hennes liv har blivit förstört, hon kan bara gå baklänges och springa framlänges annars kan hon inte prata riktigt eller gå riktigt.. Usch vad jag är ledsen för hennes skull, kolla själva:
Usch, jag ber för henne och hoppas att de hittar ett botemedel för henne..

Det är så sorgligt när man får se hennes bröllop, så vacker och lycklig. Och nu är allt helt annorlunda :'( Det är så hemskt när sådana här saker händer. Och om det var för svininfluensan så är jag ännu mer bestämd i att inte ta den sprutan. Jag har hört att läkare har stressat fram det här medlet mot svininfluensa så snabbt att de inte hunnit kolla sidoeffekter riktigt. Det har ryktats om plötsliga dödsfall, förlamningar och hjärtfel. Så jag vet inte vilket som är säkrast... Spruta eller ej?

Puss&Kram, Sanna!

New Moon Longings


Tänkte lägga upp en trailer till New Moon här, det är nu mindre än 1 månad kvar till premiären och jag läntar så otroligt mycket :) Jag har läst alla böckerna och varje bok blir bara bättre och bättre så förhoppningsvis blir filmerna lika bra. Alla ni som älskade ettan av Twilight filmerna, den är jättedålig mot vad som kommer ;) Iallafall i böckerna, och alla borde läsa böckerna. Dom är skitbra! Så här är en spännande trailer för er som kanske inte sett den än?
Jag vet ju vad som händer men gosh, så jag längtar ;D

Puss&Kram, Sanna!

yawn


Jag är så otroligt trött att jag tror jag kommer somna när som helst. Idag är jag på redaktionen och idag vill jag inte behöva åka hem. Dels för att detta är min näst sista dag här, dels för att Rebecka kanske kommer förbi runt 15.00 :) Nu har vi inget särskilt att göra för tillfället så jag sitter inne på facebook :P Och sms:ar med Adam ^^ Just nu är jag så trött så jag kommer inte på något intressant att skriva om, men vi hörs senare. Hoppas att ni inte är lika trötta som jag ;) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Hemma spa!


Nu har jag och sis haft ett hemma-spa :) Vi har haft varmt fotbad och ansiktskrämer medan vi vilade till lugn musik. Sedan torkade vi fötterna och smörjde in dom med fotkräm. Sedan filade vi våra naglar och målade både tånaglarna och händerna till SATC. Jag valde mörkrött från Chanel och sis valde den klassiska manikyren! :) Nu sitter jag och lyssnar på Sweet Dreams med fru Knowles fast ska gå och äta med sis framför SATC, men bjussar på ett härligt Live framträdande med Beyonce åt er! :)


Beyonce, j'adore tu!♥♥

Puss&Kram, Sanna!

Chelsea


Nu har jag suttit och gråtit till Chelsea-videon igen, den är ju så vacker! Och jag har hittat fler, här är den som jag har lagt upp här förut, vi kan kalla den "originalvideon":


Och här är en lite längre, med i princip samma sak med lite mer prat som man inte hör vad hon säger för alla skriker före, men man får också se en fin bit i slutet när Chelsea springer av scenen och kramar om sin syster/vän/släkting? Här är den iallafall:

Och så hittade jag också en intervju med Chelsea på något som jag tror är Amerikanska nyheterna, och hon är ju så otroooligt söt! Och sötare röst får man leta efter, en så otroligt stark och söt flicka så det finns inte ord!:

Jag vet att många därute tänker och bryr sig om Chelsea och det gör jag med. Jag tänker på henne och önskar för hennes skull att hon ska bli frisk från leukemin och få fortsätta leva sitt liv som vilken flicka som helst! Och Beyonce är en så underbar kvinna som låter en liten flicka få träffa sin idol och få prata i telefon med sin idol, att göra den eventuellt sista tiden (usch!!) i hennes liv till en underbar tid! Jag ber för att du ska överleva detta Chelsea!!♥♥ We believe in you sweet child!♥♥

Puss&Kram, Sanna!

they're tumbling down..


Jag fick lov att åka hem idag från redaktionen, min mensvärk ville inte ge med sig fast jag tar mina värktabletter som vanligt. Jag satt och hade så ont så jag nästan grät på vägen hem.. Det här är min sista vecka på redaktionen och kul att jag missat två dagar av den nu :( Så nu tröstar jag mig själv med bra musik och två nya modemagasin som jag hann köpa innan bussen gick! ♥ See you soon!


Som vanligt är hon såklart med och spelar sin
underbara musik som får mig gladare!♥


Puss&Kram, Sanna!

Powerparet again!♥


Kom bara på att jag måste visa alla er som missade hur otroligt duktig Beyonce, som vanligt, var på VMA när hon uppträdde med Single Ladies (Put A Ring On It), med lite Sweet Dreams i början :') Här är det iallafall: ^^
Hon är en otrolig sångerska, dansare, skådespelerska och person!♥





Den här videon med Jay-Z måste bara läggas upp också, den är en Live-uppvisning med nya låten Run This Town, den 11 september i år, och Jay-Z's tal i början ger en ju bara rysningar! Och han totalt äger hela scenen!♥ (En liten varning bara, ljudet försvinner där dom sjunger "oppasande" ord.. Just so you know!)
Att påminnas om är att detta hände innan Kanye's dumb-ass-move på VMA
så här tyckte jag fortfarande att han var en härlig person och man ser att
detta var en så kallad "before-show", man märker att han var mycket gladare
och livligare här än nu efter VMA. Men jag kan inte tycka helt synd om honom.
Man ska inte stå och dricka sådär mitt på en gala om man inte är beredd att
ta konsekvenserna! Men Jay-Z är så jäkla bra på scenen att man får C-H-I-L-L-S!!!


Nu ska jag fortsätta lyssna på systerysters "önskelista" inför julen. Här börjas det i tid för vi är ena riktigt christmas-maniacs ;) Ha det mys!



Puss&Kram, Sanna!

Saw 6


Jag är ganska arg just nu, blev så glad att det skulle komma en Saw 6, men nu verkar det som om den inte kommer på bio i min stad! ;( Då får man väll hyra då, eller köpa kanske är ännu bättre ;) Här är iallafall trailern till den nya Saw filmen! :)
Ooh så jag längtar! :) Obsessed och Saw 6 kommer vara så efterlängtade av mig! :) Och nu
kommer detta låta lite fel, men jag älskar faktiskt Jigsaw! Ja, jag vet att han är "the bad guy", men han är ju så cool & härlig! ;)♥

Puss&Kram, Sanna!

crappy day


Idag kom jag inte ens iväg till redaktionen, hade en sådan otrolig mensvärk att jag knappt kunde röra mig! Den har gett med sig lite men har spenderat hela dagen framför teven med en värmekudde på magen. Sedan kom Hagges syster och hennes lilla dotter hit på en blixtvisit. Dottern heter Ella och fyllde 1 år medan jag varit här nere. Jag lekte lite med henne och nu så tänkte jag bara kika in på datorn en snabbis. Imorgon ska jag upp lika tidigt igen men idag ska jag bara tycka synd om lilla mig ;) Blir nog att lägga sig redan efter Desperate Housewives & Christine! Hoppas ni andra har en underbar dag!

Puss&Kram, Sanna!

Just nu ..


Just nu ligger systeryster och pluggar i sovrummet och jag sitter på den andra datorn i samma rum. På skrivbordet bredvid mig ligger katten och myser med mig. Jag kollar min "facis" samtidigt som jag tittar på Sex and the City och jag är nu på avsnittet när Charlotte & Harry gifter sig :) Och idag har två underbara låtar funnits i mitt huvud så jag tänkte att ni kunde få se de underbara musikfilmerna till låtarna!

1. Radio - Beyonce. Såklart!♥ Detta är dock inte den originella musikvideon men jag älskar denna också. Så jag tyckte ni kunde få se en fanmade video med en massa klipp på Beyonce istället!♥ :) Låter är såklart awesome!

2. Hush Hush - The Pussycat Dolls. Det här är också en härlig låt av en härlig powergrupp med tjejer. Och jag måste bara säga att jag tycker Nicole sjunger Diana Ross biten jättebra! :) Kolla så förstår ni! ;)


Musik är absolut livet. Vad skulle man göra utan musiken? Och skor? :) ♥♥♥ Hoppas ni har en bra måndagskväll!


Som vanligt förgyller den här snygga donnans musik
alltid min vardag! ♥♥


Puss&Kram, Sanna!

Juicy Couture


Hittade nyss en så otroligt söt kamera från Juicy Couture att jag måste bara visa den här:

Titta så söt, rosa och med ett litet hängsmycke och Juicy's märke på!♥
Så otroligt söt att jag hade köpt den om det inte var så att den bara kan ta 26 bilder och den kostar också bara $48.00 så det är nog inte så bra kvalité på bilderna heller. Men om det är någon som köpt den eller om ni känner någon som köpt kameran så får ni gärna skriva och berätta hur bilderna blev. Om man kanske ska tänka om ;) För den är så mycket sötare än de kamerorna som jag har nu! :) Vilken färg har era kameror?

Puss&Kram, Sanna!

animal clips


Nu sitter jag här på redaktionen och lyssnar på bra musik samtidigt som jag kollar min facebook och roliga klipp på tuben. Och jag kom ihåg ett klipp som jag sett förut som är roligt och gulligt. Det är på en katt som är jättesöt och rolig så jag tänkte lägga upp den videon här för alla som kanske inte redan sett den:

Hahaha, alltså jag tycker den är för charmig!♥♥


Och den här videon har jag och Rebecka tittat på minst 100 gånger vecka 41 när hon var här på redaktionen med mig.
Så jäkla härlig hund alltså. Det är vår homie det här ;) ♥♥


Så härlig så det är inte klokt. I LOVE THIS DOG! ;P ♥

Nu sitter jag här på redaktionen där ni kanske har hört att det har blivit en otroligt stor vattenläcka här i Oskarshamn i lördags så en av korridorerna på redaktionen är alldeles sned och man känner sig helt yr när man går där för golvet lutar så mycket. Och i väggarna finns det sprickor. Nu talar de återigen om det på radion. Alldeles utanför huset där redaktionen är så är hela vägen uppgrävd, man måste ta en rejälv omväg för att komma in och ut här. Hoppas allt vatten är där det ska vara hos er ;)

Puss&Kram, Sanna!

monday


I fredags var det en trevlig fest, och i lördags var förfesten bättre än själva festen :P Men det var riktigt mysigt hemma hos Linnea med sis, Linnea, Johanna och Åsa. Vi körde roliga lekar och pratade, skrattade och dansade. Sedan blev det taxi till den riktiga festen. Så åkte vi hem runt 01.00. Jag sov till 13.30 dagen efter :P På söndagen blev det bara film för min del, jag var så otroligt trött, såklart lät ju inte katten mig vara ifred x) Men nu ska jag fortsätta med mitt här på redaktionen. Hoppas ni alla har det bra!

Puss&Kram, Sanna!

fest


Idag är det fest här hemma hos sis. Så jag sitter här i en mörklila, axelbandslös klänning med ett svart bälte i midjan. Bilder dyker upp någon gång. Måste fixa mitt hår nu, har snöat lite och regnat här idag, så mitt hår är inte lika platt längre. Vi hörs! Ha det bra och hoppas ni får ett trevligt fredagsmys!

Puss&Kram, Sanna!

Listen - Beyonce


Måste bara lägga upp videon till låten, den är så vacker och hon är så vacker. Det finaste är ju när hon börjar gråta. Hon har en sådan känsla, och om man sett filmen som låten är med i, Dreamgirls, så förstår man låten bättre!♥

♥Beautiful,beautiful,beautiful,beautiful,beautiful,beautiful,beautiful!♥

Puss&Kram, Sanna!

Obsessed


Sitter inne på redaktionen och letar efter intressanta klipp på Youtube och kom över ett på Beyonces nya film Obsessed som släpps som film i november på CDON.com. Här är det bästa klippet som jag har hittat på trailern och jag längtar så otroligt mycket till den kommer ut för då ska jag såklart köpa den direkt. Det är väldigt kul att hon är med i en thriller också (: Hon spelar mot b.la. Heroes-stjärnan Ali Larter, som spelar en otroligt störd tjej i Obsessed som blir besatt av sin "chef", som är gift och har barn med Beyonce i filmen. Kolla på trailerna så förstår ni nog varför jag är så ivrig på att få se den:


CHILLS OR WHAT?! (: LängtaLängtaLängta!♥♥ Beyonce är ju så otroligt duktig också! (: ♥♥

Dagens låt: Listen - Beyonce. Den är ju så vacker, även om den inte är ny♥

Puss&Kram, Sanna!

I know a real werewolf


Sitter på redaktionen igen och fryser som tusan! Men har musik på och min "Breaking Dawn" bok :)
Efter lunch ska jag och den andra praktikanten ut och fråga 5 personer en fråga till en enkät i tidningen.
Och det blåser och är så himla kallt ute och jag fryser redan inomhus... Great!  Jag tycker det är jättekul att vara här, men nästan det enda jag får göra nu är saker som man måste vara ute i kylan för, och jag och min syster har redan samma jobbiga grej att vi fryser så enkelt. Och jag har inte något vidare bra immunskydd heller, så lagom till lovet så blir väll jag sjuk av alla dagar ute i kylan :/
Men hemma finns det värme iallafall, och jag åker hem nästa helg och där i min stad finns det en livs levande varulv! ;) Han är varm året runt, har inte ens jacka på sig till skolan i oktober och han ska få värma mig när jag kommer hem! :) Men jag längtar inte hem alls, bara till vissa personer. Annars skulle jag kunna stanna här året ut.. Eller ännu längre. Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha det gött!

Puss&Kram, Sanna!

freezing bus


Påväg till tidningen idag så stannade bussen och jag undrade varför dom inte åkte vidare. Då sa chauffören helt plötsligt att dörren inte gick att stänga så vi kunde inte åka någonstans än. Han ringde någon som skulle försöka fixa det också. Så där satt jag, jättetrött, försenad, och frös som attan trots två långärmade tröjor och en jättevarm, lång, stor halsduk.
Jag lutade mig åt sidan och hade min handväska som kudde och somnade. När jag vaknade till högst 10 minuter senare så var han som skulle försöka fixa bussen där. Då fick jag skjuts av chauffören i en liten buss-bil resten av vägen. Så jag kom över 30 minuter sent och fortsatte frysa i nästan en timme efteråt. Så jag hämtade en kopp varm choklad och satt och värmde händerna mot den tills chokladen inte var varm längre. Jättekul att sitta i en buss med en öppen dörr med nästan minusgrader utanför så det blir samma temperatur inne i bussen. Tusan så jag frös. Ryser vid tanken på det! Nu ska jag fortsätta med lite saker här. Ha det bra och hoppas ni inte fryser som jag! ;)

Puss&Kram, Sanna!

måndagar borde förbjudas!


Jag har aldrig varit glad över måndagar. Det är jag fortfarande inte. Man ska upp tidigt igen efter ännu en helg som man tycker tog slut alldeles för fort. Allt man planerat att göra under helgen hann man inte, det finns helt enkelt för få dagar på en helg. Och så på måndagen drar man sig upp ur sängen som en zombie och önskar att man kunde slå ihjäl väckarklockan och lägga sig under täcket igen. Såklart så gick man och lade sig för sent på söndagen också eftersom man fortfarande vill ha helg, då man kan lägga sig när man vill och gå upp när man vill. Ingenting kan göra en pigg heller, så man muttrar surt för sig själv när man drar på sig sina kläder och försöker fixa den hemska synen man möter i spegeln. Jag är ingen negativ person, det kanske låter som det nu. Men måndagar är så otroligt hemska, inte ens vetskapen om att jag skulle till redaktionen på denna härliga tidning kunde pigga upp mig. Men nu sitter jag här med en varm kopp choklad och både längtar och inte längtar till jag ska ut och köra igång "Dagens Fråga" till tidningen. För det är kul att få skriva och göra lite arbete. Men jag vill inte ut dit nu, det är så kallt där ute. Jag sitter inne vid datorn i redaktionen och fryser redan, här som det brukar vara så varmt. Och tänk då hur kallt det måste vara ute. Jag är en ganska "kall" person, fryser lätt och ofta. Och - huuuu - nu ska man ut i över en timme. Men sedan på lunchen så får jag trösta mig själv med att titta lite på skor och kläder! :') Nu känns det lite bättre!♥♥ Jag ska nog gå och hämta mina vantar redan, och imorgon blir det dubbla halsdukar och långärmade tröjor som jag kan värma mig i! Hoppas att alla ni andra håller er friska och varma!

Puss&Kram, Sanna!

Sunday


Idag har jag valt att det skulle bli en slapp och chill dag. Det har det varit också :) Jag sov ut, sedan lekte jag lite med hunden Ronja som kom hit på en blixtvisit, efter det satt jag lite vid datorn, cyklade i regnet till Mat Öppet och tillbaka. Jag har också haft ett litet sting av Tom-Tom saknad, min lilla bebbi!♥♥
Nu sittet jag inne på facebook, smsar med Adam och lyssnar på Nick Pitera's vackra stämma. Men såklart lyssnade jag på ♥Beyonce♥ före det ;) Run This Town fick också spela en gång ;) Nu ska jag snart sätta mig och sjunga lite "Lips" ;) Ha det bra resten av er lediga dag! :)

Puss&Kram, Sanna!

Myskväll


Jag och syster har bojkottat fotbollen och myst med katten i sovrummet och gjort vårat eget lilla SATC-maraton. Jag förstår ärligt talat inte hysterin... Jag har själv gått på fotboll förr, men .... Det är bara fotboll :P Folk som skriker, gråter osv, sådant förstår jag inte. Ingen har ju dött :P
Men det är ju bara min åsikt :P Nu ska jag fortsätta mysa med syster och smsa med Adam :)♥

Puss&Kram, Sanna!

Torsdag


Idag var mitt arbete med i tidningen där jag praktiserar, och mitt namn ;)
Imorgon kommer Rebeckas vara med och imorgon är hennes sista praktikdag :'(
Sedan har jag 2 veckor kvar utan henne! Oh no!
Vill ha henne där alla veckor jag är där, tråkigt det kommer bli utan våra stunder
vid datorn där vi skrattat så vi gråtit... Nu ska jag dra vidare, ta en powernap eller
något liknande.


Powerparet som äger världen med sin underbara musik!♥
(Jag har fått Rebecka att lyssna mer på Jay-Z också ;>)


Puss&Kram, Sanna!

APU


Nu har vi lunch på min APU plats. Rebecka skulle hem och äta idag, och jag ska dra ner till stan som ligger 1 minut härifrån och titta på min kärlek som stavas S-K-O-R !! När jag fått min lön blir det att handla skooooor :'D Och Jimmy Choo for H&M ska man ju också handla :) ♥♥

Puss&Kram, Sanna!

made me cry


Dom här klippen var så fina och rörande att jag måste lägga in dom här:Den första är när Beyonce sjunger "Halo" till en 11-årig flicka som heter Chelsea, och hon lider av leukemi.. Så fint och rörande att jag började gråta:


Nästa är när Beyonce sjunger "Halo" till avlidne Michael Jackson som hon stod nära, så kraftfullt att man vill gråta igen:



Om man inte som jag, redan avgudade denna underbara kvinna, så kanske ni förstår nu varför jag ser upp till henne. Så levande och äkta och rörande. Allt hon gör lämnar märken♥

Puss&Kram, Sanna!

Bäst i historien


Jag bara måste säga att det finns, utan tvekan, INGA artister som är så bra som powerparet Beyonce och Jay-Z. Alla borde ha en sådan STOR respekt för dessa två för inget kan slå dom! I LOVE THEM! Så jävla bra låtar så man bara ryser när man hör dom! Tänkte lägga ut "Run This Town" musikvideon här för den är ju så jävla bra, finns inga ord! Jag känner fortfarande ilska över vad Kanye gjorde på VMA - men låter är för underbar för att sluta lyssna på!


GOOSEBUMPS!!!

OCH såklart, ♥Beyonce♥ - som alla här vet att jag älskar och avgudar. Min förebild och min idol. Hennes låtar har inte bara lärt mig att sjunga bättre, de har också hjälpt mig igenom många svåra stunder. Så en musikvideo som också ger mig GÅSHUD är denna med snygga och talangfulla FRU JAY-Z : BEYONCE GISELLE KNOWLES!! :')


JAG FÅR GÅSHUD OCH BLIR TÅRÖGD FÖR HON ÄR SÅÅÅÅ BRA!! Miss Beyonce kallas ju "Waterworks"
av sina vänner så hon gråter också lätt, precis som jag ;)

Här är en underbar video också, behind the making of "Sweet Dreams" :)


Tänk om man bara kunde få berätta för henne hur underbart vacker och
talangfull jag tycker hon är, på riktigt, in real life.


Nu ska jag och sis titta på Top Model. ENJOY the videos!

Puss&Kram, Sanna!

Hola småland!


I fredags efter nästan 10 timmars ensamt resande kom jag fram. I'm finally at my sis!♥
Idag har vi varit och ätit på thairesturang i Oskarshamn och nu öser regnet ner utanför och jag kollar
lite av my business på internet (: Samtidigt som jag såklart spelar Beyonce & Jay-Z låtar för full rulle!
Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan så jag kan umgås med sis sedan. Ha det bra alla!


Snygga donnan som ger oss underbar musik!♥

Puss&Kram, Sanna!

you had me at hello


Imorgon åker jag, bort från det här samhället, bort från den här staden, bort från allt som har med staden att göra - och bort från Dalarna! :'D Så jag kommer inte vara särskilt aktiv, kanske slänger iväg ett inlägg då och då. Men jag har ju trogna läsare som stannar hos mig ändå!! ♥ Jag har packat en stooor resväska med allt man behöver när man är borta i lite över tre veckor, kläder, hårgrejer, smink, böcker, pengar, skorskorskor m.m. ;) Jag trivs så bra nere i Småland, och jag trivs hos min syster! Jag har aldrig varit borta från Dalarna så länge och jag är väldigt upprymd och glad. Vi ska ha APU i skolan vecka 41-43 så jag tog tillfället i akt att ha en APU plats hos systra mi. Och vecka 44 när jag kommer hem igen så är det lov :) Hela den här veckan har jag varit otroligt sjuk, är fortfarande, jag har hostat, haft feber, ont i halsen, snorig m.m. Så veckan har bara varit jobbig och nästan outhärdlig, men jag hoppas jag är tillräckligt frisk för att klara av över 5 timmar på ett tåg imorgon :) I helgen som gick träffade jag några vänner också, i fredags träffade jag Elin sista gången innan jag kommer hem, på lördagen träffades äntligen jag och Vinthujan och i söndags var jag med Tobbe, men blev så sjuk då så vi sågs inte så länge. Usch så jag kommer sakna Elin och Tobbe när jag är borta, och Tom-Tom! Resten älskar jag såklart också, men jag hinner inte sakna alla på lite över 3 veckor. Nu måste jag skicka in ett sista skolarbete till Emma, sedan ska jag vila med en kopp te tillsammans med mitt lilla SATC-maraton som pågår i mitt rum, sedan ska jag och Tom-Tom sova ihop för sista gången innan jag kommer hem i slutet av oktober, buhu! Min söta lilla älskade puckade katt är den första som kommer bli saknad! :) Pluppen står redan nu vid sängkanten och tittar förvånat på den stora resväskan i mitt rum och argt på datorn som har tagit hans plats i mitt knä :'P Awh ♥♥♥




♥Tre über-vackra kort på en über-vacker kvinna!♥


Och söta lilla Tom-Tom som kommer få ligga såhär nätterna framöver,
ensam i min säng, så jag kommer sakna min sängkamrat!♥♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!


RSS 2.0