Sunday


En härlig och mysig helg med sis har gått förbi. Idag var jag ner en snabbis till marknaden med Elin också. Bara skit, hittade ingenting. Men skadade knäet så jag har asont och inte kan gå riktigt.. Nu är jag hemma, Elin kom på att hon hade träning idag så jag sitter i sängen med datorn framför mig och läser nyaste SOLO. Imorgon får jag sova ut, vilket jag verkligen behöver! Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Möte


Nu ska man dra iväg från Grafisk Kommunikaton till ett möte med KIK. Ska göra broshyr om dom på Grafiskt. Idag kommer SIS hem!!! :'D ♥♥♥♥♥♥♥
Ha en superfredag! Hörs!

Puss&Kram, Sanna!

NU SKA DET GÅ!!


NU ÄR JAG SÅ SJUKT JÄVLA PEPP!!!







TRÄNING IKVÄLL OCKSÅ :')

Dagens Outfit


Det var inte igår som jag la ut bilder på dagens outfit. Men tänkte att jag är sjuk, fast gick ju till skolan imorse och jag har inget bättre för mig. Eftersom jag inte kände mig så pigg imorse heller så blev det en ganska fantasilös outfit, men jag gillar den söta t-shirten (:

(Mitt ansikte kom inte med på outfitbilden, så jag bjussar på den här♥)
(Här syns det hur trött & sjuk jag är...)

Gul t-shirt med cupcakes på, Gina Tricot. Mörka jeans, Levi Strauss & Co.
Silverring med en sten, Gina Tricot. Svart/blått nagellack, Chanel.

Puss&Kram, Sanna!

My Pets


Tänkte visa mina tre söta familjemedlemmar som går på alla fyra också (:

Den första är Arvid, som vi haft i 5 år. Han är en skäggagam♥


Den andra är Tom-Tom, honom har vi haft i lite över 3 år. Han är en bondkatt/norsk skogskatt♥


Och det tredje är min lilla Booster, han är 2.6 år gammal. Han är en pandahamster♥


Husdjur kan vara stora, husdjur kan vara pyttesmå. Men dom blir ändå familjemedlemmar som man älskar otroligt mycket! :) Och jag tycker att detta är ett perfekt bevis på att - storleken har verkligen ingen betydelse!♥

Puss&Kram, Sanna!


Summer's Gone


Sommaren är ju tyvärr borta för i år. Men jag har precis fått in lite kort från i somras, tänkte slänga upp några få bilder här (:


Detta var när jag och min vän Elin hade hela hennes hus för oss själva.
Tidigt på kvällen hoppade vi studsmatta och tog tusentals olika kort på
alla knäppa grejjer vi fick för oss att göra, hihi. Jag på bilden.

Min vän Elin på bilden♥

Här fyllde Zitor (hunden) 10 år! Det firade jag och Elin självklart med
presenter och en tårta :P (Den var gjord på en munk, grädde, sylt + lite
polly-choklad, självklart med ett ljus också)



Mitt nya rum blev ju klart i somras också, och jag såg nu att jag inte har lagt upp några bilder på det i min blogg (senil? Ja haha), så här kommer lite bilder på mitt nya snygga rum! :)



Tre olika vinklar på mitt rum! :) Rosa väggar med en svart/vit fondvägg
och nytt vitt golv.
På väggen har jag såklart en bild på Beyonce, och en i fönstret.
Nedanför är bilden som sitter på min vägg, bredvid min "födseltavla" och
den fantastiskt duktiga konståkaren Brian Joubert.



Puss&Kram, Sanna!


Sjukismjukis


Ligger i sängen tillsammans med katten nu och mår halvbra.. Jag sitter inne på olika hemsidor där man kan köpa kläder, prylar osv + facebook. Jag ska snart lägga mig under mitt varma täcke och titta på någon bra film. Men först ska jag ladda in lite bilder från kameran. Jag har inte laddat in bilder sedan mitten av juli så har lite sommarkort där i, hehe.. Vi får se om jag kanske slänger upp någon bild. Men nu har jag något annat lite trevligt att visa, jag gillar att titta på olika saker man kan ha hemma och sådär, som när man flyttar hemifrån och får designa allt helt själv (: Nu har jag hittat ett roligt och lite annorlunda knivställ:



Detta är ett voodoo-knivställ från coolstuff.se och kostar 945 kr, så finns det i min favoritfärg också ;')
(När vi ändå har ett knivställ uppe så kan jag visa ett till som jag gillade, inte lika brutalt som det första dock, hihi.)

Det här knivstället tycker jag är så gulligt. Det är något som jag verkligen skulle kunna köpa (: Detta kostar 549 kr och är från samma sida som det andra.

Puss&Kram, Sanna!


VMA


Ville bara säga att jag så glad och så otroligt stolt över att vackra, underbart bästa Beyonce vann "Video of the year" för det förtjänar hon verkligen, hon är grym och fantastisk och underbart vacker! :) ♥♥♥

You're wonderful!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!


Monday


Jag har inte bloggat på ett tag, men jag uppskattar alla som troget tittar in ändå :')
Jag hade mycket tid när jag var sjuk, sedan har det varit annat som tagit upp all
min tid, skolarbeten, jobb och vännerna. Nu sitter jag dock i skolan, vi har lång
håltimme eftersom vi inte har NK idag. Jag har huvudvärk, är yr och täppt i näsan.
Mår allmänt dåligt alltså, men vi har SH efter håltimmen och där tränar vi inför ett
prov, så jag ska åtminstone hålla ut tills dess. Sedan får vi se hur jag gör...


You only need one word - FIERCE ! ♥♥♥♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!

Sweet Dreams


Just nu sitter jag i min säng med datorn på mina fötter. Jag mår då sjukt dåligt, kan knappt sova. Just nu har jag kollat på ett par underbara klipp på ♥Beyonce♥ när hon sjunger live.
Tänkte dela med mig av ett klipp i HD från youtube.com där hon sjunger "Single Ladies (Put A Ring On It)" i Stockholm i maj. Jag skulle vara där, men alla som ville med hade inte råd, och dom som hade råd ville inte... Tro mig, jag har gråtit många gånger över detta. Och jag gråter av alla live klipp jag ser från Sverige men kan inte motstå att se dom, för hon är för underbar för att missa.
Jag skulle, på fullt allvar, kunna göra nästan precis vad som helst, för att få se ♥♥♥Beyonce LIVE!!♥♥♥


Jag älskar den här människan. Hon är flawless!!♥♥♥

Och ni har väll ändå inte missat när Joe Jonas och Justin Timberlake dansat till låten? x) För er som missat det så kommer klippen här nedanför:

Första gången jag såg Joe dansa på det här klippet skrattade jag så jag grät :')



Och här kommer klippet när Justin & Beyonce dansar till låten:

Tyvärr så är inte kvaliteten så bra och ljudet är lite före bilden, men det här klippet var det enda jag hittade på flera olika konton. Det bästa klippet på Beyonce & Justin gick inte att bädda in, då användaren för det klippet hade förbjudit det.. Så ni får nöja er med detta om ni inte hittar något bättre själva ;) Man ser ju iallafall och Justin är ju så himla rolig.

Jag ÄLSKAR verkligen när stjärnorna i la la landet därborta kan bjuda på sig själva såhär! :)
Jag ska försöka sova igen nu, ha det bra & håll er friska! :)

Puss&Kram, Sanna!


Nightnight


Nu lägger jag mig under mitt varma täcke igen och dricker te medan jag varvar Vänner med Efterlyst!♥


Don't think I forgot this bitch. She's still helping me to
handle this and to not lose control. Fierce baby fierce!


Puss&Kram, Sanna!


Surprise!


När jag nyss loggade in på blogg.se, vad såg jag då om inte bloggen som blogg.se visar just nu var min förra lagkamrat och senare coach Linneas tvillingbror Olofs blogg, och på bilderna från hans blogg var bilder på min andra coach Ebba. Lite förvånande men kul! :)
Olof tar verkligen fantastiska kort, jag älskar också att fota men tar inte ens foton som är i närheten av hans talang. Han kommer tjäna en massa pengar som fotograf någon dag! Kolla in den, klicka på "Olofs blogg" här ovan så kommer ni dit! (:
Mår värre är värst just nu. Vi hörs!♥

Puss&Kram, Sanna!

090902


Fortfarande sjuk. Jag är så opepp på allt just nu... Och så öser regnet ner utanför, så jag ligger ännu en dag i sängen och ser på tv... Jag är bara glad att jag inte har svininfluensa. Jag mår värre nu än resten av veckan, vilket inte är kul alls.. Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra alla söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!

Happy News ♥



Jag har nu en glad nyhet till alla cheerleaders därute, och ifall jag har glömt bort att säga det så går jag på cheerleading igen, jag är en DCE cheerleader nu :')
Men nu är en femte film i Bring It On serien ute på DVD i USA och kommer nog när som helst till Sverige! Man kan boka soundtracket till filmen på cdon.com som kommer dit den 15 september och efter det dröjer det nog inte länge innan filmen kommer :)
Det var efter att jag såg första Bring It On med Kirsten Dunst och Gabrielle Union i, som jag började med cheerleading. Då gick jag i sjuan, nu går jag andra ring i gymnasiet och älskar det fortfarande lika mycket, om inte mer än när jag började. Jag har såklart alla filmerna och nu längtar jag tills jag kan ha den femte filmen bland de andra i min hylla :)

     
Bring It On  ♦  Bring It On Again  ♦  Bring It On All Or Nothing  ♦  Bring It On In It To Win It

Dessa ovan är de fyra Bring It On filmer som kommit ut, där bla Kirsten Dunst, Gabrielle Union, Solange Knowles-Smith (fabulösa Beyonce's syster!♥), Hayden Panettiere och Jennifer Tisdale (söta Ashley Tisdale's syster) haft roller som cheerleaders. Och nu i den nya filmen kommer vi att få se nyförlovade Christina Milian i huvudrollen. För att göra filmen ännu bättre, så har artister som Lady Gaga, The Pussycat Dolls och Kat DeLuna sina fantastiska sånger med i filmen!
Excited? I know I am! ;)

 
Bring It On Fight To The Finish heter den efterlängtade femte cheerleading filmen!


Här är en liten sneak peak på nya filmen, just for you!:




 

OCH NU EN GOD NYHET TILL ALLA FASHIONISTAS OCH SATC ÄLSKARE DÄR UTE!!

Imorse började Sarah Jessica Parker inspelningen av Sex and the city 2! :'D Iklädd en snygg vit klänning, Louboutin heels och en söt Chanel clutch intog allas vår älskade Carrie Bradshaw New York Citys gator än en gång! Och enligt
Just Jared så har Sex and the city 2 premiär den 28 maj 2010, jag kan knappt hålla mig! :D Och rykten säger att Victoria Beckham ska komma att synas i filmen.

    
Welcome back Carrie! :)


Nu ska jag fortsätta se på SATC säsong 6 och dricka te ;) Försöka kurera mig själv så att jag blir frisk (förhoppningsvis tills imorgon). Jag är uttråkad och vill kunna träna på torsdag :) Ha det bra alla läsare!

Puss&Kram, Sanna!

1 september 2009


Mår fortfarande inte bättre. Har sett lite på ANTM och ser nu på SATC säsong 6. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Så man kan gå till skolan och orka göra saker och träffa vänner. Det är så otroligt tråkigt att vara sjuk, utöver att man mår dåligt.
Men nu ska jag fortsätta se vad Carrie+Aleksandr, Charlotte+Harry, Samantha+Smith och Miranda+Steve har för sig i Manhattan. Hoppas att ni lyckas hålla er friska!


Beyonce...

Giselle...

Knowles! ♥

Sjuk


Sjuk idag med. Ligger i sängen och tänker på vart jag ska ha min APU. Gosh...
Mår så sjukt dåligt.. Ska nog titta på SATC och spela lite sims :P Hoppas att alla
ni andra mår massa mycket bättre.

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0