Cus' This Is A Disaster


Mitt liv är så underbart just nu, jag är omgiven av de bästa människorna som någonsin gått på denna planet, både i Småland och hemma i Dalarna, och jag skulle inte byta ut dom mot något!! Och allt som har lett mig hit till den jag är idag, är jag nu tacksam för. Så tack alla mobbare från mina andra skolor, tack alla vänner som svikit mig, tack till alla som visade sina falska jag så jag kunde bryta kontakten med er, tack dom som tryckt ner mig och svikit mig som fått mig att vilja kämpa på mer och visa att jag är bättre, tack dom som offrat sig själva för mig, tack till Evelina som räddat mitt liv, tack till dom som hjälpte mig ur mina "vikthets"-år som nästan fick mig att stryka med, tack alla som tittat hånfullt på mig på gatan, tack alla som tittat snällt på mig på gatan, tack alla som varit snälla mot mig, tack alla som varit elaka mot mig, som svikit mig, tack Malin och Ida som räddade mig innan den äckliga mannen på festivalen hann gå för långt med sitt trakasserande mot mig, tack alla som sårat mig, som misshandlat mig verbalt, tack alla ni som fått mig att överväga att avsluta allt.. Tack alla ni jävla idioter som finns därute som jag aldrig kommer glömma. Tack! Utan er hade jag inte sporrat mig själv att bli bättre, utan er hade jag tillslut inte lärt mig att stå på mig och älska mig för den jag är. Och utan vissa felvändningar i livet så hade jag inte haft alla älskade människor i mitt liv som jag har idag. Och jag saknar ingen som inte längre finns här. Jag har alla jag behöver i mitt liv. Så nu tackar jag alla negativa och även positiva saker som har hänt mig, för utan allt det hade jag inte suttit här, stark och självsäker och lycklig! Ibland är det bra att ha varit med om sådana helvetiska saker som jag har varit med om utöver allt smått jag skrivit om här, för det är det som gjort mig stark, det är det som format mig till den jag är idag. Utan alla dessa upplevelser, så hade jag inte kunna känna samma styrka på insidan som jag nu gör. Jag mår bra och lever livet. Så tack alla. Och speciellt till min fina familj, som har stöttat mig i allt! Och alltid funnits, jag hoppas att alla har en sådan underbar familj som jag har!♥ Och skulle även vilja att alla fick känna den fina vänskapen jag har med alla mina älskade vänner, som ärligt talat är som nedskickade direkt från himlen! Jag älskar er alla, ni är så f*cking perfect!♥










Puss&Kram, Sanna!

I Can Always Find Someone


Igår kom jag och mamma äntligen fram! Till härliga Småland och min syster Jonna plus hennes sambo Martin igen :) Efter 9 timmars resande hade vi äntligen anlänt till bästa Småland igen runt kl.21.00 på kvällen. Och idag har vi bara suttit ute i sommarsolen som har kommit ner hit :) Och imorgon ska jag vidare till Oskarshamn för att träffa älskade Rebecka igen! Det är ett bra påsklov som jag har här nere i Småland. Jag kunde inte må bättre! ♥♥

Tänkte bjuda på två musikvideo versioner av samma låt. Jag har ju redan lagt upp en version av musikvideon till låten "Who's That Chick" med David Guetta och Rihanna. Men nu tänkte jag lägga upp båda versionerna så kan ni bara välja själva vilken version som ni gillar bäst! :)



Så... Vad tycker ni? Själv kan jag inte bestämma.

Puss&Kram, Sanna!

Now Put Your Hands Up


Jag tänkte lägga upp en bild på skandalbruttan Miley Cyrus senaste tatuering, men istället för att bara lägga upp en bild på hennes nya tatuering, så tänkte jag lägga upp lite bilder på olika celebriteter som har gaddat sig :)


Miley Cyrus har fem tatueringar och här är tre av dem. Det senaste
tillskottet är drömfångaren på den senaste bilden.


Angelina Jolie har ett antal tatueringar men de mest kända är dessa. Och hon har nyligen
tatuerat en sjunde rad på armen där hon har tatuerat in en rad för varje barn. Så nu
spekuleras det om hon och Brad Pitt ska adoptera ett sjunde barn eller inte. Men en del
säger att siffrorna står för Brad Pitt och att han nu är bunden till Angelina "för evigt".


Hayden Panettiere, som just nu är aktuell i Scream 4, har en tatuering på sidan av sin
kropp.


Britney Spears, med nya skivan Femme Fatale och en väntad
turné i sommar, har också låtit tatuera sig.


Katy Perry och maken Russel Brand har tatuerat in likadana tatueringar på höger underarm,
men kristna Katy har mer än en tatuering. Bla Jesus på handleden.


Superbloggerskan
Kenza, som nyss fyllde 20 år, har 4 tatueringar. Här har ni
bilder på allihopa. Dessa bilder är tagna direkt från
Kenzas blogg.


Beyoncé och maken Jay-Z har båda tatuerat in siffran 4 i grekisk siffra på ringfingren under sina förlovningsringar. Eftersom dom gifte sig den 4 april och det är även datumet för både Beyoncé och Jay-Z's födelsedag, som båda fyller år den fjärde. Dock på olika månader.


Megan Fox har många tatueringar och här syns 5 av dem. Den mest kända tatueringen är ju den på höger arm med Marilyn Monroe på.


Nicole Richie, som ryktas vänta sitt och maken Joel Maddens tredje barn, har också ett antal tatueringen på sin späda kropp.


Gravida stickan Victoria Beckham har också tatueringar, här ser ni en på handleden och en i nacken.


Rihanna har både många tatueringar och många olika frisyrer i bagaget. Här ser ni stjärnan i örat, tatueringarna i nacken, höften, axeln, halsen, handen och på sidan under armen. Hon har även två häftiga tatueringar på två fingrar. Jag älskar Rihannas tatueringar och alla hennes olika frisyrer och hårfärger. Och hon kommer till Sverige i höst!!


En till cool donna som har riktigt snygga tatueringar är allas vår Lady GaGa som är aktuell med låterna Born This Way och Judas, och alla väntar med spänning på resten av hennes album. Men här är några av hennes tatueringar, och alla hennes tatueringar är på hennes vänstra sida för Lady GaGa har lovat sin pappa att "vara normal på ena sidan av kroppen". Men hon har också en snygg tatuering på underarmen som hon nyligen har lagt till texten Little Monsters på som en hyllning till sina fans.

Såhär såg tatueringen ut före...

... Och nu ser den ut såhär. Cute!

Här har ni några av våra kändisar som har tatuerat sig. Hoppas ni tyckte om detta inlägg.

Puss&Kram, Sanna!


I’m Repping For The Girls Who Are Taking Over The World, Have Me Raise A Glass For The College Grats


Inne på Starlounges hemsida så hittade jag gamla bilder på en av våra största artister just nu. Jag kände igen henne på ögonen men annars hade jag inte gissat rätt utan ledtrådarna.. Ser ni vem det är? Svaret finns under de gamla bilderna! :)



Ser ni vem det är? Ja, såklart är det Katy Perry! :) Såhär ser Katy ut nu, en av världens största artister och gift med Russel Brand:


Aww, how cute?

Puss&Kram, Sanna!

Run The World


Här kommer en av Beyoncés nya låtar till hennes kommande album! :D Jag kan knappt vänta tills jag håller hela albumet i min hand!! Jag vill höra alla låtar nu! :) Snälla släpp det nu! :D ♥ I väntan på hela albumet så får vi hålla oss till godo med det godiset som vi får nu! ;) ♥



Puss&Kram, Sanna!

I Got Gloss On My Lips, A Man On My Hips


Sötaste pingvinen någonsin eller vad?? Nu vill jag ju ha en egen! ;P



Puss&Kram, Sanna!

Up In The Club, We Just Broke Up, And I'm Doing My Own Little Thing





Excuse me for saying this so soon after our break-up... But I feel AWESOME!! ♥

I Can Have Another You In A Minute


I just wanted to say... You're really talented. I love your music Nicki!♥


Keep up the good work girl!!♥

Puss&Kram, Sanna!

Cause You Had Your Turn And Now You Gonna Learn What It Really Feels Like To Miss Me


En text att lyssna på och ta till sig. Både bra för mig och för alla andra därute som har problem med att älska sig själv lika mycket som alla andra älskar en:

Puss&Kram, Sanna!

I Can Care Less What You Think


Här kommer lite olika musikvideos på bra låtar, och jag får bara lov att läga in en gammal Beyoncé video som jag inte vet om jag har laddat upp här förut eller inte, men hon är ju så vacker och duktig! Är man ett troget fan så är man ;)

Beyoncé - Naughty Girl.


När jag fick veta att den här donnan skulle komma till Peace&Love i sommar... Tror ni jag blev glad eller vad? Awesome!!!!! :D B.o.B är ju också helt Awesome!!!
Jessie J Ft. B.o.B - Price Tag.


Nicki Minaj är ju hur söt som helst och jag älskar både musikvideon till Momen 4 Life och låten!
Nicki Minaj Ft. Drake - Moment 4 Life:

Okej, den här låten är från år 2009, men den är ändå bra och jag har aldrig lagt upp musikvideon.
Keri Hilson Ft. Kanye West & Ne-Yo - Know You Down:


Låten är bra, musikvideon är ganska bra.
Avril Lavigne - What The Hell:


Musikvideon är jäkligt sexuell, men så finns det ju en version av låter som heter "Tonight (I'm Fucking You)" också. Men alla har haft, har, kommer ha eller tänker på sex ändå så vem bryr sig.
Enrique Iglesias - Tonight (I'm Loving You):


P!nk blir ju bara bättre och bättre. Och snart föder hon sitt första barn också! :)
P!nk - Raise Your Glass:


Puss&Kram, Sanna!

Still In Love (Kissing You)


Just watch this video. Någonsin sett något så perfekt som den här människan?

Puss&Kram, Sanna!

Suga Mama

Nu, mina söta läsare, har jag påsklov! :) Awesome!
I måndags blev min redan hesa hals så dålig att jag tappade rösten! :o Men idag kan jag typ "viska" fram lite ord så förhoppningsvis så kan jag prata bättre och bättre ju längre dagen går :) Det har varit jobbigt att inte kunnat prata alls sedan i måndags. Man blir inte förstådd av sina vänner och det blir bara komplicerat, haha. Men nu kan jag iallafall prata lite och det känns bra.
Jag tänkte också lägga in en Beyoncé musikvideo som jag aldrig har lagt in på min blogg förut, här kommer den:



Och så en gammal video på Beyoncé när hon sjunger nationalsången, hon är så vacker och så talangfull, aldrig kommer jag tröttna på att höra min idol sjunga!♥



Puss&Kram, Sanna!

As I Watch My Feet Take Turns Hitting The Ground


Jaha, då fyller man 19 år idag då. Så efter skolan ska jag firas av mamma & pappa, sedan ska vi beställa thaimat (min favoritmat) och efter det ska jag, Elin och Tobbe på Scream 4 premiären på bio och efter det drar jag, Elin och Maria ut på krogen och festar hela natten lång! :) Om min sjuka hals tillåter det såklart, jag är rejält hostig och det känns ungefär som om en bomb har exploderat i min hals, men så länge jag inte har feber så ska jag ut ikväll! :) Hoppas alla andra har en bra 15:e april! :) ♥


Puss&Kram, Sanna!


Learn To Be Lonely


Jag förstår precis hur han som sjunger känner.. Byt bara ut tjejen han sjunger om till en kille och ta bort det han sjunger om otrohet så är det nästan (observera nästan) som att låten är skriven till mig..

Don't Wanna Take A Breath Without You Baby, I Don't Wanna Play That Part


Jag önskar att jag var lika stark, vacker, cool, begåvad och självsäker
som de här två är, jag önskar det så mycket så ni förstår inte!!


Och här kommer en musikvideo som jag har lagt upp här förut, men den
beskriver riktigt bra hur jag mår just nu, inte till 110%, men väldigt nära.
Och det är såklart av min förebild numero uno.


You’re The Only One I Wish I Could Forget


Varje dag när jag går in på datorn, så känns allt så hemskt. För där påminns jag om dig och allt du gör just nu och har gjort.. Och det krossar mitt hjärta, för du är inte den personen som jag lärde känna längre. Du är annorlunda, och jag vet inte vem jag saknar, den personen jag kände, eller ditt nya jag? Jag kanske saknar båda två... Det syns att du redan har glömt bort mig helt, du sörjer inte detta alls och har säkert inte tänkt på mig eller saknat mig en enda sekund. 16 månader... Det är en lång tid med många minnen, och de där minnerna förföljer mig överallt och allt jag ser påminner mig om dig. Allt har etsat sig fast i mitt huvud och det vill inte försvinna. Jag hatar det här! Alla säger att du inte ens är värd min tid eller mina tårar. Att du gjorde fel, att du behandlade mig illa och att du aldrig kommer få en lika bra tjej som mig igen. Men så känner inte jag.. Jag har undrat vad det var som jag gjorde fel? Vad jag gjorde som jag hade kunnat gjort annorlunda? Om det var mitt utseende som du tröttnade på, eller jag kanske borde fixat mig varje gång vi skulle ses? Jag kanske skulle struntat i att vi sågs så sällan ibland? Jag kanske skulle varit sexigare? Jag kanske bara skulle hållit käft och gjort allt som du ville? Jag vill bara glömma dig, men ändå inte... För du var min första kärlek, min enda kärlek. Den personen som alltid kommer att finnas i mitt minne. Och jag vill inte ångra något, men ju längre tiden går så försvinner de fina minnena mer och mer och ersätts med allt det dåliga, som hur du avslutade allt. Det finns en sak som alla omkring mig tycker likadant om, att det minsta jag förtjänade från dig var ett bättre avslut, att hur du gjorde det var fegt. Jag tänker på i höstas, då sa B att något som redan gått sönder en gång går inte att fixa igen. Jag skulle ha lyssnat på henne... För då hade jag inte varit här nu... Då hade jag inte mått såhär dåligt nu.. Och jag tänker på hösten 2009, när vi började prata med varandra. Då sa M att jag kunde få någon så mycket bättre än dig, men jag sa att jag inte höll med och att jag tyckte om dig. Nu tänker jag tillbaka dit och önskar att jag hade lyssnat på henne, för då hade jag inte heller mått såhär nu. Tiden före studenten ska väll vara den bästa? Men för mig är det nu den värsta, tack vare dig. För första gången på riktigt länge så mådde jag bra, jag var 110% lycklig. Men du lyckades ändra på det. Jag älskar dig fortfarande, så jävla mycket... Och det kommer jag göra ett bra jävla tag. Fast jag inte vill. Mina känslor är så starka, både sorgen och kärleken och ilskan som kommer upp ibland. Varje dag försöker jag intala mig att jag är stark, vacker, smart och att jag förtjänar bättre... Men jag tror inte på det än.. Efter dig känner jag mig bara oälskad, ensam, korkad, patetisk, ful, äcklig och... Dumpad. För det är ju det jag är.. Dumpad och ensam.. Jag tänker säkert varje dag att jag vart helt enkelt för ful och tråkig för dig. Du sa bla att du ville vara singel.. Men ändå så hänger du på FB varje dag nu.. Där vi träffades, och under hela vår tid tillsammans så sa du att du hade tröttnat på FB och hatade det.. Men så fort vi inte var vi längre, så sitter du där varje dag. Och på Nyheter måste jag se något om dig hela tiden, och det knäcker mig. Men jag vill inte avsluta vår vänskap på FB heller.. Det var jobbigt nog när du tog bort alla mina taggar på dig och sa åt mig att radera alla bilder på oss två.. Och alla mina kommentarer eller inlägg i din logg... Dom försvann med. Det är som att du hatar mig och inte vill minnas mig alls.. Var jag verkligen en så dålig flickvän? Var jag verkligen så hemsk, tråkig, ful och jobbig att du måste radera bort mig totalt från ditt minne? Du sa att du mindes mig bra och inte ångrar någonting, men du sa även att du aldrig skulle lämna mig.. Så vem vet om du ljög om att minnas mig bra med? Kanske har du alltid bara sagt det du vet att jag ville höra? Jag ville bara kunna ge min kärlek till en person som älskade mig tillbaka. Är det för mycket begärt? Jag har alltid varit en sådan person, som älskar att kramas och visa min kärlek, såväl till familj som vänner. Varför blev det såhär? Vad gjorde jag för fel? Varför saknar du mig inte alls? Varför gråter jag över dig hela tiden medan du njuter som in i helvete av att äntligen slippa mig? Varför, varför, varför? Och vart tog den snälla, gulliga killen som älskade mig vägen? Nu är allt bara fester, bloggar och att gilla allt om tjejer eller konstiga bilder på FB.. Jag saknar att vara en del av ditt liv, och veta att du är min älskling.. Och att få söta sms från dig och somna i din famn.. Jag gav upp så mycket för din skull, framtidsplaner, resor, drömmen om att bo där jag vill, pengar m.m.. Men offrade du någonting alls för min skull? Jag vet faktiskt inte.. Ibland undrar jag tillochmed om du någonsin verkligen älskade mig. Det var du som sa det först. Och jag blev så lycklig. Men nu vet jag inte.. Jag älskade iallafall dig av hela mitt hjärta... Det gör jag ännu. Och helvete vad det gör ont att veta att du inte känner samma sak och aldrig kommer du göra det igen och att jag inte alls finns i dina tankar längre.. Jag önskar att jag kunde vara en av dom som tänker "är det inte menat att hålla så är det inte..." och bara gå vidare. Men jag är inte sådan. Jag är bara en känslosam, patetisk nolla som förlorade den enda killen som någonsin älskat mig. Kommer jag någonsin få känna kärlek igen? Kommer jag någonsin bli lycklig igen? Kommer jag någonsin sluta älska och glömma dig? Men tack för allt då, tack för att du lät mig känna mig betydelsefull för första och sista gången i mitt liv, tack för att du lät mig komma nära dig och din familj för att sedan bara försvinna... Men du verkar ju ha det bättre utan mig, tänk inte på mig och min sorg.. Vilket du inte gör för jag är ju redan glömd ser det ut som. Livet är ett jäkla helvete!

I Must Have Cried A Thousand Times





I Can't Believe I Believed Everything We Had Would Last


Den här dagen känns hemsk.. Tillochmed min lärare är jättebekymrad över mig. Och annars brukar jag ofta kunna dölja hur jag egentligen mår om jag går igenom något jobbigt. Men nu är det så hemskt så jag kan inte ens dölja det, och det märks. För nu är min lärare orolig över mig. Fast då vet jag att iallafall någon bryr sig om mig.


Just Broke Up




Just totally, "awesomelly", "magically", fantastic and true love! To all four of you!♥


Kick Him Out Kick Him Out Kick Him Out





I Don't Wanna Be The Broken Hearted Girl


Will I ever be happy again...?


There's No Reason To Make Up





RSS 2.0