In No Kind Of Way

Som ni kan se så var min söndag väääldigt händelserik! xD Haha eller inte, men ibland kan sysslolösa dagar också vara sköna. Idag har jag diskat, fixat jobbväskan, lagat mat och småstädat lägenheten. Nu är det dags att ladda inför en ny arbetsvecka. 

Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.

Puss&Kram, Sanna!

No Angel

Visst, den här låten är nästan 6 månader gammal, men den är bra. Och Rihanna är så snygg i musikvideon. Ni har säkert sett videon redan, och ni har definitivt hört låten. Men videon är värd att se igen tycker jag.
 
Rihanna och Kanye West + Paul McCartney - FourFiveSeconds.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Thinking

Hej allesammans!
Jag tänkte tipsa er om en uuurgullig tjej som jag följer på Youtube och Instagram som heter Therese Lindgren. Jag överdriver inte när jag säger att jag tittar på hennes videos varje dag, och jag önskar så innerligt att hon hade en egen podcast. Hon är söt, rolig, ärlig, intressant, vacker och verkar seriöst ha ett hjärta av guld. En otroligt vacker person innifrån och ut! Jag tipsar er starkt att kolla in hennes videos. Ni kommer inte att ångra er!
 
Therese Lindgren på youtube. Helt underbart gullig och intressant.
 
Hoppas att ni alla har en bra fredagskväll, själv har jag en välbehövlig och lugn kväll hemma.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

I've Been Drinking

Jag kan inte förklara varför men jag är så glad att det är FREEEDAG idag! :-) Det ska bli så skönt att sova längre än till klockan 04 och att bara ta det lugnt och ha hela dagarna fria att göra vad man vill! :-) Ha en bra fredag allihop! :-)
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Boom

Imorgon är det äntligen fredag! :-) Jag är så otroligt trött så helgen kan inte komma snabbt nog! Bara två jobbpass kvar.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Dress On

New in! ❤ När det är på rea, gamla svarta skinnjackan är förstörd, man har jobbat och kommer jobba varje dag hela sommaren, nyss fått sjukpenningen från när man var hemma från jobbet med bruten tå i maj och lönen kommer på måndag, då kan man få unna sig en ny, brun skinnjacka och en ny, vit och tajt spetsklänning! Jag är helnöjd! :-) 
 
 
Så nöjd så! :-)
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen!
 
Puss&Kram, Sanna!

Telephone

Klockan är 04.16. Dags att kliva ur sängen. Är DÖTRÖTT idag! Zzzz....
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

He Heard It

Dags att stiga upp ur sängen denna soliga tisdag. Idag hoppas vi att solen stannar hela dagen för igår hann jag sitta ute en liten stund och njuta i värmen innan himlen fylldes av stora, svarta moln. Det har regnat nog för ett bra tag nu tycker jag! :-P Jaja dags att gå upp & starta dagen! 
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

In The Zone

Snart klar med ett svettigt träningspass. Känns riktigt bra. Efter jag tränat klart är det dags för duschen och sedan sängen. Hoppas att alla har haft en bra Måndag.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Beautiful

Good Morning Monday! Let's do this! ❤
 
Glöm inte bort att följa min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Heard It Go Boom

När mina föräldrar var på besök förra helgen så köpte jag saker & fick även saker av dem då de är för generösa. De bjuder en på saker & betalar mat & fika varje gång de är på besök hos mig eller min syster. De är som sagt för generösa mina fina föräldrar! ❤ Jag tänkte nu visa upp vad som fick följa med mig hem sist de var här:
Bild 1 & 2: Ett gulligt & genomskinligt smyckeskrin, en burk att ha i badrumsskåpet & förvara tops i + en tandborstmugg att ha på handfatet i badrummet! :-) Det är så fint i mitt & sambons badrum nu.
 
Bild 3: Ett silvrigt nagellack från favoritmärket China Glaze i silver (utan glitter vilket jag letat efter i 2-3 ÅR!) som jag köpte själv, och ett kit med dagliga affirmationer för ett positivare liv vilket jag fick från mamma & pappa. Jag älskar sådant här & vet att detta funkar, plus att just nu behövs det då min positivitet dalat lite på sista tiden. Det är något man måste träna på dagligen.
 
Bild 4: Två pepparkaksformer i form av dalahästar i två olika storlekar, är man en tvättäkta dalkulla så är man! ;-)
 
Ej på bild: Jag fick även en kylskåpsmagnet som var en dalahäst! Hihi! ♥
 

Jag är väldigt nöjd med mammas & pappas besök & med de nya fina sakerna som nu gör lägenheten lite finare. Hoppas alla haft en bra helg & en bra söndag. Dags för att duscha & sedan lägga mig & sova i en nybäddad säng. Dags för en ny arbetsvecka imorgon. Låt oss göra detta till en bra vecka.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

My Radio

Idag är det molnigt så idag stannar jag inomhus & organiserar, städar & tränar! Förbereder även inför en ny arbetsvecka. Hoppas ni har en bra söndag! ❤
 
Sprider sommarkänsla idag i min klänning designad av Rachel Zoe! 😍
 
Glöm inte att följa min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Come On Baby

Det här är en gammal låt & musikvideo, 11 månader gammal för att vara exakt. Men jag gillar musikvideon. Och man borde faktiskt ta låten seriöst & lyssna på texten. Den handlar om att vad du än gör här i livet, så kommer någon att tycka att du gör fel. Vi alla stöter på hat i livet, och kärlek med. Men tänk på vad du vill göra, vad som får dig att må bra. Skit i vad andra säger och tycker. Det viktiga är att DU mår bra, för försöker du vara alla andra till lags så kommer du att må skit, och du kommer aldrig att lyckas. För alla tycker olika och vad du än gör, så kommer det alltid finnas någon som tycker att du gör fel. I vår värld av sociala medier, så är det omöjligt att inte stöta på alla hatare där ute. Så gör som Taylor: "Shake it off!" För som sagt, haters gonna hate. Så skit i alla andra, gör det som får dig att må bra, klä dig som du vill, lyssna på musiken du vill, ha håret som du vill, ägna dig åt de intressen du tycker är kul! Puss på er!
 
Taylor Swift - Shake It Off.
 
Glöm inte min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

Who Wants That

Ja men ja, godnatt på er alla ni fina därute! ❤ #VarförÄrJagFortfarandeVaken?? 😩😴
 
 
Glöm inte att följa min Instagram där jag uppdaterar dagligen!
 
Puss&Kram, Sanna!

Whattup A?

Det har varit en lugn, solig & fin lördag. Jag har haft tvätt-tid & ska strax ner & ta upp den sista tvätten. Efter det tänker jag ta en powerwalk i den fina sommarkvällen. Det är helt enkelt för fint för att bara sitta inomhus. Det har varit så många regniga dagar då man suttit inne så nu får man passa på. Sommaren är ju trots allt kort! ♥
 
 
Glöm inte att jag uppdaterar dagligen på min Instagram.
Ha en underbar sommarkväll allihop!
 
Puss&Kram, Sanna!
 

Your Love

Lite fredagsnattsmusik med grymt snygga Bebe Rexha:
 
Bebe Rexha - I Can't Stop Drinking About You!♥
 
Glöm inte min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

I'll Be Dancing

Just a friendly little fitness motivation! :-)
 
Bild lånad från theworkoutmotivator.tumblr.com.
 
Förresten, jag funderar på att kanske börja skriva på engelska här i bloggen istället. Någon som har några funderingar eller åsikter om det?
 
Glöm inte bort min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

No Calls

Ett tips till er som älskar positiv inspiration, fitness inspiration & bara en inspirerande blogg helt enkelt, följ Taylor, jag följer hennes blogg och hennes tre olika Instagramkonton. Hon är en stor inspirationskälla för mig!
Här har ni en lista med hennes tre olika Instagramkonton:
 
1. ilikemyfitnesstaylored. Hennes huvudkonto, där hon uppdaterar om fitness, positivitet & sitt liv helt enkelt.
2. atayloredlife. Här uppdaterar hon om sitt "nuvarande" liv som frivillig lärare i Afrika.
3. taylored_workouts. Här lägger hon upp videos på olika övningar att göra på gymet.
 
 
 
Hon är en otroligt grym tjej måste jag säga. Min största förebild på Instagram.
 
Glöm inte bort min Instagram där jag uppdaterar dagligen
 
Puss&Kram, Sanna!
 

Perfect Lovestory

Okej, den här låten är så otroligt "tjejig" & texten är väll inte den bästa. Men jag älskar fortfarande den här låten, melodin & musiken får en på så bra humör på en gång. Och sedan hade jag precis börjat uppskatta den här låten & lyssnade på den minst 1 gång per dag i höstas/vintras alldeles, alldeles precis innan två av mitt livs största drömmar slog in, att jag flyttade till en ny stad & (på grund av att) jag fick ett nytt jobb. Så jag länkar det till den här låten, vilket gör att jag alltid får en bra känsla av att lyssna på den här låten.
 
G.R.L. - Ugly Heart.

Alla tjejerna i den här gruppen är & var vackra & talangfulla. Men mina två favoriter är & var Simone Battle & efter henne Emmalyn Estrada. Emmalyn är både söt & vacker, talangfull & utstrålar sådant självförtroende. Simone var vacker, unik, talangfull & hade en så fantastiskt snygg stil. Tyvärr är hon inte längre vid liv, hon tog tyvärr sitt liv 5 september 2014. Hon är saknad av många kan jag ju bara säga..♥ Rest In Peace Simone Battle ♥
 
 
De resterande medlemmarna i gruppen G.R.L. gjorde den här låten & musikvideon till minne av Simone:
G.R.L. - Lighthouse. Så vacker musikvideo & låt. Tårar varje gång..
 
Glöm inte bort min Instagram där jag uppdaterar dagligen.
 
Puss&Kram, Sanna!

My Phone At Home

Lunchpaus. Vilket betyder pannkakor & 30 minuter av Grey's Anatomy på Viaplay på telefonen!❤👍

Puss&Kram, Sanna!

You Drop

Sitter på jobbet nu. Väntar på att klockan ska bli 09.30 så jag kan stämpla in. Att jobba kväll är skönt för man får sovmorgon, men jag jobbar så mycket hellre dag. Att gå upp kl.04.00 är mycket bättre för då kommer man hem en normal tid och hinner med mer av dagen! 😛 Men dags att jobba nu. Ha en bra dag!

Puss&Kram, Sanna!

I Can Not Answer

Från och med idag så finns säsong 5 av Pretty Little Liars att köpa i butik & på internet. Jag beställde från CDON.com för 349 kronor + frakt. Jag fick hem min i posten idag & jag rekommenderar er att (om ni inte redan gör det) kolla på denna serie & se till att köpa säsong 5. Den här serien blir bara mer & mer intensiv & bra för varje säsong som går. Jag vet vad jag ska kolla på ikväll! :-)
 
 
Puss&Kram, Sanna!
 

Take Me Off

Då var det alltså söndag igen. Haft en helt underbar fredag och lördag med mina föräldrar och en trevlig kväll på den lokala puben igår med sambon plus några vänner. Idag har solen varit framme igen och det har varit en lugn dag. Jag har diskat, lagat mat för ikväll och för två måltider imorgon, sedan har jag gjort ett snabbt träningspass, duschat, packat jobbväskan inför imorgon, övningskört med Timmy och tvättat kläder. Ska strax ner i tvättstugan och ta upp de kläder som hängt på tork. Jag älskar söndagar på det sättet, man känner sig utvilad och har oftast inga planer så man kan bara ta det lugnt och fixa det som behöver fixas i lugn och ro. Och det bästa är ju att man bara kan ligga och draaa sig i sängen på morgonen! :-) Vanligtvis vid den här tiden brukar jag redan ligga i sängen och försöka sova. Men veckan som kommer så jobbar jag kväll så ikväll behöver jag inte lägga mig förrän runt kl. 23.00 för att få sova 8 timmar! :-) Ska bli ganska skönt att slippa gå upp kl.04.00 på 1 hel vecka! :-) Hoppas att alla ni andra har haft en lika bra helg som jag och med en skinande sol! ♥
 
Min snygga älskling på puben igår kväll! ❤
 
Puss&Kram, Sanna!

You're Ready

Dags att dra ner till engelska puben & dricka öl med sambon och några vänner! 😊❤ Självklart dricker jag vatten istället! 😜 Ha en trevlig sommarkväll.

Puss&Kram, Sanna!

Love

Idag åkte mamma & pappa hem. De kom igår. Igår gick vi runt i Örebro och Wadköping innan vi avslutade kvällen med mat, umgänge och film hemma hos mig och Timmy. Idag sken solen (!!!!) YAY och vi spenderade dagen i ett soligt Nora! 😊🌞 Det har varit en helt perfekt helg. Vi har haft det så trevligt och de har köpt massa grejer till mig 😍😳 De är för generösa! ❤ Jag vart väldigt ledsen när de åkte hem idag runt kl.18.00 😢😔 Jag älskar er så så så mycket mamma och pappa!😚😚❤❤ 

Puss&Kram, Sanna!

I Wish

Jaha, min mamma & pappa kommer hit imorgon på besök fram till lördag & jag har längtat så efter att de ska komma. Jag hade tänkt att vi skulle umgås ute i solen i Örebro, grilla lite i Hallsberg & åka & bada lite den här helgen. MEN... Jag hade ju inte tänkt på att sommaren tydligen är ÖVER, det är den 9 juli & sommaren är redan ÖVER... Det var ju kul.. Vi fick ju NÄSTAN en månads sommar & sol iallafall.... Jag avskyr verkligen typisk svensk sommar.. Bara regn & blåst. Saknar mina vintervantar, i JULI! Då är det något som inte stämmer.. Ja jag blir arg & ledsen över detta väder.. Det är juli, det ska vara sommarvärme, sol & badväder.
 
Detta är vädret i Hallsberg när mamma
& pappa är här. KUL ... NOT. Liiite sol
på lördag, men den gömmer sig bakom en
massa dumma MOLN!
 
 Och såhär ser det ut i Örebro när
de kommer.. Why?!
 
Det är så tråkigt för varenda gång mamma & pappa har kommit på besök sedan jag flyttade till Örebro så har vi fått lov att hålla oss inomhus för att det har varit för kallt & blåst för mycket kalla vindar. Jag vill liksom kunna visa dem lite mer än min & Timmys lilla etta & våra köpcentrum. Jag vill visa dem UTSIDAN. Men tydligen kommer vi få lov att hålla oss inomhus denna gången med.. Jag är JÄTTEGLAD över att mamma & pappa kommer hit & hälsar på imorgon & stannar till på lördag. Men alla mina roliga planer som skulle äga rum utomhus för dum som jag är så trodde jag att sommaren skulle stanna iallafall hela juli månad, alla mina planer blev ju liksom förstörda. Så vad ska jag & mina föräldrar göra istället nudå? Detta blev ett surt meddelande, jag vet, men det kan ju inte bara vara jag som är så otroligt besviken på denna sommaren?
 
Puss&Kram, Sanna!

And Say A Prayer


Ikväll åker vi in till Örebro Centrum för att se denna! ↑
 
Anyboy seen it? Is it good?
 
Puss&Kram, Sanna!
 

Changed The Game With That Digital Drop

Ni har väll inte missat att jag har ett Instagramkonto där jag uppdaterar dagligen?
 
@sannahennerfors
 
Puss&Kram, Sanna!

I Stopped The World

5 saker du (kanske) inte visste om mig/min blogg:
 

1.  Jag har opererat min axel 2 gånger som barn/tonåring.
2. Alla "namn" till mina inlägg är något som Beyoncé sjungit i någon av sina låtar.
3. Jag har en tatuering (hittills). På min högra handled.
4. Jag hatade att bo i Borlänge när jag bodde där, men är nu en väldigt stolt Dalkulla, nu när jag bor i Örebro.
5. Jag minns inte längre min naturliga hårfärg, minns att jag är naturlig brunett, men inte om jag är mörkbrunett eller ljusbrunett osv.
 
Hope you enjoyed this. Until next time!
 
Puss&Kram, Sanna!

Myself

Jag tänkte bara tipsa om min favorit youtubare (den enda jag följer..) Hon heter "TheBentish" på youtube. Jag tycker hon är helt underbar, hon är vacker, ärlig, rå, rolig & kan verkligen bjuda på sig själv på ett sätt som typ 99% av alla tjejer inte kan. Jag tycker hon är helt underbar och om ni kollar på några av hennes videos kan jag garantera att iallafall hälften av er kommer tycka om henne lika mycket som jag. You're welcome! ;-)
Och att hon är en lika stor Beyoncé-älskare som jag (hence the shirt)
är ju såklart bara ett stort plus! ;-)
 
Här får ni ett smakprov på hennes videos ↓, detta är dock inte alls den bästa:
Looooove her, Loooove her, Loooove her! ♥
 
Puss&Kram, Sanna!

I Know What You Think

Stay tuned.. Nästa vecka kommer uppdateringar från sist vi hördes, för dagliga uppdateringar så följ mig på min Instagram: @sannahennerfors. Vi hörs nästa vecka. Nu ska jag sova, imorgon är det dags för veckans sista jobbpass. Så länge får ni nöja er med en musikvideo med den underbara (och snygga) Bebe Rexha och nya musikvideon till Rihannas låt "Bitch Better Have My Money" som släpptes idag för bara 14 timmar sedan:
 
Bebe Rexha - I'm Gonna Show You Crazy.
 
Rihanna - Bitch Better Have My Money.
 
Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0