This Is For Them 20 Somethings

Idag kom jag hem till mamma och pappa från huset för att vara "ledig" från att vara hund & kattvakt i ett dygn så jag kan fira nyår med några andra än tre djur som kommer gömma sig så fort det smäller. Men hunden Zitor är inte ensam, han är hemma hos Elins farmor, farfar, faster & hund. Nu ska jag äta, duscha och fixa mig inför nattens trevligheter. Gott Nytt År till alla mina söta läsare!<3

Puss&Kram, Sanna!

Ave Maria

GOD JUL på er alla mina söta läsare, hoppas att ni får en riktigt god jul. Nu ska vi iväg och äta julgröt med min systers sambos pappa. Ha en riktigt fin jul nu.

Puss&Kram, Sanna!

Lay Up Under MeMed den här osminkade och ofixade nytagna bilden så säger jag godnatt efter att ha varit i farten i 15 timmar i sträck. Jag kommer nog somna innan jag har hunnit lägga mig tillrätta. God natt på er!

Puss&Kram, Sanna!


Anything For Me

Idag vaknade jag kl. 08.00 (jo det är sant!) och har sedan dess fixat med olika julsaker här hemma. Jag har precis gräddat klart den sista plåten med pepparkakor och slagit in de julklapparna jag har köpt. Resten ska jag fixa senare idag med Holly. Nu är internet äntligen fixat på nya datorn så nu sitter jag med en fullt fungerande dator och skriver. Jag har laddat ner iTunes igen och fixar nu in lite nya låtar till min iPod. Jag ska även julstäda lite i mitt rum och packa idag eftersom vi åker till Småland över julen och vi åker nu på torsdag. Jag hade tänkt julstäda lite i mitt rum nu medan jag inte har något att göra innan jag ska ta bussen ca halv tre, men gästsängen i mitt rum tar upp mycket plats och i den ligger mitt lilla hjärtegull (aka min katt Tom-Tom) och myser som en tok och jag har bara inte hjärta att flytta på honom, och medan gästsängen är där inne så finns det inte mycket plats för mig att städa, det är för trångt. Så jag får städa ikväll när jag har kommit hem istället. Nu är jag sysslolös och det är så otroligt tråkigt så jag ska hitta på något jag kan göra innan jag ska med bussen. Hoppas att ni alla har en bra dag, och hoppas ni har ett lika vackert, vitt "Narnialand" som vi har utanför fönstret!

Puss&Kram, Sanna!

He Kiss Me In His 6

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, vår nyaste dator har varit på lagning och är nu bra igen, men nu är det internet som krånglar. Och jag har blivit sjuk, mår jättedåligt, så jag kommer inte uppdatera så bra nu heller. Men jag ville bara önska alla mina läsare Glad Lucia!♥ Ha det så bra så länge!

 

Puss&Kram, Sanna!


And I'm Soaked In Your Love

Här får ni lite fler fina och bra musikvideos som jag inte har lagt upp här ännu. Och först börjar vi med den senaste helt underbara musikvideon från vår älskade GaGa, fast de första ca 8 minuterna är ju inte en musikvideo, det är mer en liten "film". Men som med allt annat som har med Lady GaGa att göra så är hela 13 minuters långa musikvideon/videon helt underbart konstig - GaGastyle! Enjoy babes!

Lady GaGa - Marry The Night.

Katy Perry - The One That Got Away.

Nicki Minaj Remix med Nickis del i Femme Fatale Remixen. 45 sek.
Bruno Mars - It Will Rain.
Jason Derulo - It Girl.

Puss&Kram, Sanna!

Stop Calling Me, Come Pick Up Your Clothes

Båda datorerna är krångliga just nu, så jag har inte ork att sitta och kämpa i 2 timmar för att få ihop ett enkelt inlägg på min blogg. Så ni får ursäkta för det dåliga bloggandet. Men nästa vecka ska en av datorerna lämnas in, så vi får se om den funkar normalt efter det, isåfall kommer jag skriva mer igen då. Men nu får ni nöja er med Beyoncés senaste musikvideo som hon lade upp på Youtube för 1 vecka sedan! :)

Beyoncé - Dance For You.

Glad Andra Advent också alla söta läsare!♥

 

Puss&Kram, Sanna!


RSS 2.0