Turn Of The Lights


I Feel Weak

A walk down memory lane (2011):Tittade igenom mappar med bilder från år 2011 och hittade glada minnen + många bilder från förra året som jag aldrig har visat förut! Nu blir det hög mysfaktor framför teven i ett par timmar! Ha en superbra fredag sötnosar!

Puss&Kram, Sanna!

I Can Make You Feel Better


Möte med min jobbcoach, samtal med uppdatering om mitt jobbsökande till handläggaren, lämna tillbaka filmer på Hemmakväll, kolla på den lilla sötnosen jag vill köpa, köpt nya handdukar, nytt lakan, ny morgonrock, ny hylla för handdukar i duschrummet, kolla efter mediehylla som inte alls fanns i lagret, köpt snacks och dricka för helgen, beställde hem mat och åkte hem till min bubbis (aka Tom-Tom). Ja, det har varit en dag där saker har blivit gjorda och pengar har spenderats, nu ska jag fixa klart personligt brev till lite jobb och skicka iväg innan min helg börjar. Hoppas ni alla har en superbra fredag!

Puss&Kram, Sanna!

You Were Just Sixteen

BREAKING NEWS: Heidi Klum & Seal are separating!

My Baby Is A 10


Jag bråkar med min granne Evelina på Facebook, medans vi båda sitter i hennes säng - och har kul! Och jag är riktigt negativ, ja, jag har blivit pessimist, skitkul! Ha en bra onsdag sötnosar!

Puss&Kram, Sanna!

And Finally You Put Me First


The wonderful Jessie J from the wonderful city called London. I love them both!!♥

Jessie J - Domino.


Rihanna - You Da One.

Grattis till förlovningen ni två!  ↓

Britney Spears - Criminal. Med fästmannen Jason Trawick som den "kriminelle".

Puss&Kram, Sanna!

Still The 1

Ja, igår kväll, kom Jay-Z's hyllning till sin dotter, den vackra låten Glory, där vi även får höra Blue Ivy jollra och gråta för första gången! Helt magiskt!♥ Men vi får även veta att innan Beyoncé blev gravid med lilla Blue Ivy, har hon även fått missfall.. Det är alltid hemskt när någon får missfall, och att veta att ens idol har fått ett, utan att man vetat något, såklart känns det hemskt. Men nu är Beyoncé lycklig, tillsammans med sin make Jay-Z och deras underbara lilla dotter, Blue Ivy Carter!♥
Här är den vackra låten till Blue Ivy, med Blue Ivy, för alla er som vill höra:

I'm Trying To Make Us 3 From The 2

GRATTIS Beyoncé & Jay-Z till erat första barn! :D Välkommen till världen lilla Blue Ivy Carter! I can't wait to see your little miracle!! :) ♥ Fast det kommer nog dröja innan man får se Beyoncé & Jay-Z's lilla skatt då paret är ett väldigt privat par. Inför födseln så hyrde de ju en hel våning på sjukhuset och Beyoncé skrev in sig under namnet Ingrid Jackson när hon kom till sjukhuset under fredag natt.
Jag kan inte förstå att hon redan har fått sitt barn, vad snabbt det har gått sedan hon avslöjade sin graviditet och visade sin babybula i augusti. Vart tar tiden vägen? Även om jag är sjuk så har jag gått runt och varit lycklig hela dagen här hemma pga lilla Blue Ivy Carter.
Min idol, eller rättare sagt mina idoler har fått sitt första lilla barn. Jag kan bara tänka mig hur söt deras lilla mirakel måste vara, och vilken talang denna bebis har i sina gener! Nu är det bara att vänta och se om deras barn vill gå i sina föräldrars fotspår också. På Twitter har en massa av deras celebra vänner gratulerat powerparet:

Russel Simmons twittrade: "congrats to my good friends Beyoncé and Jay-Z."
Beyoncés bästa vän Gwyneth Paltrow gratulerade såklart också paret: "Welcome to the world Blue! We love you already."
Rihanna som känner paret väl twittrade: "Welcome to the world princess Carter! Love Aunty Rhi."
LaToya Jackson skrev: "A Lovely Congratulations To Beyoncé & JayZ For Bringing A Lovely Bundle Of Joy Into The World!!! What A Talent She Will Be!!!"
Diddy: "Congrats to jay and B! God Bless! :) ! And many more!"
Snooki från Jersey Shore: "Beyoncé congrats on your baby gurl mama!!!! So happy for you , you deserve it sexpot,".
Sammi från Jersey Shore twittrade också till paret: "Congrats Beyoncé & Jay-Z!"
Evelyn Lozado skrev: "Congrats to @beyoncé and her new bundle of joy! IvyBlueCarter."
Även Cheryl Cole har grattat paret: "Congratulations to Beyoncé and Jay on the birth of their first child.. Welcome to the world Blue Ivy !."
Tyrese twittrade följande: "Congrats to you both .. You are loved..! Beyonce' and Jay are new proud parents of a healthy baby girl .. Blessings!!"
Och även vackra Holly Robinson Peete tweetade: "BREAKING: Beyoncé and Jay-Z: It's A Girl!!"

Även många fans har twittrat och grattat paret för deras föräldralycka, och självklart är även min tweet uppdaterat å parets vägnar! :) Jag hoppas att hela familjen mår bra och jag är så glad för deras skull, då båda har velat ha barn länge. Nu är deras stora stolthet äntligen här.
Welcome to the world once again, little babygirl Blue Ivy Carter! :)
Detta firar vi såklart här på bloggen med en bildspecial på Beyoncés söta babymage, bilder på paret och några separata bilder på var och en! :) Enjoy, all Beyoncé & Jay-Z (and Blue Ivy Carter) fans! :)
BIG BIG CONGRATULATIONS TO YOU GUYS ONCE AGAIN!!!
XOXO Sanna & Sweden!!!♥

Nu får vi alla hoppas att Beyoncé & Jay-Z kan få njuta av sin familjelycka ifred och bara vila ut! :) Jag är så så så så så så så så så så så så så glad för deras skull!! :') Hoppas att alla mina söta läsare har en lika bra söndagskväll som Beyoncé & Jay-Z (troligen) har!! Puss på er!

Puss&Kram, Sanna!I May Be Young, But I'm Ready

Idag kom Elins mamma förbi, med ett stort paket hon tagit med hem från Elin i Chicago. Och med ett kuvert från henne och Elins pappa som ett tack för att jag var katt och hundvakt när de var i Chicago med Elin. Jag ser det redan som en present att jag får ta hand om deras söta katter och underbara hund då jag har varit så mycket hos Elin under alla våra år som bästa vänner att jag liksom ser deras djur som mina djur med på ett sätt. Och när jag var där hade dom lagt 3 kuponger på Hemmakväll (gamla videoteket) till mig, med en kupong får man hyra en film gratis. Och i kuvertet som jag fick idag låg det ett julkort, 250 kr och tre till kuponger på Hemmakväll! Jag har ju som mina trogna läsare vet varit arbetslös sedan jag tog studenten i somras så pengar är såklart välkomna men de hade verkligen inte behövt ge mig något alls, som sagt så känner jag mig tacksam bara jag får ta hand om deras djur.

Detta fick jag av Herr & Fru Barmé om jag kan kalla dem det.

Och sedan var det det stora, rosa paketet från käraste Elin. Och fråga mig inte hur det kan komma sig, men paketet luktade jättegott. Som parfym.

I detta stora, rosa, parfymdoftande paket från Elin i Chicago hittade jag två godispåsar, en påse med Twizzlers, som både jag och Elin har velat testa sedan dom nämnde Twizzlers i Vänner en gång, och en påse med Milk Chocolate Raisinets, som båda velat testa sen vi såg det från någon amerikansk TV-serie det med! :) I paketet låg även en New York-påse med något mjukt i. Och det där mjuka visade sig vara - En I ♥ NY t-shirt från New York (I guess?)!! :D En sådan t-shirt ville vi båda ha sedan vi såg Mary-Kate & Ashley Olsen ha sådana i filmen "En galen dag i New York" (Ja, vi var stora MkA-fans när vi var yngre och de spelade in filmer på löpande band.)
Och såklart blev jag jättejättejätteglad för allt det här! :)
My wonderful new things from The United States of America! TACK ELIN!!♥♥

Det låg en till sak i paketet också.. Ett fyra sidor långt brev från Elin. Som ni redan vet så saknar jag Elin något helt otroligt mycket. Och när jag läste brevet och hon skrev att hon saknade mig, att jag skulle ta hand om mig, att det känns konstigt att inte alltid ha mig nära osv. Då kom tårarna rinnande, eller de forsade ner på mina kinder. Jag saknar Elin något enormt mycket. Hon var även söt och skrev en hemlighet till mig i brevet, haha. Jag har känt Elin sedan jag var så liten så jag inte ens minns det. Hon har alltid funnit där för mig, i vått och torrt. Hon är den jag har kunnat ringa till mitt i natten även om hon ska upp tidigt dagen efter och tävla, hon har stöttat mig i allt och brytt sig om mig så mycket. När jag var sjukskriven som kom hon hem till mig bara för att ge mig en kram! Hon har alltid stått vid min sida oavsett vad, och nu har hon bott i Chicago sedan den 18 juli, och allt känns så konstigt utan henne. Jag drömmer om henne nästan varje natt, att hon kommer tillbaka hem, eller att jag kommer dit och hälsar på. Jag började iallafall gråta jättemycket när jag läste brevet, fick så starka känslor som överväldigade mig och jag hann inte ens reagera innan jag satt här och grinade som en jag-vet-inte-vad. Men nu är det år 2012, och det betyder att Elin kommer hem I. ÅR!! Jag får försöka att se det så istället för hur många månader det är kvar. Jag älskar henne, och jag saknar henne. Och det här året får jag äntligen krama om henne igen!!♥ Nu ska jag lägga mig ner en stund i min säng framför teven, det är nämligen så att jag är sjuk (surprise surprise!) Jag mådde bra på nyårsafton, jag mådde bra när jag gick och lade mig på nyårsafton, men så vaknade jag flera timmar senare och var sjuk med värkande hals och hade typ lite "feberfrossa". Jag hade bara ont i halsen i ca 1 dygn, men resten av kroppen var helt orkeslös och sjuk. Sedan igår började jag känna mig bätte och bättre, tills kvällen kom, då slog den dåliga halsen till igen som en bomb. Nu sitter jag här, med snorig och samtidigt täppt, förkyld näsa, en "agressiv" form av hosta och ont i halsen, det gör ont i halsen när jag hostar, när jag pratar, när jag äter, när jag dricker och när jag sväljer. Så jag har kanske inte startat det här året på topp, men då kan ju bara resten av året bli bättre! :) Och bättre än förra året med för den delen, jag lämnar ingen bästa vän till USA i år, jag kommer inte göra slut med min pojkvän sedan över ett år tillbaka i år, jag kommer inte bli uttnyttjad av en kille som alla sa var en bra kille och som verkade vara snäll i år, jag kommer inte kämpa för att hinna klart med allt innan studenten i år. Så ja, 2012 kommer slå 2011's ass. Dels för att nu tänker jag skita i killar, skita i kärleken, och bara bry mig om mig själv, mina vänner och leva mitt liv som en singel, killar kan vänta till senare. Det gäller bara att bli frisk så kan allt det roliga sätta igång. Hoppas att alla mina söta läsare är friska och har en rolig fredagskväll/natt framför er. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0