Ruslana Korshunova död.


20-åriga supermodellen, Ruslana Korshunova, avled på lördagen efter att ha fallit från nionde våningen på Manhattan. Allt tyder på att det var ett självmord, rapporterar nyhetsbyrån AP.



Ruslana Korshunova dog vid halv tre-tiden på eftermiddagen på Water street i Manhattans affärsdistrikt. Flera amerikanska tidningar uppger att polisen nu undersöker fallet men att det i nuläget inte finns någon misstanke om brott. Säkerhetsnätet var uppklippt

- Jag hörde vad jag tyckte lät som ett pistolskott, en bomb eller en explosion, säger en chockat vittne till tidningen New York Post efter fallet.

Polisen har uppgivit att det inte fanns några tecken på att det förekommit ett bråk i lägenheten. Det fönster som modellen föll från hade ett säkerhetsnät men det var uppklippt.

"The next big thing"

Korshunova har bland annat medverkat i annonser för DKNY, Vera Wang och Christian Dior och ansågs av många som "the next big thing" i en undersökning i Vogue för tre år sedan, skriver New York Post.

"Hur glad som helst"

En bekant till Korshunova säger att modellen just återvänt från ett modelljobb i Paris och att hon verkade vara "hur glad som helst".

- Det fanns inga tecken. Jag kan inte förstå varför hon skulle få för sig att göra en sådan här sak, säger vännen till New York Post.


Ruslana Korshunova hittades i lördags
död efter att ha fallit från nionde våningen.

Källa: Aftonbladet.

Puss&Kram, Sanna!


Hello darlings.


Nu sitter jag & äter musli framför teven. Sedan ska jag göra mig klar & sedan sticker jag till stan & shoppar med Tobbe. Jag har aldrig fått med honom att shoppa förut, haha. Men nu gick det, och jag vet inte varför men det gick iallafall xD
Jaja, måste skynda mig nu. Vi hörs senare.

Puss&kram, Sanna!

Pocket full of sunshine!


Nu skiner solen :D Jag ska sticka ut & steka så fort jag skrivit detta inlägg ;)
Idag ska vi som sagt fira sis, fast det är inte förrens 17.00 typ, så jag hinner steka lääänge ;) Plus att jag har redan valt outfit, jag ska ha min nya somriga klänning, så det blir ingen dagens outfit idag heller, för nu ska jag bara ha bikini på mig & sedan hinner jag inte blogga innan släkten kommer, ett litet inlägg kommer kanske ikväll, men ingen outfitbild.
Nej, nu ska jag ta med mig mobilen, solkrämen & resekatalogerna med mig ut i solen, ni borde göra samma sak om ni har det soligt hos er just nu ;) Stäng av datorn & njut säger jag bara :D

Vi hörs senare ;) Puss&kram, Sanna!♥

Jag vill...


Jag vill verkligen göra om mitt hemska rum!
Jag måste tjata mer på mamma & pappa så att jag får rosa tapeter på ett eller annat sätt. Och nytt golv bara måste jag ha, jag får stickor i fötterna hela tiden & mina hårspännen försvinner i "sprickorna" ("gammalt" trägolv). Grrr...
It's time for a complete room makeover.

Puss&kram!♥♥

Inköpt


Nu kommer bilderna på vad jag fick med mig hem efter min & Elins lilla runda på Kupolen, jag var ju faktiskt där i första hand för att leta present åt sis!

Detta fick jag med mig hem:




(Klicka på bilderna för att få dem större)

1. Ett överfallsalarm (hihi), ca 70kr, Ur&Penn.
2. Jag hoppas att ingen dömmer att jag lägger ut "undies" på min blogg, iallafall; ett par blåa & ett par rosa hipsters, ca 50 kr st, Only.
3. Fin härligt gul klänning som man kan ha med eller utan band på, ca 100 kr, Vero Moda.
4. Ett guldigt armband, ca 80 kr, Ur&Penn.

Plus presenter till syster, men dem kan jag avslöja imorgon (hon ville inte ha något för stort heller eftersom det måste få plats när hon flyttar på måndag) ;) Som sagt blev det inte så mycket idag, men det var en snabbis & vi kollade främst åt syster såklart :)

Nu ska jag fixa lite grejjor & sedan så ska jag sova, vi hörs imorgon!

Puss&kram, Sanna!♥

Dagens outfit


Jag fick bara fula helkroppskort idag så jag tog andra kort på dagens outfit ;)



Vitt "långt" linne, Vero Moda.
Svarta stuprörsjeans, JC.
Guldigt halsband, Frost of Sweden.
Liten vit väska med lång "axelrem".

Nu ska jag & Elin dra till Kupolen. Men vi ses senare!

Puss&kram!

Regn igen!


Jaha, vaknade runt 09.20 & det är regn ute, trist...
Fast jag ska ju ändå träffa Elin idag (yey, det var ett tag sen) & vi ska sticka till Kupolen & hitta en present åt syster som vi ska fira imorgon, hon fyller 19 år den 1 juli, fast då är hon inte hemma så hon firas imorgon ;)
Sedan sticker hon till sin pojkvän på måndag, hon ska vara där i 2 månader, jag har aldrig varit borta från henne så länge :(
Iallafall, nu sitter jag här & äter musli (hur skriver man "u" på rätt sätt?) med mjölk & ett glas juice. Måste sticka nu, men vi hörs senare!

Puss&kram, Sanna!

Bad day..!


OBS! Detta är ett klagoinlägg, ni läser på eget val & därför vill jag inte få elaka kommentarer!!!


Idag har jag ingen bra dag, efter att jag bloggade sist så gick allt utför, det blir troligtvis ingen resa. Och när jag skulle ut i solen så kom det stora moln efter högst 30 minuter, så jag satt & frös (hade gåshud) i 20 minuter & kollade i resekataloger medans jag väntade på solen, men den kom inte så efter 20 minuter gav jag upp & gick in, satte mig i min säng & tänkte på allt jag vill men inte har/kan bli som alla mina vänner har, men inte jag; typ varenda en ska utomlands, har pojkvänner, flirtar med någon, kan bli modeller (de är långa, smala & har unikt utseende) men vill inte ens försöka m.m. Jag får inte ens tapetsera mitt rum i min favoritfärg.. Men självklart är jag glad för deras skull, men jag blir ändå ledsen för förutom mina vänner & min familj kan jag inte komma på en enda positiv sak med mitt liv i nuläget, jag längtar tills jag blir 18, då kommer det bli bättre, då får jag tävla i cheerleading igen OCH åka utomlands med vänner, year 2010, I'm waiting! ♥
Så det blev lite tårar i min säng, efter 10 minuter så kom solen tillbaka, men jag orkade inte gå ut igen. Så jag låg i sängen & grät, sedan somnade jag till klockan var 19.00, då satte jag på SATC & deppade till en bra serie. Sedan ringde Tobbe på mobilen & jag fick beklaga mig över mitt meningslösa liv & han var snäll & bara lyssnade & var ett bra stöd!

Nu känner jag mig seg & trött & lite yr. Idag har jag bara levt på två energidrycker så det är på tiden att jag äter något, har känt mig deppig & inte varit hungrig än, men lite får jag nog i mig.
Nu ska jag fortsätta umgås med SATC & försöka få i mig lite mat. Jag hoppas verkligen att alla andra har en bättre dag & ett bättre sommarlov.

Puss&kram!♥

Solig fredag!


Vilken solig dag man vaknade till idag :) Nu är jag på lite bättre humör, men solen får ta & stanna också!
Snart ska jag åka med pappa & syster & hämta olika resekataloger & sedan ska vi åka vidare till en affär där syster skulle fixa något.
Sedan ska jag hem, sätta på mig solkräm & ligga ute i solen & steka medans jag bläddrar i en resekatalog & dricker min stora kärlek just nu (haha) en Mer ;)
Eftersom det var så fint väder så satte jag på mig en fint mönstrad klänning med ett svart/brunt skärp i midjan (beställde klänningen från katalog & den är så stor i profil att man måste ha skärp, haha). Det blir inget "Dagens outfit" kort idag, för så fort jag kommer hem så ska jag ju bara ligga i bikini & steka ;) Haha.

Nu måste jag fixa sminket & håret, sedan sticker vi. Men vi hörs ikväll.

Puss&kram, Sanna!♥♥

Godnatt!


Ska kolla lite mer städer, hotell & priser runt Greklandsresan som förhoppningsvis blir av. Sedan ska jag dra mig tillbaka & somna till SATC ;)

Vi hörs imorgon. Sov gott, puss&kram!

Planeringar.


Jag sitter & tittar runt på olika resesidor, jag kanske ska åka utomlands med mamma senare i sommar/höst om vi hittar en bra tid med mammas jobb. Mamma byter jobb just nu så hon måste kanske jobba mera & eftersom jag inte får åka utomlands ensam med vänner när jag är "bara 16 år" så får jag väll vänta 1-2 år, men mamma hade lust att åka till Grekland så jag kollar runt på olika städer i Grekland & försöker hitta något bra datum när varken hon eller jag jobbar eventuellt. Innan skolan börjar också, jag vill inte komma efter i en ny skola med en ny klass, haha.
Ska kolla runt lite mera, det ska vara fina sandstränder & självklart måste man kunna shoppa också ;)
Me & mami, shoppin' in Greece, får hoppas att det går, verkligen verkligen! ♥♥♥♥♥♥♥

Jag har varit så resesjuk sedan solen försvann här i Sverige i mitten av juni typ  :( Plus att sis ska till Paris med Maria i höst, Anna var i Indien i januari, Elin ska iväg i höst/vinter & lite här & där så säger/skriver/bloggar folk att dom ska hit & dit. Me want to!♥

Jag hoppas verkligen att vi kan komma iväg ihop! Wish me luck ;)

Puss&kram, Sanna!♥♥

Älskade sis!


Sitter nu & hör Jason Mraz sjunga live från Peace&Love, älskade syster som är där ringde mig för hon visste hur gärna jag ville vara där & se honom! Men jag hann inte köpa biljetter, tyvärr. Jag blev såklart ledsen men älskade syster ringde iallafall nu :) I love her!
Åh, hoppas han sjunger "I'm yours" snart, vill höra den live också :D Han fick faktist inspiration att skriva den när han var i Borlänge på Peace&Love förra året ;)

Nu ska jag lyssna vidare, vi hörs lite senare, puss&kram!

Tv mys!


Jaja, nu ska jag kolla lite på tv & äta min mars choklad ;)

Ses sen, puss&kram!

Hejhopp


Jag vet inte... Det blir nog inget av plaggen. Ska fundera mycket mer. Det är faktiskt lite roligare att gå runt i affärerna ändå ;) Funderar på att köpa en systemkamera också & då så kan jag inte köpa allt för mycket saker just nu. Har ju redan en massa shoppingrundor "inplanerade" i sommar så vi får se om internetshoppingen just nu. Jag får ju ingen lön i juli heller, ojoj.. Haha. Jag kommer nog klara mig, får ta små shoppingrundor då & då istället för stora shoppingrundor.
Sedan ska jag vänta tills jag börjar gymnasiet i höst ändå innan jag köper en systemkamera, ska kanske gå en fotograferingsinriktning & då kanske jag kan lära mig mer om vilken kamera jag ska välja.

Nej, nu ska jag nog ringa banken & se hur mycket pengar jag har fått in exakt. Måste planera lite så jag klarar sommaren, har shoppat mer än vanligt på mindre än en månad. I maj & början av juni försvann mycket mycket mer än jag tänkt. Därför blev det lite problem nu, men jag får hålla mig borta från internetshoppingen så kan jag nog shoppa med lugnt samvete. Så får det bli, inget internethandlande innan hösten ;)

Vi hörs, puss&kram! :)

Internetshopping


Nej, jag vet inte vad jag ska beställa hem. Nu har jag hittat mer finfina grejjor som jag vill ha, hihi.

Pusshej, Sanna!

Funderar på...


Jag sitter nu & funderar på ett linne med tryck, en söt chiffongkjol eller en chiffongklänning, men jag vet inte än vilket plagg som jag gillar mest ;)
Ska tänka lite mera. Jag funderar på kjolen för den är helt rätt i sommar, blommig & i chiffong, två trender på en gång ;)

Just nu sitter jag & äter grillat, mums. Ska fundera på vilket plagg medas jag mumsar på.

Vi hörs, puss&kram!

Puppies♥


Nu kommer det lite söta bilder på puppies.


(Klicka på bilderna för att få dem större)

Visst är de söta?! :)

Nu sitter jag här i vardagsrummet & känner mig riktigt shoppingsugen, men jag orkar inte åka iväg & är inte sugen på sällskap just idag. Jag ska nog kolla runt lite på favoritaffärerna på internet istället, kanske kan hitta någon söt klänning eller så :)

Vi hörs, pusshej! ♥♥

I'm back!


Jag är tillbaka ;)
Vi kom hem en dag tidigare. Men det är ganska chill att vara hemma redan, ta det lite lugnt & fixa med saker här hemma.
Men jag har fått leka med urgulliga puppies i fyra dagar nu. Jag var med Tobbe till hans farmor & deras hund har fått valpar, två små söta puppies, hihi.
Sedan när jag kom hem hade jag fått en helt ny tidning & lönbesked här också :) Trevligt, trevligt..
Speciellt eftersom jag fick mer i lön än jag trodde jag skulle få :)

Men nu ska jag ladda in bilderna på datorn så ni får se lite söta puppies :)

Vi hörs om en stund då, puss&kram! ♥

Slötid.


Jag tänkte tillbringa min tid med bloggen innan jag åker till bion ;)
Nu sitter jag & äter en god röra med ris & har lite satc "maraton" innan filmen ;)
Funderar på att snygga till min blogg lite också.

Pusshej, Sanna!

Borta 23/6- ev. 27/6.


Imorgon åker jag bort med en kompis & är troligtvis borta tills på fredag, men vi kanske kommer hem tidigare. Iallafall, så kommer jag inte att blogga under tiden jag är borta. Men vi hörs när vi hörs ;)

Skriv gärna vad ni har för er medans jag är borta ;)

Pusshej, Sanna!

SATC premiere!





Idag är första dagen som Sex and The City visas på biografen här :) Så jag & Sarah ska på premiären av SATC ikväll, jag ser fram emot det, gud vad kul det kommer bli.
Över 2 timmar av snygga kläder, skor, väskor, skvaller & mycket mer med allas våra Miranda, Carrie, Samantha & Charlotte <3

Pusshej, Sanna!

Dagens outfit.



Idag var det lite solsken ute så jag tog på mig klänningen jag hade på skolavslutningen i år, för den är så somrig tycker jag :)

Blommig tubklänning, 199 kr tror jag, Cubus.
Rosa klocka, 399 kr, Ur&Penn.

Hjärthalsband i silver, Konfirmationspresent.

Jordgubbs örhängen, 49 kr, Ur&Penn.
Svart Guess väska, 1 499 kr, Väskcentrum.



+ Jag har gått runt hela dagen insvept i min stora, orangea sjal från Indien, så den får också räknas som dagens outfit ;) Jag bara älskar färgen på den, det syns inte riktigt på kort, men det är en underbar orange nyans!

Tog inte kort på skorna på kortet för jag har inte varit ute än idag & jag har inte valt vilka jag ska ha till bion än, men det blir nog ett par vita heels tror jag, det vita matchar "grunden" som är vit på min klänning  :)



Pusshej, Sanna!


Söndag.


Idag har jag bakat & tittat på tv, haha.
Jag har haft en lugn dag igen, men 2h30min, så ska jag träffa Sarah & vi ska på bio :)

Pusshej, Sanna!

Fråga!


Vad vill ni läsare att min blogg ska handla om? Ge tips att göra den bättre? Anything, men bli inte elaka bara ;)
Jag vill gärna få flera läsare :)

Pusshej, Sanna!

Lördag.


Idag är en trist dag, klart, jag har haft värre dagar men ändå...
Igår fick jag veta att det inte blir något all-girl stuntlag. Jag kommer inte få tävla i cheerleading igen förrens år 2010 :'( Det som är roligast i universum, typ. Tänk om jag visste det när jag tävlade senast förra året.
Så blev jag erbjuden en plats som reserv som framperson i sr mixed. Men då måste jag vara på alla träningar & alla läger som är i sommar, och jag jobbar under första lägret & kan inte säga nej till mitt jobb... Så då fick jah lov at tacka nej :(
För att visa er som läser min blogg hur mycket jag älskar cheerleading & hur mycket detta sårar mig att inte få vara med i ett cheerleading lag (och det värsta av allt, inte få vara med i ett stunt lag) så ska jag berätta detta: Jag satt här & grät för ungefär 30 minuter sedan. Jag blev så ledsen att jag satt här & storbölade nyss..

Jag vet, det är inte livets undergång, men mitt livs kärlek, typ, cheerleadingen & så blir det såhär..

Så vill jag också be om ursäkt för att jag inte varit aktiv, igen. Jag har varit med Tobbe hela veckan. Ute eller hemma hos honom, därför har jag inte snabb bloggat heller.
Men jag hoppas att alla haft en bra midsommar, jag firade min hemma hos Tobbe med han & hans familj. Min mamma skulle nämligen jobba & min familj gör ändå inget på midsommar.

Just nu sitter jag här & äter en skål med mjölk & müsli & idag blir det ingen dagens outfit, för idag latar jag mig i t-shirt & mysbyxor, haha.
Ingen sol & det blåser en massa. Jag vill inte vara ute idag. Jag är nedstämd & det blir inte bättre av att det inte finns sommar i närheten över huvudtaget, vilket sommarlov va!

Pusshej, Sanna! ♥

Mulen tisdag!


Tråkig dag. Mulet & kallt ute, jag & Lina har sovit över hos Tobbe inatt. Nu sitter jag vid hans dator & dem spelar xbox, haha.
Men nu känner jag mig osocial. Förresten, ni får skylla på Lina för mitt dåliga bloggande dessa dagar, haha.
Det är för att vi två är ute på äventyr hela dagarna!

Pusshej, Sanna!

Söndag!


Igår var jag med Lina hela dagen & hade helt enkelt inte tid att blogga.
Men nu bloggar jag en snabbis medans hon hämtar sin pizza. That's right. Vi äter onyttigt & kollar på chick movies..
Jag börjar bli hungrig, är riktigt sugen på någon sorts matpaj.
Jaja, ska sticka nu, ska platta klart håret!

Pusshej!

SATC med Evelina!


Nu är studentmiddagen över sedan någon timme tillbaka.
Jag är nu med Evelina, min granne, vi tittar på Sex and the city :)

Pusshej!

Studentmiddag!

(mobilbloggar) Ja, släkten är här. Vi har precis ätit & jag är mätt, jag & Tom-Tom drar oss undan lite <3 Det har börjat åska också. På sis studentdag! Surt. Nu blir det snart tårta också.. Pusshej!

Studenten!


Idag var jag i Falun & tittade på sis som tog studenten ;)
Hon var så fin & glad. Och jag är en sådan som smittas av andra så jag var galet glad när sis var det & när sis grät så grät jag, haha xD
Det regnade & solen stekte så man fick solsting om vartannat. Jag fick lite huvudvärk, men jag var glad för sis skull.

Nu måste jag sticka & hjälpa med förberedelserna innan studentmiddagen.

Pusshej!

Min första dagens outfit ;)





Såhär såg jag alltså ut idag, inget speciellt direkt, haha.

Rosa linne, 75 kr, Wear It.
Svart långärmad tröja, 199 kr, H&M.
Svarta stuprörsjeans med hög midja, 499 kr, JC.
Rosa kilklackskor, ???!
Svart väska, 1 499 kr, Guess (Väskcentrum.)
Rosa klocka, 399 kr, Ur&Penn.
Halsband, 49 kr, Glitter.
Armband med rosa & lila pärlor, Turkiet.


Vi hörs, puss!

Torsdag.


Det känns lite weird, detta är första torsdagen sedan april som jag inte ska till Falun om en timme & stunta, haha.
Kommer bli lite tråkigt utan alla cheerträningar i sommar :( Jag får väll träna, sola & bada hemma istället ;)
Jag hinner inte skriva mycket nu, jag ska fixa mig & sedan drar jag & Elin till Kupolen & direkt därifrån till Biopalatset kl. 17.30, vi skippar premiärfilmen; vi ska titta på "Brudens bäste man" istället.

Vi hörs senare ikväll, puss!

Regnig torsdag!


Inget sommarväder idag heller. Jobbigt...
Min solbränna kommer snart försvinna helt på en gång, suck!
Elin har sovit över här, så vi ska äta pizza & se på tv nu ;)
Sedan ska vi kanske på bio & se en film som har premiär idag, men före det ska vi en snabbis till Kupolen igen.

Jag ska dra nu, pizzan är klar.

Vi hörs, Sanna!

Shoppingen idag



 (Jag fick ingen bra bild på den...)


Detta är nästan allt som jag köpte idag:
1. Guess soho boho handbag, 1 499 kr, Väskcentrum.
2. Rosa linne (köpte M så den hänger lite löst, tror det blir snyggt till en fin bränna), 75 kr, Wear It.
3. Studentpresent till syster (klocka), gröna "boll"örhängen (39 kr), hjärthalsband med körsbär på (69 kr) & jordgubbs örhängen (49 kr). Ur&Penn.
4. Studentnalle (Ur&Penn) från mig till syster & "studentapa" från mamma & pappa till syster (Gallerix).
5. En grön väggklocka (98 kr) & ett rosa armbandsur (399 kr), Ur&Penn.
6. Röda tights (haha så coola) & svarta "mönstertights", 39 kr var, Indiska.

Förutom detta så köpte jag scrapbook pärm + en massa annat scrapbook tillbehör & skit :P
Nu ska jag & Elin se på tv & äta massa onyttigt, haha.

Vi ses, Sanna!

Perfect shoppingday!


Idag har regnet öst ner hela dagen, typ. Tråkigt.
Så jag låg & segade länge i sängen. Jag kände mig inte pepp på att gå upp idag. Men så kom jag på att det var en perfekt dag för lite shopping.
Så jag ringde Elin & frågade om hon ville åka till Kupolen med mig, det ville hon :)

Så vi stack först till Djurmagazinet & köpte mat & godis till våra hamstrar. Sedan köpte jag ett nytt hjul & hamsterbomull + kattgodis.
Därinne hittade vi en pratande papegoja som vi tyckte var rolig, så vi pratade en stund med den, haha. Den var minsann kaxig ska jag säga.

Efter det drog vi till Kupolen, där hittade jag lite smått & gott. Ska ta kort på allt & ladda in bilderna på datorn.

Vi ses snart, Sanna!

Home again.


Ja, nu är jag hemma igen, kom hem för ungefär 20 minuter sedan, från Elins sommarstuga.

Jag tänkte snabb blogga lite innan jag drar iväg igen.

Jag ska till Falun idag, på coachkurs. Gissa vem som ska träna nybörjarlaget i höst? That's right, me! Fast såklart inte ensam.


Anyways, igår hade jag & Elin det trevligt i stugan. När vi åkte var klockan lite mer än planerat. Men vi åkte först till ICA & köpte lite kvällsmat, vi köpte färdig gjorda pannkakor & sylt, haha.

Så köpte vi dricka & chips att dela på. Lite godis blev det också, godisråttor kan vi rättvist bli kallade.

När vi kom dit var Elins föräldrar precis på väg hem. Så vi blev ensamma på en gång.

Vi bytte om till badkläder & badade lite, men det var inte så varmt, så det blev ett kort bad. Fast Elin tyckte det var kallare än jag så hon gick upp på bryggan medans jag badade vidare. Så hon satt & tog kort på mig & jag badade & posade om vartannat, haha.


Sedan drog vi in & åt maten & kollade på filmen som jag beställt hem, som kom igår.

Sedan bäddade vi i ordning soffan & gick ut på bryggan en stund, men det vimlade av myggor så vi gick in igen & tittade på mer film.

När vi skulle sova så låg vi istället vakna i flera timmar av alla mygg, när klockan var 03.00 kunde vi fortfarande inte sova pga myggen.

Så vi gick & lade oss i ett annat rum istället. Men sedan var det en mygga där med.

Jag har inte sovit mycket inatt.

Och imorse kröp världens äckligaste spindel vid min arm. Då gick jag upp. Sedan har jag iallafall, badat i vattnet när det blåste. Elin tog lite kort istället.


Nu måste jag dra till Falun för kursen, vi hörs!


Min katt, Tom-Tom.




Min söta katt Tom-Tom njuter av solen!

Jag tänkte presentera min underbart söta katt, Tom-Tom (aka TT).
Han är lite över två år gammal & helt crazy. Han är en blandning mellan norsk skogskatt & bondkatt.
Han är ganska puckad, men riktigt riktigt galet söt, så det kvittar hur (o)smart han är :)
Hur mysig som helst är han, och alldeles fluffig & mjuk med sin långa päls.
Han älskar uppmärksamhet & jag antar att han är lite bortskämd men han är så älskad så det går inte att låta bli att skämma bort honom lite. Haha.
Visst, alla katter är självklart söta, men man brukar ju alltid tycka om sitt egna husdjur liiite liiite mer. Eller hur?

Nu vet ni hur min söta lilla solstråle ser ut iallafall. Puss på er!


Me likey!



Jag gillar verkligen min lilla lila handväska från Kina :) Och låt dig inte luras av storleken, den här lilla saken kan fyllas med mycket saker.
Där i har jag bla haft: Solkräm, solstift, mobil + fodral, kamera + fodral, plånbok, parfym, lypsyl, solglasögon, lotion & spegel m.m.
This little baby is gonna follow me around for a long time! <3

Vi ses, Sanna!

Solig måndag..


Okej, klockan är långt efter förmiddag, men jag slappade lääänge i sängen imorse & sedan så följde jag med mamma & pappa för att kika på systers hattpåtagning & "studentpromenad" i Falun.
Men nu är jag hemma, snabb bloggar lite. Jag ska äta, packa & sedan drar jag och en av mina närmaste vänner Elin till hennes sommarstuga, där ska vi sola, bada & sova över, mysigt :)
Det blev tyvärr inget Kupolen idag, jag skulle skynda mig hem & packa, blogga & äta innan jag drar iväg med Elin.

Så nu har jag bloggat, sedan ska jag packa medans maten står på spisen..

Vi hörs, Sanna!

Good night people!


Nu har jag irrat färdigt för ikväll. Nu tänker jag försöka sova iallafall.
Vi träffas väll här imorgon bitti/förmiddag igen hoppas jag ;)

God natt, Sanna!

Funderar på att sova..


Men saken är den att jag är inte trött, inte alls.

Klockan är i skrivande stund 02.08 & jag är pigg som bara den.

Jag har haft en lång, varm & nervös dag idag men känner mig inte ett dugg trött.

Jag lade mig hyfsat tidigt igår kväll, före 00.000 iallafall och idag gick jag upp runt 10.30, sedan blev det en stressande frukost, speciellt eftersom jag normalt inte äter frukost så jag har glömt bort hur man äter en snabb frukost, haha.

Sedan blev det att åka i en stekande het bil till Falun, Gruvrisskolan.

När man väl kom till Falun blev det fyra timmars cheerleading tryouts i stekande hetta, minst 30 grader plus.

Jag kan garantera att alla var rejält svettiga & trötta, iallafall vi som sökte till stunten i slutet.

Efter tryouten blev det bil till stan i Falun, där tog jag en varm buss till Borlänge.

Väl hemma igen blev jag nervös & rastlös i väntan på resultatet av tryouten, om jag hade kommit med i laget som jag ville komma med i. Men sedan kom ju skolskensmejlet; jag kom med i all-girl stunten som sagt.


Då kunde man lugna ner sig, jag var trött & funderade på att vila lite, men jag tänkte att om jag höll mig vaken så skulle jag sova som en liten bebis på kvällen, men icke sa nicke. Nu sitter jag här, pigg som... Jag vet inte vad! Jag tror nästan att jag kanske är så trött så att jag tror jag är pigg.


Eftersom jag inte har något att göra, alla andra i huset sover ju eftersom jag är den enda (förutom mamma) som har sommarlov så kan jag väll passa på att berätta lite om moi.

Jag heter som sagt Sanna, är 16 år gammal & börjar en ny skola till hösten (gymnasiet, media), har en mamma, pappa, storasyster & tre husdjur; en ödla, en hamster & katten Tom-Tom. Mina stora intressen i livet är shopping, vännerna, mode, cheerleading & mode/fota.

Ända sedan jag gick på dagis (typ, minst 10 år sedan) så har jag velat bli modell, aldrig prinsessa som mina dagiskompisar eller så, nej, modell!! Och allt eftersom åren gått så har man ju förändrats, men drömmen om att bli modell fanns kvar, och finns kvar än, mer än 10 år senare..

Men jag hade ju inte turen med mig; jag är bara 1.62 m lång, inte särskilt smal, inte speciellt vacker, har ganska dålig hy & jag är inte fotogenisk. Attans!

Jag har funderat på min krossade dröm i flera år, för jag ville verkligen bli modell. Speciellt eftersom jag älskar kläder, skor, väskor, accesoarer, MODE & att bli fotad.


Så eftersom min dröm inte kan slå in så får jag leka wannabe modell hemma, ensam eller med vänner. Jag älskar ju ändå att bli fotad, även fast 50% av bilderna raderar jag bort.

Och jag älskar ändå mode & att shoppa, shopping har alltid varit en stor hobby; skor, kläder & väskor, mmm... :)


Just nu funderar jag på en härlig väska från Guess som jag inte är helt hundra på om jag ska köpa än, jag kanske kan dra förbi Kupolen en snabbis imorgon & ta kort på väskan & så kan jag ladda upp den här & så vill jag ha eran åsikt! Den är ungefär medium stor, svart & läcker.

Vi får se hur det blir imorgon. Jag ska ändå iväg till stan & handla mat & ett nytt hjul åt min hamster imorgon, och då kan jag nog inte motså att åka till Kupolen då.


Jag ska nog försöka sova ändå. Nu ska jag fixa & trixa lite & sedan ska jag nog krypa ner i min säng & kika på SATC & sedan försöka sova lite, så jag kan ha en lång, varm dag & steka i solen imorgon, kanske bada lite också ;)


Sommar är KÄRLEK! <3



Vi ses, Sanna!


Första inlägget - En glad nyhet!

Jag kan börja med en kort presentation; Jag heter Sanna & är 16 år gammal, börjar gymnasiet till hösten & jag tränar cheerleading i föreningen Black Shadows Allstars i Falun.
Idag hade vi i laget tryouts för att utse de nya lagen för säsong 08/09 som börjar träna i höst & jag fick precis ett mejl av huvudtränaren & jag kom med i all-girl stunten, precis som jag ville :)
Alltså är jag glad, och om ni inte förstår vad jag pratar om, så är det bara att fråga.

Det var en riktigt glad nyhet, för jag har varit rejält nervös över om jag kom med eller inte, för jag ville verkligen komma med & nu när jag är med så är allt underbart.

Vi ses, Sanna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0