I Leave No Regrets

Idag kom jag på att jag hanterar saknaden av min underbara, älskade och otroligt fina vän Elin på många olika sätt, och på ett väldigt udda sätt. Jag kom idag på mig själv med att varje dag den senaste tiden, har jag burit minst ett plagg som jag har fått av Elin varje dag. Varje dag när jag ska klä mig, väljer jag något som jag vet att Elin har valt ut till mig och köpt till mig. Byxor, tröjor, ja vad som helst, det kvittar vad, men jag bär varje dag något som hon har gett mig! Mina nya favoritplagg är alla fina kläder som Elin har gett mig, även fast jag har haft dem i månader, ett år... Så är de lika använda av mig nu som då, lika använda av mig som bara nya plagg brukar bli. Det är som om jag tror att en liten bit av henne ska finnas kvar i plaggen, så jag kan känna att hon fortfarande finns här i Sverige, och inte på en helt annan kontinent. Jag fick lov att ändra hennes namn i min kontaktbok i mobilen, så jag inte smsar henne av misstag, för så fort något roligt händer, så sitter jag där med mobilen i handen redo att skicka iväg ett sms till Elin.. Men så kommer jag på att det kan jag ju inte. Så nu står det på hennes kontaktnamn att hon bor i USA, jag kan inte smsa henne som förr. Ibland kan jag även komma på mig själv med att sitta och kolla tillbaka i min inkorg på gamla sms hon skickat till mig, men då saknar jag bara henne mer, precis som när jag brukar ta fram gamla filmer som hon och jag ääälskade att titta på när vi var 12-14 år, då blir jag bara att sakna henne mer, men jag kan ändå inte låta bli! Jag vet att hon inte har dött, jag vet att hon lever.. Men för mig känns det som om jag har "förlorat" henne... Hon är den som alltid har funnits där, den som alltid tröstat mig och alltid funnits där, och när jag gråter så vill jag ha hennes stöd, men när jag gråter är det oftast pga att jag saknar henne nuförtiden! Jag är 19 år, och under alla dessa år, alla som jag kan minnas, har hon funnits där vid min sida, ända sedan lekis. Hon är en av de personer som jag har känt längst. Och jag blir också så otroligt ledsen när jag vet att hon inte kommer finnas här på min 20-års dag, precis som jag inte kommer finnas där och fira henne när hon fyller 20 år, det är värre än att hon inte finns här på min. Men jag ser på hennes blogg och Facebook att hon har det helt underbart där borta i Chicago. Och det är det viktigaste!! Även om jag saknar henne enormt mycket, och även om jag gråter av saknad och tänker på henne varje dag och drömmer om henne minst 1 gång varje vecka, så är jag jätteglad för hennes skull, för att hon har det bra och upplever nya saker och växer som person! Det är det viktigaste, så jag ber till Gud att hon kommer att fortsätta vara såhär lycklig resten av hennes tid i sitt nya hem! Jag älskar henne och det kommer jag alltid att göra, hon är som en extrasyster för mig!♥ Finare person är det svårt att hitta!♥

Älskadeälskadeälskadeälskadeälskadeälskadeälskade person!

Jag ska nu torka mina tårar med lite godis framför Vänner innan jag somnar, Vänner, tv-serien som hon introducerade mig för & som hon köpte åt mig.. Ser ni ett mönster?

Puss&Kram, Sanna!

Finally You Put My Love On Top

Jag är helt j*vla lyrisk!! Åh, jag är så GLAAAD!!! GRATTIS till min stora idol, du har längtat så länge!!! :'D ♥♥


♥Have you ever seen anything so beautiful?? I'm sooo happy 4 you guys!!♥

Puss&Kram, Sanna!


I Don't Know Much About Guns

IIIIIIIHHHH!!! It's here!! :'D Den senaste av Beyoncés underbart fina musikvideos är här: 1+1 är här! :) Och hon är lika grymt overkligt snygg som alltid!!♥♥♥♥ Enjoy!:

AWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOME!♥

Puss&Kram, Sanna!

My Baby Is A 10

Jag kämpar på med min blodbrist. För er som ännu inte stuckit iväg för att träffa vännerna, er kärlek eller inte börjat fixa er för kvällens festligheter ännu så får ni här lite bra musikvideos/musik att kika på/lyssna på. Här nedanför hittar ni allt från Jay-Z till Demi Lovato, bara för att alla mina läsare ska hitta något som passar er:

Jay-Z & Kanye West - Otis.


Pitbull Ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer - Give Me Everything.


Paramore - Monster.


Inna - Hot.


Bruno Mars - The Lazy Song.


Cheryl Cole - Promise This.


Demi Lovato - Skyscraper.


Jennifer Lopez Ft. Lil Wayne - I'm Into You.


Christina Aguilera - Something's Got A Hold On Me (Burlesque).


Keri Hilson Ft. Nelly - Lose Control.


Puss&Kram, Sanna!

You’re My James Dean

Den senaste tiden, vet inte hur många veckor, har jag känt hur jag har blivit sämre, med olika symptom som:

♦ Yrsel.
♦ Överdriven trötthet.
♦ Andnöd + "andfåddhet" utan orsak.
♦ Huvudvärk varje dag.
♦ Förvirring m.m.


Och nu har jag fått reda på varför jag mår såhär, jag har blodbrist, inte järnbrist, utan blodbrist.. Och det känns absolut inte kul. Varje dag har jag helvetiska huvudvärkar, och det kvittar om jag dricker vatten eller inte, vilket jag trodde var orsaken i början, att jag fått i mig för lite vätska, men nej det är detsamma även om jag dricker det rekommenderade dagsintaget av vatten. Jag är förvirrad, blir läskigt yr helt plötsligt, kan känna mig andfådd eller inte kunna andas helt utan orsaker och jag är tröttare än vanligt, jag! Detta leder till att jag har märkt hur jag har börjat svamla, mumla eller prata osammanhängade till och från, jag som hade min andra arbetsintervju med Manpower idag. Behöver jag ens säga att det inte kändes särskilt bra efter intervjun? Jag mår verkligen inte bra, vilket man kanske inte ska förvänta sig när man har blodbrist men ändå, och jag kommer inte få hjälp med det här förren nästa vecka, då jag har en tid för att få hjälp. Nu ska jag gå och lägga mig, mår som sagt inte särskilt bra. Jag vet dock inte varför jag är illamående och hungrig dygnet runt ännu...


Pigg tjej? Nej! Jag säger nu godnatt med de här nytagna bilderna.

Puss&Kram, Sanna!


But It's Everything No Matter Who You Love

Jag sörjer... Rihannas vackra röda hår!! :(

Rihanna har nu färgat håret brunt igen och jag sörjer hennes färgglada, knallröda hår! Jag har VIP-biljetter till Rihanna när hon besöker Sverige i november i år och jag hoppades så innerligt att hon fortfarande skulle ha rött hår då :( Men hon har ju aldrig haft samma hårfärg i ett år så jag kunde väll inte förväntat mig annat. Rihanna är ju fortfarande otroligt snygg, det är hon i alla frisyer och hårfärger.. Men jag älskade hennes röda hår mycket.


Good times, haha.

Gorgeous!♥

Puss&Kram, Sanna!


Let's Give Love Their Wings


"Före". Ledsna miner och sviktande självförtroende.


"Efter". Glada miner och strålande självförtroende.

Någon mer än jag som tycker om Jennifer Lopez, 42, så mycket mer utan Marc Anthony? Äntligen är hon säker i sig själv och lycklig. Och vågar visa upp sin snygga kropp. Hon strålar som aldrig förr! :) Love it Jennifer!

I'm so happy for her! :)

Puss&Kram, Sanna!

That's Why You're Beautiful


Finaste! Drömmer om dig & tänker på dig så ofta!♥

Puss&Kram, Sanna!

But I Still Do

Idag fick jag ett samtal från ett okänt nummer, och när jag svarade visade det sig att det handlade om jobbet som jag sökte igår. Och imorgon kl. 13.00 så har jag en arbetsintervju! :) Nu får jag hoppas på det bästa och visa mitt bästa jag imorgon! Jag har nu gett mig mitt egna sommarlov så jag är redo att börja jobba nu, komma in i rutinerna igen. Tyvärr har jag känt mig hängig hela dagen, men jag ska lägga mig strax, så jag är utvilad och så ska jag intala mig själv att jag inte håller på att bli sjuk. Det gäller att se framåt och vara positiv. Jag har inga planer inför helgen som börjar imorgon heller, jag skulle träffa Therese, men vi har inte bestämt dag ännu. Jag ska nog kontakta henne och se vilken dag som passar bäst för henne och sedan ska jag göra mig redo för att krypa ner i sängen framför en bra film och äta mina chokladbollar som jag helt spontant började baka igår + dricka en stoooor flaska med iskallt vatten (som är helt underbart ljuvligt gott), sedan efter filmen ska jag sova. Jag ser förresten på statistiken att jag har ett ganska bra antal läsare, men nästan ingen av er kommenterar. Jag vill ju veta vilka ni är? :) Skriv gärna någon kommentar så jag får veta mer om vilka ni är som sitter och läser min blogg? :) Jag har i princip nya läsare varje dag, så skriv en rad eller två till mig, låt mig se vilka ni är? :) Och till mina vänner, smsa mig om ni vill ses i helgen, för jag har bara en dag planerad, och vill gärna göra något de andra två dagarna som helgen består av! :) God natt på er alla mina söta läsare och vänner!


Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken av dessa fyra filmer som jag
vill se på ikväll! :)


Puss&Kram, Sanna!

Still The One I Need, I Just Wanna Be With You

Idag hänger inte mitt huvud riktigt med känner jag och jag har mått illa i stort sett hela dagen så nu tänker jag spendera de närmsta timmarna såhär:

Efter några timmars mys med katten, några avsnitt av The Big Bang Theory, några avsnitt av Pretty Little Liars och några skedar av Ben & Jerry's Half Baked, så får vi hoppas att allt känns normalt igen.


Här får ni två bilder från London som jag inte lagt upp på min blogg förut, en bild från när jag och syster solade i Marble Park alldeles intill Oxford Street och en bild från när vi åt brunch på Wembley Diner. Åh, så jag saknar mitt kära London♥ Det krossar mitt hjärta att läsa om allt som pågått där nu på senaste tiden!

Puss&Kram, Sanna!

You Won't Sympathize

I remember when you people said that she was just a freak that would never make it in this business or be sucessful... Well, I think Lady GaGa should ask all you haters this: Who's Laughing Now??!
If you're a little monster and, like me, loved Lady GaGa right from the start... Then put your paws up!♥


The "freak" who learned us little monsters to love ourselves for who we are, cause we were born this way! We're all Free B*tches!♥

Nu ska jag stänga av båda datormaskinerna som ligger i min säng, släcka min sängbordslampa och fundera ut om jag ska somna till tjejerna i Pretty Little Liars, eller pojkarna (+ Penny) i Big Bang Theory. Sov gott alla mina kära läsare!

Puss&Kram, Sanna!

I Miss You

I never knew that it was going to be this hard! Maybe it's harder just because I know that you're on another continent.. And not 5 minutes from my house anymore... But how am I going to survive another 11 months without you?? The friend that has always been there for me, all of my life, the one that I could call in the middle of the night if I needed to talk! You will always be my inner circle. I love you!♥

Alla dessa bilder, alla dessa minnen, alla dessa skratt, alla dessa år... Är det så konstigt att du är saknad nu när du bor i Chicago? Jag skulle aldrig vara den jag är just nu utan dig. Jag skulle aldrig kunnat må så bra som du fick mig att må. Jag vill att du alltid ska komma ihåg hur mycket du betyder för mig, du är den sortens vän som alla borde ha, den finaste av dem alla! Inatt drömde jag att du kom hem igen.. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv, även fast du åkte tillbaka efter endast 1 dag!♥

Puss&Kram, Sanna!

Schoolin' Life

It's here, it's here, IT'S HERE!!!!!! :D :D Den här muskvideon skulle egentligen inte släppas förren på torsdag, men tidigare idag så skrev Lady GaGa "FUCK THURSDAY" på sin Twitter och ikväll släppte hon alltså sin senaste musikvideo två dagar tidigare än bestämt. LOVE IT!! Den här musikvideon är precis lika gagalicious som alla hennes andra musikvideos, så enjoy my friends!:

Mother Monster never fails to make us Little Monsters happy!! :') ♥

 

Puss&Kram, Sanna!


Diva

Dags för ännu en runda av vad som händer med celebriteterna i USA:

Hilary Duff, 23, väntar nu sitt första barn med sin man Mike Comrie, 30, som hon gifte sig med år 2010. Hilary och Mike meddelade detta under helgen som gått på deras hemsida.
- Vi är oerhört glada och redo att starta det här nya kapitlet i våra liv, skrev Hilary på hemsidan.
Hilary och Camrie har varit ett par i 4 år och gifta i 1 år. Vi säger "GRATTIS" till dem :)


Jessica Alba och maken Cash Warren har fått sin andra dotter. Det var i lördags (13/8-2011) som Jessica och Cash välkomnade deras andra barn, en dotter som ska heta Haven Garner.
- Hon föddes i lördags, vägde 3.17 kilo och var 48.2 cm lång, skrev Jessica på sin officiella Facebook-sida.
Jessica och Cash har sedan tidigare dottern Honor, 3 år, som är väldigt exalterad över att vara storasyster. Vi säger "GRATTIS" till dem med :)


Kim Kardashian hade nyligen sin storslagna möhippa arrangerad av systrarna Kourtney och Khloe. Möhippan hölls på klubben Tao i Las Vegas. Kim berättade att hennes systrar gjorde allt för att göra bort henne. Det är den 20:nde augusti som Kim och Kris Humphries ska gifta sig och svära varandra evig trohet och nu har Kim alltså haft sin möhippa medan Kris hade sin svensexa i en klubb i närheten. Efter att Kim och hennes 20 närmsta vänner hade festat klart så kraschade Kim Kris möhippa och enligt vittnen blev Kris mer än glad över att få se sin blivande brud. Han kysste henne ömt innan han lyfte upp henne för att visa hela klubben sin blivande fru. Sedan skildes paret åt och festade vidare på olika platser. Och om bara 5 dagar kommer de ha sitt stora, påkostade bröllop. Best wishes to you lovebirds!Kim Kardashian och hennes närmsta vänner på möhippan!

Puss&Kram, Sanna!End Of Time

Lånar en lista som jag hittade på Johans blogg när jag bläddrade igenom hans senaste inlägg:

100 frågor om mig
01. Fullständigt namn: Sanna Mari Hennerfors.
02. Ålder: 19.
03. Vart bor du: I Dalarna.
04. Bor tillsammans med: Mamma, pappa, katten Tom-Tom och ödlan Arvid + igelkotten Kotten.
05. Husdjur: 2. Igelkotten bor ute på gården (så är han ett "utomhusdjur" kanske?).
06. Färg på ditt hus: Gult.
07. När är du född: 15e april 1992.
08. Klass: Ingen.
09. Vilket år tar du studenten: 2011, för exakt 2mån4dagar sedan.
10. Något jobb: Ja, dock inget heltidsjobb.
11. När gick du upp i morse: Minns inte, runt 12 tror jag.
12. När ska du sova: Strax.
13. Duschat idag: Nej.
14. Kramat någon idag: Ja.
15. Pussat någon idag: Ja.
16. Vad har du ätit idag: Kyckling och ris.
17. Dagens klädsel: Randig t-shirt/klänning, svarta jeans och svarta kilklackar.
18. Dagens smink: Concealer, eyeliner och mascara.
19. Dagens sötnos: Tom-Tom.
20. Dagens roligaste: Joke.
21. Har du många vänner: Mjo, det kanske jag har.
22. Hur många har du kysst: 3 st.
23. Vem kramade du senast: Joke.
24. Vem saknar du: Elin, Tobbe, Jonna och Rebecka.
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen.
27. Har du pojk-/flickvän: Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast: Tobbe.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Tobbe "Vet inte :) vi kan kolla om det går något tåg efter när jag är hemma :)".
FAVORIT:
31. Film: Easy A & Obsessed.
32. Låt: I Was Here med Beyoncé.
33. Mat: Thai & sushi.
34. Dryck: Räknas coca cola? Annars Sex on the Beach tror jag.
35. Färg: Rosa, röd.
36. Tv-serie: Vänner, SATC, PLL, BBT, DH, HIMYM mfl.
37. Stad: Kalmar i Sverige, London annars.
38. Land: USA och England.
39. Ämne i skolan: Jag minns inte.
40. Tv-program: Top Model kanske?
SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Anna, som jag ska träffa imorgon.
42. Personen du pussade: Av mina vänner? Joke. Annars "Anthony".
43. Gången du spydde: Två veckor sedan.
44. Gången du grät: Direkt efter jag spydde.
45. Pizzan du åt: Minns inte, det var 3 år sedan.
46. Gången du var i Göteborg: För 3 år sedan.
47. Gången du var i Stockholm: Förra lördagen.
48. Gången du duschade: Igår.
49. Gången du sov: Runt 19:00 när jag tog en tupplur.
50. Personen som såg dig gråta: Joke.
ELLER-FRÅGOR:
51. Svart eller vitt: Både och.
52. Hund eller katt: Båda.
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Både och.
54. Tvspel eller datorspel: Tv-spel.
55. Singel eller upptagen: Just nu är jag singel.
56. Pussas eller kramas: Pussas OCH kramas, I love it all! :)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: None of it.
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Big Brother.
60. Har du svart hår eller blondt: Inget av det, naturligt brunt men rödfärgat för tillfället.
61. Har du blåa ögon eller bruna: Inget av det heller, jag har gröna ögon.
62. Choklad eller lakrits: Choklad såklart.
63. Göteborg eller Stockholm: Stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt.
65. Coca Cola eller Fanta: Coca Cola.
66. Pizza eller kebab: Kebab.
67. Randigt eller prickigt: Randigt.
68. Älska eller älskas: Måste säga båda.
69. Leva eller dö: Leva.
ANTAL:
70. Personer du älskar: Oj, svårt, älskar alla mina vänner + min familj.
71. Personer du hatar: Avskyr kanske 5, hatar 2 tror jag.
72. Pojk-/flickvänner du haft: 1.
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Ojoj, typ alla mina vänner + mitt ex, så ganska många.
74. Glassar du ätit på en dag: 5.
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Coachella och P&L.
76. Gånger du haft minnesluckor: 2 små på fyllan.
77. Gånger du varit hög: 0.
78. Personer du saknar just nu: 5.
79. Gånger ditt hjärta brustit: Av kärlek, 2-3 gånger. Annars har jag inte hållt räkningen.
VEM:
80. Vill du kyssa nu: Ingen för tillfället.
81. Träffade du senast: Joke.
82. Sjöng du senast för: Therese.
83. Hade du senast en msn-konversation med: Joke.
84. Spelade du tv-spel med senast: Minns inte.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Nja, eftersom jag är singel och inte är kär i någon för tillfället så får jag ta och säga Ingen.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Evelina vet ;)
87. Förtjänar att dö: Ingen.
88. Är söt: Rihanna och Emma Stone.
89. Vill du sova jämte inatt: Någon vän som låter mig somna i dennes varma famn.
VAD:
90. Gör dig glad: Mina vänner, musik och att shoppa skor.
91. Gör dig ledsen: Falska människor, själlösa personer och lögnare bla.
92. Vill du helst göra nu: Kramas (och pussas).
93. Önskar du att du slapp göra: Söka jobb.
94. Vill du ha nu: En stor kram.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Den är inte förrens i april, så det har jag inte tänkt på, men man fyller ju 20 år!! :D Kramar önskas dock alltid! ;)
96. Längtar du till: Flytta hemifrån, 2 november 2011, när Tobbe kommer tillbaka från Stockholm om 2 veckor och när Elin kommer tillbaka från Chicago nästa år.
97. Tycker du om dina betyg: Helt okej.
98. Ångrar du i ditt liv: Att jag slösade så många år på att hata mig själv.
99. Är det bästa som hänt dig: Att jag vann kampen mot mina inre "demoner", nu vet jag att man kan vara lycklig och älska livet man lever.
100. Hur mycket är klockan: 2:44 (men det behöver ingen annan än du & jag veta...).

Den personen som orkade läsa hela 100 frågor i rad om mig, den personen är guld värd, för den måste bry sig om mig om den tog sig den tiden! Hihi.

Nu ska jag sova, för jag gäspar snart käken ur led. Sov så gött alla mina söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!

I Don't Know Much About Algebra


What am I doing right now? Stillar min kurrande mage med en Bärry och myser framför teven såklart!
:)
Ibland är en lugn lördag helt underbart, när man festat flera lördagar i rad + igår.

Puss&Kram, Sanna!


You Should've Put A Ring On It


One picture says more than a thousand words.

Puss&Kram, Sanna!


Up In The Club

Nu fortsätter festen hemma hos Joke :) Har haft en mysig dag med Therese också, så med andra ord har jag haft en helt perfekt fredag och nu fortsätter det roliga med dricka hos Joke. Ha en bra fredag sötnosar!

Puss&Kram, Sanna!

Pull Me In Close And Don't Let Me Go

<3

My Footprints In The Sand Of Time


WORD!!

Puss&Kram, Sanna!

I Was HereThis girl is such a strong, brave & beautiful woman! And definitely NOT the worlds most ugly woman! Not on the outside, and not on the inside. This is such a sweet woman and just by following her on Youtube, you can see that she is one of the worlds most kind-hearted women ever. Lizzie, gud vilken stark kvinna! Så otroligt vacker både på insidan och utsidan, visst ser hon inte ut som man ska enligt idealen idag (förutom det sjuka idealet att man ska vara så smal som möjligt, vilket Lizzie tyvärr är pga en mycket sällsynt sjukdom som ca 3 personer på Jorden har, hon måste äta varje kvart för att överleva), men hon är vacker på ett "ideal-löst" sätt. Det borde inte ens finnas en ram för vad som är vackert, alla tycker olika och det viktigaste är insidan. Och Lizzie har både en vacker utsida OCH insida. Such a strong, beautiful woman! My new role-model next to Beyoncé and Lady GaGa.

Puss&Kram, Sanna!

You Don't Deserve My Tears

Jag har lite roliga saker att se fram emot den här veckan :) Men idag såg min kropp till att jag fick spendera hela dagen i sängen... Min lilla mage gjorde ont och hela min lilla kropp gjorde också ont och kändes helt slutkörd. Men imorgon blir det nya tag! Så tycker jag att solen ska göra en comeback för jag är trött på regnet nu, jag har typ tre st helt nya bikinis som jag inte ens hunnit premiäranvända i år. Fast jag har ju en sådan otroligt stark lust att gå på bio så det får man väll passa på att göra när vädret är såhär, just nu vill jag se Bad Teacher och Green Lantern 3D... Någon som vill gå med mig? Smsa isåfall :) Någon dag under veckan kommer lite bilder från kryssningen och längre fram under månaden kommer fler bilder från studenten och London-resan, som tyvärr blivit 2 månader försent upplagt. Jag har haft fullt upp i sommar så ni får ursäkta mig. Till hösten ska jag försöka skärpa mig, när man kommer in i rutinerna lite mer igen. Jag valde ju att inte jobba i sommar, så jag har gett mig ett eget sommarlov, mitt sista någonsin, jag har jobbat en dag på hela sommaren så jag har levt helt fritt varje dag.

I torsdags så spenderade jag en dag med Johan, som gick i MP3B med mig, innan vi tog studenten nu i juni då :) Här kommer två bilder som Johan tog ifrån den dagen, jag har kvar mina bilder på min kamera:

Såhär snygga är alla i MP3B!!! Hihi!

Och här sitter jag och relaxar i mitt rum. Solglasögonen köpte jag i juni i Småland.

Nu ska jag fortsätta skriva med Joke och Evelina, innan jag går och duschar - om min kropp orkar ta sig ner för trappan till duschen såklart. Ha en bra kväll alla söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!


Yes I Saw The Real You


Igår kväll kom jag hem från två dagars kryssning från Stockholm-Åbo och tillbaka och då åkte jag nästan direkt till stan för att möta upp Joke och hans vän Daniel. Jag har haft en helt underbart rolig kryssning med roliga tjejer och en kul kväll med killarna också, nu har jag och Joke precis ätit mat så nu är jag mätt och glad! :) Nu är det bara att veta vad man ska göra resten av dagen. Det regnar ju tråkigt nog ute.. Ha en bra dag alla söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!

Make Love To Me

Igår var jag hemma hos Jocke och drack, först var det bara vi två, men sedan kom en av hans vänner och höll oss sällskap ett tag. Jag tappade dock kontrollen och blev mer full än jag någonsin varit förut, jag minns ungefär bara hälften av kvällen och var helt borta. Som tur var tog Jocke hand om mig så allt blev bra tillslut, och jag är tacksam för att jag inte är alldeles för bakfull idag. Jag kände mig tillochmed pigg nog att tvätta lite kläder och börja måla en ny tavla med akrylfärg idag. Det är dock inte mitt bästa verk. Men allt kan inte bli perfekt. Nu ska jag krypa ner under täcket och ta mig en tupplur för att sedan kunna känna mig pigg första dagen i den nya månaden, augusti 2011. På fredag och lördag blir det kryssning med Maja! :) Jag är riktigt pepp, men det är fyra dagar före det som ska levas fullt ut. Det är helt enkelt dags att göra en helt underbar sommar ännu mer underbar! Det är dags att leva livet innan ett nytt kapitel i mitt liv börjar i höst. Och, kära läsare, så har jag även ett (pinsamt) erkännande: Jag har blivit en i mängden och blivit en Gleek (Glee-geek). Och jag skäms inte för att jag älskar serien, jag skäms för att jag sa att jag aldrig skulle börja kolla på den här serien och för att det är lite av en "trend" just nu att titta på detta, och jag vill vara annorlunda, inte vara precis som alla andra.. Men på den här punkten så antar jag att jag är det, I just love Glee! Alla som känner mig kan ju inte ta miste på att jag älskar att sjunga. Visst, jag har ingen talang på den punkten och fint kan jag inte sjunga. Men passionen för sång finns inom mig. Dags för mig att hoppa i säng. God natt på er söta läsare!


Yesterday before I lost all control!

Puss&Kram, Sanna!


RSS 2.0