I Neglect You When I'm Working

Beyoncé's reading a letter to Michelle Obama. Beyoncé's Team Obama, in case you didn't already know!
 
Puss&Kram, Sanna!

This Far

Liten flicka har blivit stor.
Manhattan, 18 juli, 2012.
 
Hon är allt lik sin mamma, som ni ser här som bebis. ↑
 
Puss&Kram, Sanna!

Muthafucker

Det har varit en lång dag idag, så nu lägger jag mig för kvällen. Somnar till musiken från Nicki Minaj's senaste skiva som kom i brevlådan idag.

Puss&Kram, Sanna!

In The Kitchen With My Heels

Den 6 juli fyllde finaste hunden Zitor hela 13 år! :) Här är ett försenat Grattis från mig. Jag var där på hans födelsedag och hälsade även Grattis från Elin! :) Igår kom jag med hans presenter, först hälsade han glatt på mig, men sedan när han märkte att det luktade hundgodis i min väska så var jag inte lika intressant längre, haha :) GRATTIS på födelsedagen iallafall Zitor!! :) ♥ ♥
 
Pojken har blivit stor nu! :) ♥
 
Puss&Kram, Sanna!
 
 

He Up On Me

Dörren till mitt rum har gått i baklås. Går inte att rubba på varken nyckeln eller dörren. Hände mitt i natten inatt när jag skulle gå till toaletten. Kommer inte in eller ut. Mamma har försökt, jag har försökt i timmar. Inget händer. Hade tandläkartid idag så jag fick klättra ut genom mitt fönster, som är 2 meter upp i luften. Mamma fick komma med en stege. Sedan fick jag klättra in igen när jag kom hem. Men nu då? Mamma har åkt till jobbet, pappa jobbar. Katten är inte direkt till stor hjälp. Har försökt med allt, skruvat, vridit, dragit, har skrapat mina fingrar, haft sönder naglarna, förstört mitt dyraste nagellack och alla mina fingrar är lätt svullna och röda. Jag är riktigt frustrerad nu. Jag kan inte spendera resten av mitt liv med att klättra in och ut genom mitt sovrumsfönster. Väldigt frustrerande då jag inte kan komma ut ur mitt rum när jag är ensam, då finns det inget som kan hålla i den otrooooligt ostadiga stegen.. Någon läsare som vet vad jag ska göra, för varken jag, mamma eller pappa vet. Vi har prövat allt. Jag ska krypa ner under täcket, lyssna på ösregnet som öser ner utanför och trösta mig med lite Big Bang Theory-sällskap istället.

Puss&Kram, Sanna!


You're In My Heart

Min älskade fina, fina morfar. Jag önskar att jag var hos dig just nu!♥

I Don't Wanna Be Without You

Jag behöver träffa mina vänner mer, träffa dem, göra saker med dem och umgås med dem. Jag träffar dem för lite och det märks på mig. Jag känner mig irrationellt arg, jag känner mig osäker och ensam. Och jag har blivit paranoid (startade för någon dag sedan), jag är paranoid och rädd att jag ska förlora någon av alla mina fina vänner, förlora en vän och/eller bli lämnad av en vän. Ilskan, ensamheten, osäkerheten, rädslan och paranoian - det är helvetiskt! Jag vill inte gå runt och vara arg, jag vill inte gå runt och känna mig ensam, jag vill inte känna mig osäker och jag vill verkligen inte vara rädd och paranoid över att bli övergiven av någon av mina vänner, vill verkligen inte vara rädd och paranoid över att förlora någon av mina vänner. Allt staplas på varandra och jag blir ledsen och psykiskt utmattad, jag vill inte säga att jag mår dåligt, men samtidigt så mår jag inte bra just nu.. Jag vill inte känna såhär. Till mina vänner som ser detta så kan jag bara säga: Jag älskar er, vill aldrig förlora er och... Hjälp mig!
 
Lika suddig, oklar och skakig som bilden är. Likadant känner
jag i mitt liv just nu.. Samtidigt känner jag all annan negativitet
som jag skrev av mig om ovanför..
 
Puss&Kram, Sanna!

My Phone

Här är musikvideon till vackra, coola och talangfulla Loreens låt Euphoria! :) Enjoy!
 
Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0