Girl

Resten av kvällen spenderar jag framför Pretty Little Liars innan jag lägger mig. Imorgon blir det att umgås med Elin :)


Puss&Kram, Sanna!

Bow Down

Idag blev min systerson Olle 1 hel månad! :) Tiden går snabbt. Älskar och saknar honom i massor! Idag kom Kotten fram för första gången sedan vi åkte till Småland. Jag har saknat honom så blev jätteglad av att se honom igen :) Nu har han fått sin mat och jag känner att det är dags att sätta på fläkten igen. Mitt rum är som en bastu. Men man ska inte klaga, är glad att värmen är framme. Imorgon ska jag och Elin bada, yey! :)
 
Puss&Kram, Sanna!

Bitches

Kom hem ifrån Småland i lördags, nästan direkt umgicks jag och Evelina. Det slutade med att jag, Evelina och Fredrik umgicks i 2 dygn. Alla tre sov i mitt rum och jag tror att alla kan gissa att det var varmt. Inatt blir min första natt helt ensam sedan innan vi åkte till Småland. Saknar sällskap men ska samtidigt bli skönt att få sova ensam igen. Städa bort Evelinas gästsäng, ta bort all packning och duscha och känna sig fräsch medan man försöker få någon sorts svalhet i mitt stekheta rum. Have a nice night everybody!
 
Puss&Kram, Sanna!

You're Away

Vila i frid Cory Monteith. Glee will never be the same..

Puss&Kram, Sanna!

Set Me Alive

Startade den här dagen med ett dopp i havet. Nu blir det en dusch, frukost och sedan packning. Jag vill inte.

Puss&Kram, Sanna!

When You're Away

Sista dagen här nere för den här gången. Jag vill som vanligt inte åka härifrån :(
Puss&Kram, Sanna!

Take It To The Stars

Solen steker och vi sitter ute och njuter. Snart kommer syster och systerson och då ska vi gå till strandfiket och köpa glass.

Puss&Kram, Sanna!

Moon

Imorgon är sista heldagen här för drnna gången. Systerson kommer bli så gosad med. Jag kommer sakna honom så mycket!! :(

Puss&Kram, Sanna!

Young

Sitter uttråkad i teverummet. Grabbarna ser på fotbollsmatchen och jag är inte ett dugg intresserad eller road :P Och systerson somnade precis så har inte honom att mysa med heller. Får njuta av familjens sällskap framför en tråkig match helt enkelt :)

Puss&Kram, Sanna!

Sleeping Alone

Tillbaka i Nabben efter att spenderat de senaste 6 timmarna shoppandes i Modehuset, Mediamarkt och Giraffen. Nu drar vi oss hem till syster och systerson igen! ♥

Puss&Kram, Sanna!

Oye

En lugn promenad med syster och systerson sovandes i sin vagn då syster och jag fick prata ensamma. Tacos med familjen och nu ett bad för systerson.

Puss & Kram, Sanna!

Sun

Just nu sitter jag på en brygga med fötterna i havet och njuter av tystnaden. Man får inte en sådan här sorts tystnad i staden där jag bor. Luften och vattnet är varmt och jag njuter av stillheten i vackra Småland den här underbara sommarkvällen.

Puss&Kram, Sanna!

Hello

Har precis haft en riktigt mysig stund med fina lilla systersonen! Legat i soffan och kramats med honom! :-) ♥

Puss&Kram, Sanna!

Halo

Min älskade lilla systerson! ♡ ♡


Puss&Kram, Sanna!

Pat Your WeaveÄlsklingen Kotten. Detta är vår fjärde sommar ihop :) ♥

Puss&Kram, Sanna!

Survivor

Kom in genom appen nu :) Här hemma packas det i mer än ett rum, kläder tvättas och hemnycklar lämnas. Imorgon åker vi till Småland och fina lilla systersonen! :)

Puss&Kram, Sanna!

Doubt

This is weird.. Har en ny mobil och kommer inte in på min blogg via blogg.se's bloggapp. Det står att lösenordet är fel vilket det inte är. Går via internet går det men inte via appen. Weird.
 
Puss&Kram,  Sanna!

RSS 2.0