I Would Turn Off My Phone

Idag kl 14.00 så är jag och mamma på sjukhuset för att ta ett ryggmärgstest på mig. Det är ännu en av sakerna som måste göras i min narkolepsi-undersökning. Och jag är orolig. Är lite rädd för sådant här. Men jag gör det som måste göras och har min kära mamma med mig som kan hålla mig i handen. Jag må vara 20 år, men jag behöver fortfarande stöd i sådana här situationer. Och så hade jag tur att mamma var ledig idag!

Puss&Kram, Sanna!

Oye

Här har ni en bild från alldeles i början av min 20-års fest. Den visar min nya, röda hårfärg som jag fixade hos frisören i fredags. I am soooo pleased with it! Jag tog tillfället i akt att göra ett roligt litet kollage och förstärka min ögonfärg då jag älskar mina gröna ögon, även i mina mörkaste stunder då jag hatade i princip allt med mig själv och mitt utseende så var jag ändå nöjd över mina ögon, det är det enda jag aldrig varit missnöjd med, så jag ville förstärka min gröna ögonfärg lite! :) Det finns dock bilder där mina ögon lyser sådär grönt utan hjälp, de ändrar ibland sin "gröna nyans", direkt efter att jag har gråtit tillexempel så är mina ögon otroligt gröna (som på bilden) och intensiva. Men nog slutskrivet om mina ögon, här är iallafall en bild på min hårfärg :) 

Jag hade så otroligt kul den här galna kvällen! Bästa 20-års festen någonsin.

Puss&Kram, Sanna!

You Don't Deserve My Tears, I Guess That's Why They Ain't There

Bara för att jag vet att ni i hemlighet älskar mina totalt onödiga listor så kommer här mina fyra favoritserier just nu, som jag varvar med varandra om kvällarna. Jag somnar till någon av dessa serier varje kväll. Inte för att de tråkar ut mig, utan för att jag älskar att somna till teven på med låg ljudnivå och då vill jag somna till något jag gillar. Dessa fyra serier ser jag mest på just nu (ingen speciell ordning):
The Nanny & Married With Children ger mig en
sådan härlig, nostalgisk känsla! :) Brings me
back to "the good old days" (A)


Puss&Kram, Sanna!


In The End


Jessie J & David Guetta - Laserlight.

Puss&Kram, Sanna!

I'm More Than What You Made Of Me


Now I'm Done

Nu blir det att somna till den här underbara serien, som var en av alla mina fina presenter, den senaste säsongen på DVD. And I'm happy ofc! :D Jag blev glad av allt jag fick! :) Nattinatt söta läsare!
I wish I knew this awesome group of people!
(Except for Priya maby, heh..)


Puss&Kram, Sanna!

A Man On My Hips

Jag har blivit firad idag med och inte suttit vid datorn och jag tror att jag blir att lägga mig lite tidigare än vanligt idag, jag är ju som ni redan vet alltid trött men idag är det lite värre än vanligt. Inget konstigt med det dock då jag hade en helt galen kväll igår. En 20-års fest kan inte bli bättre! Jag vill sända all min kärlek till alla som var på min fest och som gjorde natten perfekt! Det stora miraklet också är att jag inte har varit bakis idag som jag alltid brukar bli, till skillnad från majoriteten av mina vänner. Men jag har mått bra förutom tröttheten och hela helgen har faktiskt varit bra, nu vill jag dock bara krypa ner i min varma säng. Jag slänger upp några utvalda bilder från festen under veckan här på bloggen. Nu har alla grattat mig från alla möjliga håll, på Facebook, på sms, med telefonsamtal och personligen och jag tackar er alla! Jag vill också tacka mormor&morfar, farmor&Rudmar, faster, mina kusiner Lina + pojkvännen, Jens, Magnus, Daniel och Sarah, mamma, pappa, Tobbe, Therese och Pernilla + Sarah för era fina presenter. Och ett stort tack till Elin som ringde mig ändå från USA för att gratta mig, det var så kul att höra ifrån dig gumman. Jag älskar er alla så otroligt mycket. En sådan här fin födelsedag och födelsedagsfest trodde jag inte att jag skulle få. Nu får vi bara hoppas att resten av året blir lika bra, fast hur kan det inte bli det när min fina fina vän Elin kommer tillbaka i år? :'D Tack alla för igår och idag och så kommer mina bilder som ni alla tog med min kamera upp på bloggen och på Facebook under veckan.
Pussar och kärlek till er alla!

Två halvdana bilder på mig, den första från firandet i fredags och den
andra när jag pratade i telefonen med min fina syster. Tyvärr ger ingen
av dessa bilder alls någon bra bild av mitt röda hår, tro mig, det är mycket
mer "Ariel-rödaktigt" i verkligheten, det syns på festbilderna från igår.
And I love it! :)


Puss&Kram, Sanna!

Gloss On My Lips

För exakt 20 år sedan satt min mamma med en liten nyfödd mig i famnen!

Puss&Kram, Sanna!


1+1

Ja idag är det min 20-års dag :) Igår hade jag min 20-års fest med ett par riktigt härliga människor och jag hada askul! :) Idag blir det lite lugnare och det behöver min hals, den är lite sliten efter krogen igår haha. Strax kommer Tobbe hit så jag ska nog ta mig ur mina sovkläder nu men det är svårt för jag är så trött! :P Vi hörs senare. Hoppas ni också får en bra dag!

Puss&Kram, Sanna!

Up In The Club

Idag blir en helt fullspäckad dag, den näst sista jag är 19 år på. Detta är vad som kommer hända idag för mig:


Hårklippning, hårfärgning och hårstyling hos frisören. Sedan tårta och mat
medan jag blir firad av släkten i förväg, och till kvällen blir det ansiktsmask,
benrakning och nagellacksmålning innan jag ska lägga mig och dagen efter
(imorgon) har jag min 20-års fest! :)

Tyvärr så är det en person som inte kommer vara på min 20-års fest :( Elin! ♥ Rebecka kan inte heller komma från Småland och de två kommer jag verkligen sakna. Men resten kommer göra kvällen kul ändå! :) Sedan på söndag, min födelsedag, så är inte min syster här! :( Men jag får tänka positivt! :)

Puss&Kram, Sanna!

Like It's Cold

Ååååh, Elin vill också följa med!! Det kommer bli helt PERFEKT!!! :D :D Om Elin kommer kan det inte bli mer perfekt!! :D :D Jag är så glaaaad!! :D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

With My Heels

Detta är vad hela den här dagen har bestått av för min del:


Puss&Kram, Sanna!

Then Please Don't Touch

Nu är jag tillbaka, efter en helg som djur och husvakt hemma hos Elin där jag inte kom in på internet som jag alltid brukar göra annars, konstigt. Men nu så är jag tillbaka hemma. Med internet. Jag har haft en mysig helg med den finaste hunden och två urgulliga katter. Det känns lite ensamt ibland eftersom djur är fina men inte så mycket till sällskap när man vill ha ett samtal med någon. Men jag älskar dem och trots allt så räcker det. Jag hade Tobbe där också en natt men sedan var det jag och djuren och teven som höll varandra sällskap. Det svåraste med att vara där i huset är att det är Elins hus. Och då saknar man henne ännu mer än vanligt. Hon kommer hem om 4 månader bara! Men när man går runt där i huset och ser bilder på henne och minns allt man gjort i hennes tv-rum, i hennes kök, när man suttit och pratat i hennes trappa, när man lekt i hennes gamla rum som nu är föräldrarnas rum. Minnena finns liksom överallt. Nu låter det jättesorgligt, men jag saknar henne verkligen. Vi har haft många roliga stunder i hennes hus, i mitt hus och ute och i andra städer. Min fina vän! Det är det som är svårt med att ta hand om djuren, även om jag gärna gör det! :) Men jag saknar henne mer då. Det är allt. Nu ska jag fixa mig så jag och Tobbe kan dra ut. Ha en bra tisdag!

Puss&Kram, Sanna!

Party

Detta är ett tidsinställt inlägg för att önska Elin Grattis på födelsedagen en sista gång då hon nu har 2 timmar kvar av sin 20-års dag i Chicago. Hoppas du har haft en helt fantastisk födelsedag gumman!♥ Jag älskar dig och kommer alltid älska dig, underbara vännen min!♥

I love you so much bestie!!♥ You're a wonderful person, don't ever forget
how much you mean to me!!♥


Puss&Kram, Sanna!

You're The One I Need

Nu är Tobbe här. Have a nice day! Ha en superdag idag Elin gumman! <3

Puss&Kram, Sanna!

You're The One That I Can Always Call

Idag är det den 2:a april. Det är en speciell dag. För exakt 20 år sedan så föddes idag min bästa vän, Elin. Som har funnits för mig sedan lekis. Vi har växt upp tillsammans, vi har utvecklats tillsammans, vi har hjälpt varandra igenom svåra perioder och haft kul tillsammans genom roliga perioder. Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Det finns inget jag inte skulle kunna göra eller berätta för den här människan. Vi tänker lika och tycker om samma saker. Hon har alltid funnits där för mig, delat mina tankar, stöttat mig när jag varit ledsen, gett mig råd när jag behövt hjälp. Hon är en underbar person, en sådan vän som alla borde ha i sitt liv. Jag älskar henne av hela mitt hjärta, hon är som en extra syster för mig. Vi brukar alltid ses den här dagen så den här dagen känns lite konstig. För som ni vet så är hon i Chicago just nu. Och jag kommer inte kunna träffa henne, skratta med henne och krama henne igen förrens i augusti i år. Det har varit jobbigt att gå igenom sin vardag utan sin bästa vän, det har varit konstiga 9 månader, men jag har tagit mig igenom dom och det viktigaste är trots allt att hon mår bra där borta i Illinois. Det var även konstigt att inte träffa henne i julas, vi ses alltid på julafton med, men det har hänt en gång förut då hon var i Frankrike. Men det var ändå konstigt men det gick bra ändå. Jag har klarat mig fint men saknar henne varje dag. Men trots detta så kan inte augusti komma snabbt nog. Jag hoppas iallafall att hon får en helt perfekt födelsedag, för det är vad hon borde få efter allt hon har gjort för mig och många andra. Så än en gång, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE VÄNNEN MIN!! Jag hoppas att allt blir perfekt och att du får allt du önskar dig.
Grattis på din stora dag, du godhjärtade, vackra, roliga, snälla, underbara,
perfekta människa. Jag är så glad över att ha dig i mitt liv. Fira järnet nu
så får vi ta ikapp det i höst! :) ♥


Puss&Kram, Sanna!

Raise Up Your Glass
Puss&Kram, Sanna!

This Is For Them 20 Somethings
Puss&Kram, Sanna!

Laugh Like A Muthafucker


Texten i bilden säger allt. I still love her like crazy!♥


Puss&Kram, Sanna!

Maybe We're Over

Hade en trevlig kväll igår i Rättvik med Therese och Andreas. Vi var på en förfest med Robin, Jesper och Lovisa och sedan drog alla vidare till krogen där Lillasyster skulle spela och hade det jättetrevligt. Det är helt annorlunda mot krogarna här hemma. Höll dock på att somna, men det gör jag ju vart jag än är så det var ju inget konstigt med det. Nu sitter jag och tittar på lite olika tv-serier och tar det lugnt, fast jag kommer somna igen när som helst. Hoppas ni har haft en bra dag!


Have a good night everybody!♥

Puss&Kram, Sanna!

Let's Start Over

Jag tycker att jag börjar bli riktigt bra på att fota mig själv så att jag får
med hela ansiktet och så...


Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0