To Blind To Find

Jag saknar dig. Jag minns din röst. Jag minns ditt skratt. Jag minns dina kramar. Jag minns ditt leende. Jag minns ditt ansikte. Jag minns alla dina besök. Jag minns hur du brydde dig om och älskade oss alla. Jag minns dina telefonsamtal. Jag minns allt. Jag minns allt med glädje. Jag minns allt med sorg. Jag saknar dig. Mer än ord kan beskriva. Jag älskar dig föralltid. Jag hoppas du vet det. Du finns i mina tankar varje dag. Du är fortfarande med mig genom alla glada, ledsna och ensamma stunder. Du är alltid med mig i mina tankar och mitt hjärta. Jag saknar dig.
 
Jag hoppas verkligen att du har fått din frid och att du är lycklig. Mitt hjärta värker av saknad och sorg. Du var den finaste morfar man kan ha. Jag saknar dig så otroligt. Vila i frid. Alltid älskad. Alltid saknad.
 
Puss&Kram, Sanna!

Still The One I Do This 4

Detta blir min lördagskväll då jag håller på att bli sjuk.
 
Puss&Kram, Sanna!

Baby

Idag har jag myst med sötaste kusinbarnet Joline på besök hemma hos min älskade mormor. Att hålla ett så vackert litet mirakel i sin famn är helt otroligt underbart. Att få mysa med denna lilla goa, halvsovande tjejen var så otroligt mysigt att jag inte ville släppa henne. Jag älskar barn, men före lilla Joline kom i december 2012 så hade vi inte haft ett barn i släkten på ca 8 år. Så fina lilla tjejen var mer än välkommen på mer än ett sätt. Fina lilla mirakel.
 
Puss&Kram, Sanna!

Me And My Boyfriend

Oh, how I've missed you guys!♥
 
Puss&Kram, Sanna!

Take Me Home

 
Amazing, B!
 
 
Puss&Kram, Sanna!

Nowhere Left To Climb

Mitt sällskap den här kalla kvällen:
När saknaden eller sorgen blir för stor, då kommer den här
fyrbenta lilla krabaten springade och stannar sedan vid min sida
till tårarna slutat rinna och jag kan le igen. Han är mitt lilla solsken
som alltid försöker göra mig glad!♥
 
Puss&Kram, Sanna!
 

Stop It

Uppdatering om min mysiga jul i Dalarna och mitt fantastiska nyår i Stockholm kommer senare.
 
Puss&Kram, Sanna!

Miss You Insane

Idag är det din namnsdag. Den första utan dig. Jag saknar dig. Såg en bild på dig nyss, tårarna kom. Du är så älskad och så saknad, varje dag. Du var en underbar morfar, en underbar person. Jag saknar dig så.. Alla mina fina minnen är allt jag har kvar. Och min tacksamhet mot dig, tacksamheten av att ha fått ha dig i mitt liv. Växt upp med dig. Tacksamheten mot att jag växte upp med att se dig varje dag, träffa dig varje dag, och/eller prata med dig i telefonen varje dag. Är det så konstigt att det känns tomt utan dig? Jag hoppas så innerligt att du har det bra där du är nu, att du har frid. Jag älskar dig. Din plats i mitt hjärta finns alltid kvar, älskade morfar! Vila i frid! ♥

The One I Love

Happy B'Day Blue Ivy Carter!
 
 
Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0