Smash Into You


Nu har jag varit borta från datorn länge, jag har hunnit julshoppa med sötaste Olivia, haft hit systeryster från Småland och, såklart, firat jul! :) Hoppas alla ni söta läsare haft en lika bra jul som jag har haft. Två dagar (24/12-25/12) av mys med hela släkten, julmusik, juleljus, änglaspel och mysiga julfilmer på teven, och jag har fått en massa paket och alla har varit jättebra :) Fick bla två Gossip Girl böcker så jag läser första, samtidigt som jag ser säsong 1 av Gossip Girl på min tv som jag fick på DVD, så läser jag Twilight på engelska, eftersom jag har alla böcker på svenska och läst alla på svenska också, nu är det dags att läsa dom i Stephenie Meyers egna ord, eftersom dom som översätter utelämnar vissa saker... Och innan jul läste jag redan A Walk to Remember på engelska, så nu är har jag påbörjat tre böcker och det kan bli lite förvirrande, haha :P Men alla är så bra att jag vill läsa alla tre nu, inte vänta på att läsa någon av dem :P Jag älskar verkligen att läsa, böckerna ger en mer information än filmerna, för i filmerna kan dom ju inte ha med allt. I böckerna får man mer information och lär känna personerna bättre! :) Så läs people!!
Nu ska jag ägna mig åt lite design, designa Sims hus ;) Ha en underbar måndag och hoppas ni njuter av era jullov! :)

P.S Imorgon får jag äntligen träffa älsklingen igen, hålet i mitt hjärta kommer läka igen och jag kommer vara lyckligast! Det är också 1 månad imorgon och jag älskar honom mer än någonsin!♥♥ D.S

Puss&Kram, Sanna!

(Brittany) I Can See Your Halo, Pray It (You) Won't Fade Away


Som om detta inte redan var den värsta fjärde advent för mig, jättesjuk & halva familjen är i Småland. En skådespelerska som jag älskar - dog idag!

- BRITTANY MURPHY -
♥ 10 november 1977-20 december 2009 ♥

Jag älskade Brittany, hon var underbar och så otroligt vacker. Det kommer aldrig bli samma sak att se på hennes filmer igen.. Jag har varit chockad och gråtit sedan jag fick höra om hennes död.. Det känns tomt...♥ Vila i frid, Brittany, du är saknad & finns i våra tankar!♥

Text från SvD:
Skådespelaren Brittany Murphy är död. Hon drabbades, enligt flera amerikanska medier, av hjärtstillestånd och kunde inte återupplivas. Räddningstjänsten i Los Angeles kallades tidigt på söndagen till en bostad i Los Angeles och skådespelaren fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center. Hon var död vid ankomsten.

Orsaken till den 32-åriga
skådespelarens död är inte fastställd ännu.

Hennes make Simon Monjack ringde, enligt Tmz.com, 911 från parets hem och sa att hustrun var sjuk. Murphy är mest känd för sina roller i Clueless, Don’t Say A Word, Girl Interrupted (mot Angelina Jolie och Winona Ryder), Just Married (tillsammans med Ashton Kutcher) och 8 Mile, där hon spelade mot Eminem. Hennes sista stora film var Sin City 2005. Året därpå släppte hon tillsammans med Paul Oakenfield singeln Faster Kill Pussycat som blev en danshit.

Tidigare i december kom rapporter, enligt Huffington Post, om att Hollywoodstjärnan sparkades från filmprojektet The Caller i Puerto Rico och att hennes make togs in på sjukhus eftersom han drabbades av andningsuppehåll på flyget från Puerto Rico.

Flera kändisar har redan twittrat om Murphy, rockaren Fred Durst skriver; ”RIP Brittney Murphy. What a sweet human being. My prayers are with her friends and family.”

Såpastjärnan Khloe Kardashian skriver: ”OMG!!!! This is horrible news when anyone passes. I'm so sorry for her family. Send prayers out please.”

Nu kommer jag och min feber,hosta,hals-smärta m.m. lägga oss i soffan, se på CSI, tända ljus för Brittany och gråta. Hon var en underbar skådespelerska och jag älskade den människan. Min tankar går ut till henne och hennes familj, man och vänner, speciellt hennes mamma som - enligt uppgifter - hittade henne i duschen när hon redan slutat andas.. Så nära julafton.. Hon blev bara 32 år... :'(

R.I.P Brittany!!♥

 ♦
 ♦

Ville också lägga in ett klipp från en av mina favoritfilmer med henne: Uptown Girls (där hon spelar mot den nyblivna "New Moon-vampyren" Dakota Fanning:


Älskar så många av hennes filmer, vet inte ens vad mer jag kan säga just
nu än... You will be missed Brittany!♥

Här är hennes låt Faster Kill Pussycat med Paul Oakenfield, bara låten,
ingen musikvideo. Jag kände att låten måste få vara med i inlägget riktat till henne:




Ännu en stjärna som lämnat oss alldeles för tidigt..♥

 

Puss&Kram, Sanna!


Oh Boy You Looking Like You Like What You See Won't You Come Over And Check Up On It


Sitter i skolan och fryser typ ihjäl. På vägen till skolan imorse såg jag och Amanda världens osmidigaste krock mellan en buss och en bil också :O Bussar som åker så jävla sakta och det var precis vid en busshållsplats, där dom åker ännu saktare :O Men vet ju inte riktigt vad som hände heller..
Anyways, sista dagen innan jullov idag ;) Vad säger ni om det alla skolelever? :) Grrrrrrrrrrrrrrrrreat!
Jag har en fråga också, hur många av er har snö i er stad? :) Vi har minst 2 cm iallafall, riktig kramsnö är det också!
Nu har jag lektion så vi får höras senare! Ha en underbart underbar torsdag people!♥

Puss&Kram, Sanna!

Been The Number One Diva In This Game For A Minute


Sitter hemma på golvet, i mitt rum som är överfyllt med kläder! ... :S Sitter och pluggar och skriver skolarbeten på datorn. Har också slagit in alla julklappar som redan blivit inköpta och gjort ett försök att städa upp lite, men gav upp och började med det viktigaste, skolarbeten. Funderar på att göra klart mitt första arbete och sedan laga mat innan pappa kommer hem från arbetet. Mamma jobbar till kl.21.30 idag så det är pappa och jag ikväll. Jag ska sitta på mitt rum hela dagen och plugga, sedan stupa i säng! :) På fredag får man också jullov! Det får en att hålla ut i skolan nu, eller hur?! ;) Jag har egentligen inte tid att sitta här inne och blogga, så nu måste jag fortsätta med mina arbeten. Hoppas alla söta läsare har en bra måndag!

Puss&Kram, Sanna!

You're Everything I Need And More


Idag har jag och Olivia julshoppat ihop! (: Det var lika kul som vanligt, och jag har köpt till Elin, Lina och Sarah idag + systeryster, mormor&morfar och farmor&Rudmar som jag köpt till förut! (: Så köpte jag en liten grej till mig själv, ett par snygga glasögon! (: Så nu ska jag och mina nya brillor in i mitt rum och mysa med en dålig tjejfilm ;D Ha en superlördag people!♥


Fy fa-an vilket bra år 2010 kommer bli! Beyonce släpper nytt (och med en ny skiva kanske en till konsert i Sverige inträffar?^^), hennes film Obsessed släpps som köpfilm i Sverige, Sex And The City The Movie 2 kommer på bio, Eclipse och ev. Breaking Dawn har premiär på bio + festivalsommar igen! :'D Någon mer än jag som knappt kan vänta till år 2010 sätter igång??! :D♥♥

P.S Imorgon är det tredje advent PLUS Lucia! Vilka ska upp imorgon bitti för att se Lucia på morgonen då? ;) D.S

Puss&Kram, Sanna!


You Were My Last My First, You Were My Hunger My Thirst


Idag var sista morgonen jag vaknade upp hos Elin. Nu är min tid som hundvakt över, de kom hem imorse. Jag hade Adam där inatt så nu har han fått träffa Elin och hela hennes familj på samma gång ;P Jag kramade om Elin och vi stannade en liten stund, så fick jag en fin rosa sjal från Oman + en penna som var jättefin och mitt namn var ingraverat i guld. Det var jättefint och jag blev glad över båda, jag behövde inte få någonting, för mig var det en present att få ta hand om Zitor bara :') Iallafall så fick jag skjuts hem sedan och Adam hade cykel så han cyklade. Så fortsatte jag och Adam att sova hemma hos mig. Sedan skulle jag äta och mamma hade bokat in allt julbak idag så Adam åkte hem runt kl.18.00. Senare nu ikväll, någon gång efter kl.20.00 så ringde Rustas mig på mobilen, så snackade jag med honom och sedan ville Dennis, Lina och Adam♥ (dom var med Rustas alla tre + några till) också snacka med mig så jag fick prata med alla. De skulle på bio och se "2012", som jag såg med Becca, Linus och Emil i november. Egentligen tänkte inte Adam dra med dit och nu var det ju försent för mig att dra dit och se bion. Dom sa att jag kunde ta nästa buss xD Jag skulle ju inte hinna dit. Men det ser ut att bli en lugn dag helt enkelt, jag ska ju ändå jobba imorgon.. Men ville dit om jag kunnat! Nu ska jag gå och hitta på något kul! Ha en bra fredag alla söta läsare! (Nu blir jag mer aktiv här igen nu när jag flyttat hem igen ;))

Puss&Kram, Sanna!

Ring The Alarm


Idag hade vi sovmorgon till 09.30 och imorgon ska jag och Becca ta kompensationsledigt på morgonen pga Öppet Hus som vi hade förra månaden. Jag och Zitor hade en trevlig (...) promenad imorse där jag typ frös ihjäl, haha. Men han är så underbar och söt att man blir glad ändå! :) Elin har den finaste hunden på denna jord! Nu har vi snart haft MUM (multimedia) i två timmar så snart slutar den, då blir det lunch, matte och historia. Sedan slutar vi. Idag har vi ingen cheerleadingträning heller :/ Tråkigt. Men då slipper Zitor vara ensam nästa hela dagen dock ;) Nu måste jag fortsätta med mitt. Hoppas ni alla har en superduperbra torsdag!


♥!!FAB-U-LOUS!!♥

Puss&Kram, Sanna!

Nobody Or Nothing Will Ever Come Between Us


Thairesturang idag med Tobbe och Becca. Sedan börjar första dagen av min vecka som hundvakt nu :') Och Tobbe håller mig och vovven sällskap idag :) Ville bara berätta kort om dagen för nu är jag frisk! :D Nu ska jag fortsätta med engelskan. Ha en superduper onsdag people!♥

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0