Radio


Ni kan nog gissa vid det här laget vad jag har gjort exakt hela dagen??... EXAKT - PLUGGAT!! Hela mitt liv består numera av att plugga och det gör mig riktigt stressad. Och ensammare än jag är van vid. Mina vänner måste ju tyvärr "prioriteras" bort om man kan säga så.. Och det gör mig ledsen! Jag har dessutom enorma smärtor i ryggen eftersom allt plugg går genom datorn eftersom jag skriver uppsatser på ungefär 20 sidor.. Och svarar på en massa knepiga frågor. Jag har fått en hemsk hållning ("hemskare" än vanligt), och ryggen är hemskt formad av alla timmar framför datorn av endast pluggande.. Jag gillar inte ens datorer så mycket i verkligheten och nu spenderar jag varenda vakna minut framför en... Men ett stort stöd i allt detta är Beyoncés underbara musik, hon får mig att fortsätta och försöka se det positiva i allt just nu! Thank you B! :) ♥

Puss&Kram, Sanna!

You Were My Last, My FirstI love B to!

Puss&Kram, Sanna!

Ave Maria


Just nu pluggar jag på som vanligt. Lina sov hos mig inatt för det var studiedag i skolan idag. Men jag måste ändå sitta och plugga non-stop, minst 10 timmar per dag. Så bra att man har helt awesome musik att lyssna på under tiden! ;) Och nu stöttar jag en kompis också som precis fått reda på att ex-pojkvännen tydligen är ett jävla svin & en lögnare... Mer tänker jag inte säga, för kompisens skull. Nu måste jag fortsätta plugga & stötta. Hoppas ni har en bättre tisdag än jag ;)


Den här bilden togs i september, nu
har jag dock en ny hårfärg.

Puss&Kram, Sanna!

I Got Beauty, I Got Heart


Nu är det måndag igen, och jag känner mig riktigt seg, Och har spänningar i hela käken pga. mina visdomständer... Dom började kännas av redan i nian och nu är jag vid det där stadiet där tanden tränger igenom tandköttet. Och det känns kan jag säga! Peppar upp med lite musik:Puss&Kram, Sanna!

How Can Something So Deadly Feel So Right?


Jag kom hem från älsklingen runt fyra idag och jag har suttit med huvudet i skolboken sedan dess. Nu orkar jag verkligen inte mer och somnar när som helst. Så nu ska jag gå in i mitt rum och knöla ner mig bredvid katten som sover i min säng och sova jag med!♥
Jag säger god natt med den här urgulliga videon!
 
Is that the cutest kid or what?????♥

Puss&Kram, Sanna!

Your Embrace


Nu är jag hemma hos Adam och ligger på magen i hans säng med min bärbara dator och pluggar samtidigt som jag tar myspauser med älsklingen min! :) ♥ Jag är bara på sidan 6 i mitt arbete och det ska vara klart på tisdag så jag måste fortsätta nu. Ha en awesome lördag allihopa!


Nytagen bild hemma hos Adam♥

Puss&Kram, Sanna!

Wait Wait Wait I'm Alive


Alltså Miles Brown är ju en av de sötaste ungarna jag någonsin sett. Och han är bara 4 år och kan dansa sådär!
Kolla in sötnosen!♥

 


Söt! :)

Puss&Kram, Sanna!

Give It To Mama


Wow! Demi Lovato borde verkligen hoppa av Disney Channel och börja med riktiga grejer, sådana här saker! Vem kunde ana att hon var såhär duktig?? Jag älskade det här! Och jag tittar inte ens på Grey's Anatomy!Puss&Kram, Sanna!

There Are Times When I Hate You


En måndag är aldrig kul, speciellt inte i en iskall skola när man samtidigt är förkyld och otroligt trött. Så jag sprider lite solsken över dagen med lite fina Beyoncé musikvideos som jag aldrig lagt upp på min blogg förut! :) Enjoy!

 Även om man känner sig nöjd med sitt utseende och sin kropp så försvinner ju allt det när man tittar på Beyoncé, som har både perfekt ansikte, perfekt kropp, perfekt röst och perfekt personlighet! Damn I love her!!

Puss&Kram, Sanna!

I Pray You Won't Fade Away


Rösta på Beyoncé där hon är med, Jay-Z där han är med och B.o.B + Eminem är ni snälla :) ♥

http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp?pollId=1100044

Puss&Kram, Sanna!

To The Left, To The Left


Idag har jag hunnit med både älsklingen, träffa Tobbe, jobba och fira pappa på Fars Dag men hembakt blåbärspaj & en bra film! Och det är mycket för en kroniskt trött och ständigt sjuk människa som jag.
Nu är min trötthet värre än någonsin, det började bli värre för ca 1-2 månader sedan.. Jag vill verkligen få min remiss till lasarettet nu och fortsätta min narkolepsi-undersökning. Jag vill få ett svar på vad det är, och hoppas det finns ett hjälpmedel, så jag slipper må såhär i jul och sista halvåret i skolan innan studenten. Nej, nu ska jag försöka samla krafter till morgondagen. Ha en fortsatt trevlig helg!


En vanlig syn för dom i min närhet - Sanna i ett nötskal (nuförtiden) helt enkelt!

Puss&Kram, Sanna!

Scared Of Lonely


Idag är det fredag och det firar vi!Puss&Kram, Sanna!

All I Could Do Was Cry


HAHAHA, det här gjorde en sjuk Sanna på lite bättre humör!
Jag vet inte om hon bara är arg, har Tourettes Syndrom, eller bara verkligen tror att hon faktiskt kan.
Men hon borde få beröm för att hon försöker så mycket, och den där låten kan typ ingen sätta så...Puss&Kram, Sanna!

I've Been Wanting To Explain To You What It Is That You Do To Me


Jag är jätteförkyld, jag som nyss var sjuk.. Men jag ska klara mig igenom skoldagen ändå för att sedan krypa ner under mitt täcke, dricka varmt te och bara vila upp mig till morgondagen.
För att lysa upp den här kalla, snöiga dagen så kommer här lite musikvideos på olika låtar som jag ofta lyssnar på! :) Enjoy!Den här musikvideon är ju bättre än den första när Taylor bara krälar omkring på ett bord. Jag älskar hennes hår och hennes outfit som hon har i början av videon, innan hon börjar klä av sig, är skitsnygg!

Jag älskar den här låten, jag älskar den här musikvideon & Rihanna är så j*vla söt i det där håret!! Och såklart så är Rihanna sagolikt vacker i hela musikvideon också!Vackra & talangfulla Shontelle med en underbart låt:


B.o.B & Bruno Mars, jag tycker inte jag behöver säga något mer! ;)

Okej, den här låten har jag inte lyssnat på på ett tag.. Men jag gillar den ändå. Och på tal om hela det här Christina-Kopierar-Lady-GaGa-Ämnet, så var Christina såhär långt före Lady GaGa, men kanske inte direkt så "extrem" som i den här videon. Så ärligt talat så tror jag att båda kopierar varandra till och från..


Nu ska en förkyld Sanna fortsätta med skolarbetet!


(OBS! Gammal bild, från julafton år 2008)

Puss&Kram, Sanna!


Gloss On My Lips, A Man On My Hips


Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!


Up In The Club
Starlounge har berättat att Demi Lovato, 18, har lagt in sig på behandlingshem för att få bukt med ”ett emotionellt och fysiskt besvär”. Nu har flera detaljer kommit ut om varför Disneystjärnan väljer att söka hjälp.

Demi var på turné tillsammans med Jonas Brothers när hon fattade beslutet, och enligt People var det ett bråk med en av dansarna som medverkar i showen som blev droppen som fick bägaren att rinna över.

En insider berättar för People att Demi ”inte har samma kärlek till livet som hon haft tidigare”. En annan källa som känner familjen Lovato väl, berättar för tidningen att Demi lider av ätstörningar.

— Hon har kämpat mot ätstörningar och har utsatt sig för självskador. Demi tar kontroll över sitt liv genom att söka hjälp, säger källan.

I dag är Demi 18 år, men redan i början på tonåren hade stjärnan ett komplicerat förhållande till sin kropp.

— Hon har definitivt haft problem med sin självbild. Hon var alltid väldigt medveten om sin vikt, säger källan.

— Som många andra tonårstjejer kämpar hon för att passa in och bli accepterad, säger en annan vän till familjen.

— Hon är väldigt känslosam och intuitiv och det är också en av orsakerna till att hon är en så duktig artist – så talangfull.

Källan tror att mobbningen som till slut fick Demi att hoppa av skolan har gjort henne starkare, men att hon ändå har perioder då hon drabbas av nedstämdhet.

— Jag tror att hon känner att problemen som hon hade, med barn som var otroligt elaka, gjorde henne starkare. Men ingen kan känna sig stark varje dag.

I september berättade Demi själv om sina problem i en öppenhjärtig intervju med People.

— Jag kämpar med att känna mig bekväm i mina kläder. Jag önskar att jag hade haft någon att se upp till när jag var yngre. Någon som kunde säga: ”Jag har också dagar då jag känner mig fet”. Jag vill starta en stiftelse eller något som arbetar för att tjejer ska känna sig självsäkra och som kan ge dem styrka, sa Demi när det begav sig.

Även sångerskans pappa, Patrick Lovato, har berättat om dotterns problem i en intervju med sajten Radar Online. Han tror att det är skönhetshysterin i Hollywood som är orsaken till Demis problem.

— Det är så mycket press. Det är något som jag oroade mig över redan innan hon skrev på för Disney, säger han.

Källa: starlounge.com.

 


Puss&Kram, Sanna!


RSS 2.0