The Way You Smile


Jag har lämnat in alla uppgifter, jag har fått betyg i alla ämnen, vissa bättre än jag trodde och jag har även blivit berömd i mer än ett ämne över hur duktig jag är! :) Life's awesome right now!!♥ Ikväll ska jag fira!!♥

Har ingen bild på mig i den här datorn i skolan just nu, så bjuder på denna!

Puss&Kram, Sanna!


I Never Even Had A Doubt


Har arbeten kvar att fixa så jag får inte sova än... Fast jag typ sover redan. Har alarm på mobilen var femte minut och har alla lampor i mitt rum tända, även om jag kan sova hur ljust det än är... Men vad ska jag sätta på på teven nu för att ha något mysigt på i bakgrunden? (Jag fokuserar bättre med tv på i rummet). Blir det HIMYM, PLL, DH eller GG??





??? What do I want to see ??? What do I want to see ??? :P

Puss&Kram, Sanna!


Say You Love Me


Är det här verkligen den "bästa" upplösningen man kan hitta med den här musikvideon? Jag har inte hittat den här musikvideon med bättre bild någonstans, har ni så får ni mer än gärna skicka länk till mig :( Det skulle vara kul att kunna se hela videon men speciellt Jay-Z's och Nicki Minaj's delar med bra upplösning!


Puss&Kram, Sanna!

Whattup A?!


Här sitter jag i min säng och jobbar på för fullt med det sista som ska in imorgon, sen har jag min första lediga helg på LÄNGE den här veckan.. Kommer uppskattas väldigt väldigt mycket! För att peppa mig själv med att vara kreativ och effektiv idag så har jag lovat mig själv en liten runda på Kupolen imorgon och så har jag teven på i bakgrunden med en massa mysiga filmer på :) Så ska jag nog ge min lilla mage lite godis och glass så den blir gladare också, hihi. Nu ska jag sätta i en ny skiva i DVD-spelaren och fortsätta här. Work, work, work! Puss på er!

Bjuder på lite bilder på mig som jag tog nyss utav ren boredom (vad heter det på svenska nu igen?):





Helt osminkad, helt naturlig. Rawr på det! ;) And I just loooooooove B&J!♥♥

Puss&Kram, Sanna!

Must Be Your Mission



I may be a proud fan of Beyoncé, but I'm also a proud little monster! Paws up!

Puss&Kram, Sanna!

I Clearly Get It


Såhär är det, jag trivs faktiskt med att vara singel, och jag saknar inte Adam, inte alls. Jag är faktiskt glad över att slippa honom, speciellt efter det jag fick höra om honom i helgen. Men iallafall.. Jag behöver inte en pojkvän för att känna mig viktig och vacker. Och jag behöver ingen pojkvän att ta hand om mig och säga att jag är vacker. Visst, att ha en pojkvän är det inget fel på, och jag älskar romantik. Men det jag försöker säga är att jag trivs som det är just nu, jag trivs med att vara singel och behöver fokusera lite på mig själv.. Men när jag ser söta par ute på stan, eller bilder som den nedanför, ja då saknar jag känslan och närheten man har i ett kärleksfullt förhållande. Men bara för att få det klart för er, det är inte Adam eller förhållandet med Adam som jag saknar... Även om vi hade riktigt fina stunder tillsammans. Men jag är över honom, det jag saknar är kärleken, närheten, den avslappnade känslan, de gulliga smsen, mysstunderna och uppskattningen man får av sin partner som älskar en. Det som jag vet att jag kommer att få igen så småningom. För min drömprins finns fortfarande därute och väntar på mig!♥


Katy Perry & Russel Brand!


Puss&Kram, Sanna!

In What We Have Is Worth First Place In Gold


Ja, eftersom jorden inte gick under i lördags som gamla 89-årige Harold Camping sa och var så säker på så var jag ju nyfiken om han har sagt något om detta efter lördagen. Och han höll sig först lite undan, men nu har han gjort ett uttalande och säger att han räknade fel (som vi alla redan fattat) och att jordens undergång egentligen är den 21 oktober 2011. Haha, jaha, ja han kan ju fortsätta säga att jorden går under så ofta han vill. Men jag tror inte på honom och hade jag gjort det så gör jag det definitivt inte längre, nu har han redan gjort det här misstaget två gånger..  Men vem vet, han kanske tänker "Tredje gången gillt?". Medan andra (som jag) tänker att han borde lära sig när man ska sluta prata om vissa saker och bara vara tyst.
(En del av mig kan dock inte låta bli att tycka synd om honom också..)



Nej nu måste jag lägga mig på riktigt, att ligga och sova på tangentbordet är inte så hälsosamt... Sov gott alla läsare om ni fortfarande är vakna? Nu ska jag ge mig en välbehövlig sömn (som alltid är uppskattad av en så kroniskt trött brud som jag) så jag är pigg och kan låta kreativiteten flöda imorgon när jag jobbar med min monter. Sleep tight!

Puss&Kram, Sanna!

Voy A Olvidar Tu Amor


Fått ett antal bra nyheter angående mina betyg i olika ämnen idag så min stress har sänkts några steg idag vilket känns jätteskönt! :) Imorgon har jag faktiskt inga lektioner alls, men jag ska åka till skolan ändå och fixa min monter på Expo. Jag gör en monter för Beyoncé och hennes två parfymer, är riktigt nöjd med hur den ser ut hittills. Och den måste vara klar den här veckan så jag ska fixa lite på den imorgon. Nej, nu ska jag fortsätta att fixa lite på de sista skolgrejerna efter min lilla powernap som jag nyss tog. Ha en bra tisdag alla mina söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!

I Might Just Take You Home With Me



Min kära Beyoncé blev igår "honored" (glömt ordet på svenska) med Billboard Millenium Award på 2011 års Billboard Music Award som gick av stapeln i Las Vegas, Nevada igår. Det har varit ute sedan den 9 maj att hon skulle få detta, men jag ville vänta tills hon faktiskt fick det innan jag skrev det här! Jag är så glad och stolt över henne! :) Hon förtjänar det verkligen!♥

Här kommer en text om det från Billboard.com:
Beyoncé will be honored with Billboard Millennium Award at the 2011 Billboard Music Awards, it was announced today (May 9). The iconic performer and international star will receive the honor at the May 22 show, which will air on ABC from the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. The Billboard Millennium Award will recognize Beyoncé's career achievements and influence in the music industry, from her role as the frontwoman of Destiny's Child to her three-chart-topping solo albums, which have collectively earned her 16 Grammy awards and ASCAP's Pop Songwriter of the Year award. Previously, Billboard named Beyoncé its Woman of the Year in October 2009, and Top Female Artist of the Decade in December 2009. Beyoncé's Billboard Milliennium Award will arrive just as the star puts the finishig touches on her fourth studio album, due out later this year. The album, whose debut single "Run the World (Girls)" premiered in April, will be her first since 2009's "I Am...Sasha Fierce," which sold 2.9 million copies, according to Nielsen Soundscan.


För att fira henne lite så kommer här bilder på henne från galan igår:

Bilder på Beyoncé från pressrummet:


Kvinnan visar att hon fortfarande är grymt Bootylicious! Hon har fortfarande en kropp som jag skulle kunna dö för! Räck upp handen om ni också vill ha en kropp som ser ut som Beyoncés!♥

Bilder på Beyoncé från Billboard Music Awards galan:



Beyoncé och mamma Tina Knowles. Under Bs tacktal.



Och såklart är coolaste lillkillen med på ännu en gala med Beyoncé och Rihanna.
Love that little dude!

För er som inte är fans av Beyoncé vet jag att ni kan tycka att det är för mycket med henne här, men hon är min största idol, min förebild och tack vare hennes musik osv så har hon hjälpt mig att ta mig ur så mycket, som osäkerhet, ätstörningar och dåligt självförtroende för att nämna tre saker. Hon betyder mycket för mig, speciellt pga det. Så stå ut med detta, för jag är ett troget fan och ni kanske kan förstå lite mer nu varför hon har en så stor plats i min blogg!


Här är en video på Beyoncés fina tacktal från galan igår, där hon tackar sin mamma, pappa, Kelly & Michelle från Destinys Child, och så ger hon ett speciellt tack till sin bästa vän, sin man Jay-Z med de här orden:
“I don’t want to put you on the spot because I know their probably putting a camera in your face right now, but I love me some Jay-Z.”
Och hon ser så glad och vacker ut. Här är den fina videon, och jag ska vara ärlig, hennes fina tal och äkta glädje gav mig tårar i ögonen:


B och Jay är ju så söta ihop så jag måste bara lägga in lite söta bilder på dom två också:





Pust, detta blev ett långt inlägg. Men de här två är ju faktiskt mina största idoler också. Plus att de är båda otroligt bra, otroligt mäktiga och otroligt söta tillsammans. Och jag har en sådan respekt för dem båda så ni inte kan förstå!♥

Nu ska jag ge mig för idag, någon annan dag när jag har mer tid så ska jag ge er mer information och bilder från Billboard Music Awards som var igår, så stay tuned!

Slänger väll in en gammal bild på mig också då ^^
För jag är ju trots allt den
största stjärnan... I MIN blogg ;)

Puss&Kram, Sanna!


And Put Tears On My Face


Jag älskar låten Just Tonight från The Pretty Reckless, och jag kom nyss på att jag aldrig har lagt in musikvideon till den låten här, så här kommer den, musikvideon till min absoluta favoritlåt från The Pretty Reckless:
Såå fin, såå fin, såå fin låt!♥

 

Puss&Kram, Sanna!


My Persuation Can Build A Nation


Beyoncé, Lady GaGa, två samhällsböcker och en j*kla massa läsande och skrivande. Så lägger vi till ett stort möte om några minuter också.



Puss&Kram, Sanna!

So If You Want To


Så sjukt bra!!!!!! Jag har aldrig fastnat för en låt så snabbt förut, den bästa låten av GaGa!!:

Helt underbart fantastisk låt, I lovelovelove!!

Puss&Kram, Sanna!

I Can't Let It Go


Igår släpptes ju Beyoncés nya musikvideo(!!!), självklart måste jag lägga upp den här! :D Titta och njut! :)
Love it! Love it! Love it! And I love you B! :)

Och på tal om Beyoncé, så glömde jag berätta att jag har ju såklart köpt Beyoncés nya parfym Heat Rush! För bara 249 kr! :) Den nya parfymen är en fruktigt mjuk och blommig doft och noterna innehåller feminina orkideér, brasilianska körsbär och sensuell musk. Den första parfymen var en lite varmare och sexigare doft, den hade en mer kryddig-blommig doft av kakao och vanilj, med
citrusnoter och tung bas. Så nu har jag båda av hennes underbara dofter då hennes förra inte har tagit helt slut än :)


Beyoncés första parfym Heat. Och Beyoncés andra och nya parfym Heat Rush!
Finns blandannat på Kicks.

Puss&Kram, Sanna!

Baby, I Swear It's Deja Vu



NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!! :D♥

Puss&Kram, Sanna!

Que Se Siente Al Comprender Mejor


Jag saknar redan dansen och träningarna och helgens uppvisningar. Men det blir ju ett dansläger i sommar iallafall, om jag är hemma de 10 dagarna vill säga. Hoppas hoppas hoppas! :) Jag tänkte bara lägga in en bild på min härliga dansgrupp från igår:

Dancehall 2! Till mitt försvar så hade jag inte hunnit stretcha benet före kortet togs (jag kan faktiskt bättre). Och alla gör sina slutposer som vi har i slutet av dansen här. Den blonda tjejen i jeans till höger är vår otroligt duktiga danstränare Amanda Hagberg!

Puss&Kram, Sanna!

Cuz You Know There's More To Life


Nu har dagens dansuppvisning blivit avklarad, och imorgon blir det mer som tur är. Och jag hade gärna velat stanna kvar med mina danskompisar, eller legat ute i solen och njutit, men jag måste sitta inne framför datorn och fixa skolsaker. Jag ska starta ett krig mot min läxhög och jag ska vinna! Önska mig lycka till! ;)

Puss&Kram, Sanna!

I Can't Believe I Fell For Your Schemes



Välkommen till Sverige i november?? OHJA!

Puss&Kram, Sanna!

It Feels Right When It's Wrong


Awesome... As usual.

Puss&Kram, Sanna!

And I'm Wishing On The Rainbows That I See

Totally amazing of course! And I just can't wait for the release!♥

 

Puss&Kram, Sanna!


You Can Find Me In The Club, Sippin' On Some Bub


And I just danced the night away!♥♥

You're Bad For Me


Jessie, jag kan knappt vänta tills jag får se dig här i Sverige i sommar på Peace&Love!!! :) F*n vad jag kommer sjunga med, dansa loss och bara njuta under Jessie J's spelning!! F***n vad jag är pepp på sommaren 2011, och det är inte långt kvar till juni nu alltså!!!!


Jessie J - Do It Like A Dude!

Puss&Kram, Sanna!

Sexually Healin Come And Rescue Me


Love it! Av alla hennes musikvideos så tycker jag att hon har den snyggaste kroppen i den här också. Ingen Beyoncé-kropp kanske ;) Men skitsnygg ändå. Jag älskar speciellt när hon dansar i de röda kläderna i början. Snyggt. Och så är hon ju så vacker hela hon! Kolla GaGas musikvideo till Judas NU:

Rawr! Kan mother monster göra en dålig och/eller tråkig musikvideo? Svar Nej! Och vet någon vem snyggingen i videon är? ;)


Och här kommer lite humor för alla er som är agnostiker som jag, och till er som är kristna eller troende, ta det inte personligt. Jag respekterar era religioner osv. Men jag tycker också att det alltid är fel att döma eller hata någon pga ras, bakgrund, hudfräg, religion, kön, för att man är transsexuell och/eller pga ens sexuella läggning! Vi är alla människor och vi är alla underbara! Så den här tjejen tycker jag är rolig, speciellt när hon börjar gråta xD Och hon säger att Lady GaGa inte kommer att "komma till himlen" för att hon är gay och hon säger att alla som lyssnar på eller tittat på Lady GaGas låtar och musikvideos och gillar henne kommer till "helvetet". Förlåt, men jag tror inte på "himlen" och "helvetet". Men jag är inte ateist, för jag tror på att det finns något större än oss som vi inte förstår, som andar osv. Men jag respekterar alla för deras religion även fast jag inte tror på det själv. Jag diskriminerar ingen men när man dömer eller hatar någon för allt jag skrev här ovan, då blir jag arg. Och jag har en sak att säga, några av de bästa vännerna jag har är homosexuella eller bisexuella och De. Är. Helt. Underbara! Men om det nu skulle finnas ett "helvete", så får jag  väll komma dit då. För jag tänker inte sluta lyssna på bra musik ändå.


Haha, ja... Vad ska man säga? För mig så är detta skrattretande, och så får man bara hoppas att hon inte är helt seriös. Och vad säger hon om att sex är en synd?? Haha, för det första. Hur tror hon att hon blev till? Och för det andra så är sex underbart och fint och utan sex skulle jorden gå under och sex är inte syndfullt alls, det är vacker och det finns en orsak varför alla har eller kommer ha sex. For gods sake, tillochmed präster har sex! Chilla ner lite va!

Och den här killen är ju bara för underbar, härlig människa!

Love this!♥


Slänger in en bild på mig från nyårsafton 2010-2011.

P.S Du är så underbar & fin, du vet vem du är! :) D.S.

Puss&Kram, Sanna!

If You Want To


Någon mer än jag som är avundsjuk på den här (10 åriga) flickan? ;P


Puss&Kram, Sanna!

You're Done Pleasing Me


Hur många kändisar ser ni på den här bilden? :) Det är en bild från en gala och jag älskar sådana här bilder, när alla samlas i samma lokal. Jag ser en leende Rihanna, en fundersam Katy Perry med fina slingor i sitt hår, en grimaserande och barfota Ke$ha, en finurlig Jaden Smith & en fascinerad Justin Bieber, ser ni fler som ni känner igen?



Puss&Kram, Sanna!

We Run This Mother


Tänkte ta en liten paus i mitt pluggande genom att lägga in lite bilder på olika Disney Channel-stjärnor och Nicki Minaj kom in på ett hörn också pga att hon är med i två bilder på en Justin Bieber bild-special som jag ska lägga upp här imorgon. Justin kommer upp minst en gång i varje kändistidning som jag läser nu för tiden och han är ju stor just nu. Själv följer jag inte direkt honom och jag har bara hört låten "Baby" vilken jag tycker är bra, oavsett vad ni säger. Så eftersom andra aktuella stjärnor får vara med här så ska jag nu för första gången ta ett inlägg ägnat åt Justin Bieber, som alla verkar älska på ett eller annat sätt. Själv följer jag som sagt ej Justin Bieber och jag följer inte heller någon som är med här nedan förutom Nicki Minaj, Rihanna, B.o.B, Jessie J och Lil Wayne, men såklart har jag sett och/eller hört alla andra mer än en gång. Jag kanske inte följer någon av Disney Channel-stjärnorna, men dom är alltid aktuella och syns i ett antal tidningar som jag läser och jag tycker det är jättekul att se att dessa stjärnor som är i min ålder, har slagit igenom så stort, plus att några av dom kan verkligen klä sig snyggt!


Bilden på Selena Gomez där hon har en otroligt massa armband på armarna är från ett fan som gav henne 50st(!) armband som hon hade gjort själv, hängivet fan! Här ses dessa Disney Channel-stjärnor: vilda Miley Cyrus (Hannah Montana), sockersöta Selena Gomez (Wizards Of Waverly Place), fina Demi Lovato (Sonnys Chance), söta David Henrie (Wizards Of Waverly Place), talangfulla Joe Jonas (The Jonas Brothers), gulliga Emily Osment (Hannah Montana) & vackra Brenda Song (Zack & Codys Suite Life). Vi ser även countrysångerskan Taylor Swift som inte är en Disney Channel-stjärna men hon är bra vän med ett antal av dem. Rapparen och sångerskan Nicki Minaj syns på en bild högst upp bredvid Kanye Wests gamla flamma Amber Rose, i mitten med härliga sångerskan och kollegan Rihanna och längst ned bredvid kollegan Lil Wayne. Så ser vi rapparen B.o.B med sin kollega Jessie J. Snyggingen Taylor Lautner får också vara med på en bild bredvid en glad Selena Gomez när det begav sig, den nygravida skådespelerskan Jessica Alba syns här med på en bild bredvid Selena. Och på bilden där Miley Cyrus är klädd som en strippa högre upp så vet jag inte vem den andra tjejen är. Jag hoppas att ni gillade min lilla Disney Channel + fler, bildspecial. Och kolla in igen imorgon för Justin Bieber specialen om du är en av dom som fått "Bieber-Fever".

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0