I Promise I'll Give My Life


Nu har jag lyssnat i en kvart på mysigt underbara RainyMood (åh det är så mysigt ljud!) och kört en omgång med Beyonce och Jay-Z's gamla låt Bonnie & Clyde. Samtidigt har jag skrivit om Johan IV, det blir nog inte så bra men det blir klart i tid iallafall! :) Nu ska jag fortsätta skriva så det blir klart snart, för då hinner jag chilla i några timmar innan man ska försöka lägga sig i tid ikväll. Ha en superduperbra måndag alla söta läsare!

Puss&Kram, Sanna!

Wishing On A Star


Måndag igen och jag mår illa :S Men vill inte gå hem från skolan så försöker tänka på positiva saker så jag klarar att stanna kvar till kl.16.00, haha! Det går... Sådär ;) Idag efter skolan ska jag skriva en sida om Johan IV, för då har jag ledigt hela historialektionen på torsdag, vilket är dagens sista lektion och den är två timmar lång! :) Nu ska jag fortsätta söka efter information om Johan IV. Ha en bra måndag!

 

Puss&Kram, Sanna!


Still In Love (Kissing You)


Fick nyss ett jättegulligt sms av älsklingen min: "Gör det något om jag kommer till dig idag? <3" stod det. Så himla gulligt, varför skulle han inte få komma liksom? :) Han är så underbar!♥
Planerna jag hade idag blev ju inte av, och jag har saknat honom så han får verkligen komma till mig!♥ :) Nu är jag glad! :D Ha en super duper underbar fredag!


♥Kärlek!♥


Puss&Kram, Sanna!


Time To Come Home


Idag är det cheerleadingträning med älskade DCE igen! :'D

Puss&Kram, Sanna!

My Man, He Makes Me Feel Wonderful


Måndag, underbart va?! ;D ... Jag försöker bara leka lite optimistisk, hihi. Nu sitter jag i skolan, den sista lektionen som är Grafisk Design och den är hela två timmar lång. Efteråt måste jag raka vägen hem och plugga, jag har ett stort historiaprov imorgon som måste pluggas på rejält speciellt såhär sista kvällen. Jag funderar på att göra som Malin och köpa lite gott till mig själv och göra det lite mysigt när jag pluggar :) Sedan tänkte jag somna riktigt tidigt ikväll om det går. Inatt sov jag nämligen inte bra, Adam sov hos mig och han sov också dåligt. Det var nämligen såhär: när jag somnade var han vaken så jag vaknade, och när han sov var jag vaken så han vaknade osv hela natten! Sedan på morgonen så ringde den där helvetiska klockan och det var bara att kravla sig upp ur sängen. Jag är alltid så aggressiv på morgonen, jag är aggressiv och mordisk, mohaha!
Men nu måste jag fortsätta med arbetet, hoppas ni har en superduper måndag people!

Puss&Kram, Sanna!

The Heart Of His Soul, It Breathes Inside Of Me


Nu är det ju nästan vår ute! ;O Det var bara -2.5 grader runt kl. 11.00 idag. Det var ju riktigt mysigt ute nu tyckte jag :) Men efter att man varit ute i ca. 2 timmar så var det inte lika mysigt, och nu sitter jag inne i mitt rum och fryser så ska ta med mig datorn in i badrummet och bada och se på film tror jag! :) Idag har jag faktiskt inga planer, så funderar på att bara ha en mysig och lugn lördag, ska egentligen övningsköra och behöver köpa nya hörlurar till min iPod för mina har gått sönder.. Men jag för övningsköra imorgon och använda mina hörlurar från mobilen sålänge :)
Så lag längtar jag en massa efter min älskling, vi ska ses imorgon men det känns så långt dit nu, beacuse I miss my man so much!♥ Men vad ska alla läsare göra idag då?

Dagens låt: Dear Mr. President - Pink.


Tro't eller ej. Men på nyårsafton
blidde jag faktiskt en prinsessa! (;

Puss&Kram, Sanna!

Or A Beautiful Nightmare


Igår sov jag över hos Becca i hennes nya lägenhet och hon har ingen tv än, men vi hade skitkul ändå med spel, skratt och massa prat :) Sover nog där ikväll med.
Men nu sitter man i skolan igen... Känns som lovet aldrig hänt. Men nu går vi snart mot ljusare och varmare tider! :)


Snygga Beyonce ljusar upp dagen lite! :)

Puss&Kram, Sanna!

You Can Be A Sweet Dream


Fredagen var jättemysig, resturang och sedan bio (Avatar) med Adam!♥

Det kunde helt enkelt inte blivit en mysigare kväll. Älskar honom så mycket!

 

Puss&Kram, Sanna!


I Pray You Won't Fade Away


Nu sitter jag hemma hos Lina. Ska sova över här ikväll, det är bara vi hemma så vi sitter vid varsin dator och jag dampar med hennes hundar :P Ha det gött!

Puss&Kram, Sanna!

Don't Wanna Wake Up From You


Åh, jag kan knappt sitta still. Jag är så glad och läntar så mycket så det inte är klokt!! Trailern till Sex And The City 2 har kommit!! :'D Och här är den:
Aaaah! Någon mer än jag som längtar?????!!!!!

Nu måste jag skynda mig hem härifrån Elin, mamma har lagat nyårsmiddag i "efterskott" eftersom hon jobbade på nyår och jag inte var hemma då. Ha en superlördag!

Puss&Kram, Sanna!

If I Need You, You Will Be Here


GOTT NYTT ÅR!!♥

 

Nu ser vi till att år 2010 blir ett bra år! ;)


RSS 2.0