I'm A Train Wreck In The Morning


Nu är det dan' före dopparedan' och jag myser rejält av allt julmys omkring :) Jag och systeryster har varit och julshoppat in det sista idag, hon köpte julklappar till mamma och pappa. Och så köpte hon en födelsedagspresent (ursöta små skor) och en födelsedagspresent ("Mina Första År" bok) till lilla Leah, som föddes i tisdags.
Jag och mamma och pappa lade ihop en present till Leah, som var en bitring, skallra och leksak i ett. Så köpte syster en bok till sig själv och jag fina underkläder till mig (och Adam) ;)
Nu sitter jag och dekorerar pepparkakorna med kristyr och efter det blir det att göra pepparkakshus med pappa. Sedan ska jag duscha och sedan är det uppesittarkväll och mys i teverummet med la familia! :)

Och så passar jag på att hälsa God Jul till alla mina söta läsare! :) ♥

Och lite mysiga julmusikvideos "to set the mood" ;)
Oh, Santa! Med den nu höggravida Mariah Carey.

Och såklart, den fantastiska Beyoncé Giselle Knowles!♥
I hope you & Jay-Z have an amazing Christmas, B!♥

Puss&Kram, Sanna!

That's Why You're Beautiful


Hej alla kära läsare, nu är det 21.4 minusgrader ute så jag håller mig inne idag. Iallafall tills senare ikväll då MIN ÄLSKADE SYSTERYSTER ÄNTLIGEN KOMMER HIT IGEN!! :D ♥♥ Vi har både smsat och pratat i telefon två gånger hittills idag :) Tågen krånglar lite så hon måste byta lite då och då. Men hon skulle egentligen vara på tågstationen kl.18.00, så vi får se när hon kommer idag :) Vi har inte setts sedan augusti och vi har aldrig varit borta från varandra såhär länge! Igår pratade vi också länge i telefonen, hon ringde för att berätta att en av hennes närmaste barndomsvänner (Sandra, 22 år) hade fött sitt barn, det var så spännande :) Hon skulle föda den 25 december, men lilla Leah ville komma ut igår :) Vi önskar henne Grattis och all lycka med lilla tösen! :)
Men iallafall så kommer äntligen min älskade systra mi hit igen idag och hon stannar året ut! :) Fram till den 2 januari! Både jul och nyår är hon här hos oss alltså!♥ Jag har saknat henne så otroligt mycket, hon är den snällaste, mest godhjärtade och roligaste systern man kan ha! Hon och jag har nästan aldrig bråkat under de 18 (snart 19) åren som jag funnits! Jag skulle kunna räkna upp alla bråk på två händer och skulle inte ens behöva alla 10 fingarna. Hon är iallafall den bästa systern man kan ha, hon är också den vackraste människan på denna jord! Och hon är min största förebild och det har hon varit så länge jag kan minnas. Jag Älskar henne så otroligt mycket och idag får vi ÄNTLIGEN ses igen! :'D


Min syster år 2008 under sin student!

Systra mi under en julafton här hemma.

Älskade syster med sambon Martin.

Systeryster och Martin i Småland nyår 2009-2010.

Jonna på Halloweenfest 2010,
som den vackraste Snövit någonsin!
:)

Och sist men inte minst, en bild på mig och syster!♥

Nu måste jag avsluta den sista julstädningen!
Puss&Kram, Sanna!

Ave Maria


Glad Fjärde Advent alla mina söta läsare! :)♥♥

Puss&Kram, Sanna!

Save The Hero


Nu är det bara 1 vecka kvar till en av årets absolut mysigaste dagar! Och det var även min sista dag av min 3 veckors långa praktik på Hemmakväll, jag har älskat att vara där, det har varit kul, lärorikt och människorna var verkligen underbara!♥ Som tack (och julklapp också?) fick jag fyra filmer, som jag velat ha jättelänge men inte hunnit köpa, helt gratis :) Tack så mycket, jag blev jätteglad.
Sedan efter mitt pass så åkte jag och pappa iväg till Kupolen och köpte de sista julklapparna, där träffade vi även på flickfotografen (och nu författaren) Bingo Rimér på en boksignering. Så vi stannade till och pratade lite med honom och han var jättetrevlig, sedan köpte vi boken av honom som han signerade och så fick jag ta ett kort med honom :)


Fick en kram av den roliga & snälla Bingo.


Vi visste inte vad det skulle stå i boken eftersom vi köpte den åt familjen, så han fick hitta på något själv :)

Nu ska jag sätta på en bra skräckfilm medan jag slår in de sista julklapparna och sedan kanske man skulle träffa den där otroligt underbara tjejen som bor i huset bredvid :) Hoppas alla andra har en lika bra fredag som jag :)

Puss&Kram, Sanna!

You Had Me At Hello ♥


Eftersom jag inte har varit inne på datorn på ca. 2 veckor, eftersom jag jobbar till kl. 16.30 varje dag och lider av min "kroniska" trötthet, så orkar jag inget annat än att titta på tv varannan dag och ha filmmys med älsklingen varannan dag. Har jag tur så får jag träffa min bästa vän Elin några timmar under helgen också. Men eftersom jag som sagt inte varit inne på datorn på nästan två veckor, så skriver jag detta nu:

Nu är den 1 år och 9 dagar med min fina älskling, och kärleken växer sig bara starkare för varje dag! :) Vi är fortfarande som nykära & varenda minut med honom gör mig lyckligare än jag kan beskriva i ord. Det här har utan tvivlan varit det bästa året i mitt liv!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Fyra av bilderna som tagits på mig och/eller Adam under år 2010♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0