Partition

Det är dags att ta farväl av år 2013 ikväll och även om det har hänt en del underbara saker i år så är jag redo att säga hejdå och blicka framåt! Jag har förlorat några jag älskat i år men så har jag ju äntligen fått se mitt livs idol live och såklart den största händelsen av dem alla, jag fick min fina lilla systerson och gudson! :) Finaste bebisen någonsin! ♡ Jag älskar alla i mitt liv och önskar alla ett Gott Nytt År!

Puss&Kram, Sanna!

Love


Nu är julfirandet över och jag är trött men glad. Det har varit en perfekt dag!

Puss&Kram, Sanna!

Ave MariaGod Jul på er alla mina söta läsare! Hoppas att ni alla får en mysig jul tillsammans med familjen och släkten.

Puss&Kram, Sanna!

God Made You Beautiful


DEN ÄR HÄR DEN ÄR HÄR DEN ÄR HÄR!!! :D :D :D ♥♥♥

Puss&Kram, Sanna!


I Won't Let You Go

Herregud vilken bra dag detta redan är!! Min idol Beyoncé släppte helt oväntat sitt nya album inatt!! Och det är inget vanligt album, det är ett visuellt album! Inte bara en massa helt nya låtar utan även 17 nya videos!! Jag är så otroligt glad just nu! Det finns att ladda ner på iTunes idag men jag vill ha albumet i min hand! Så jag får vänta 6 dagar till! Oh Queen B you are the most amazing ever!!♥♥

Puss&Kram, Sanna!

She Was


God morgon. Hoppas att ni alla får en fin och mysig Lucia. Jag och mamma äter julfrukost tillsammans och ser på Lucia på TV som sänds ifrån Örebro i år.

Puss&Kram, Sanna!

Selfish Mutherfucker

Jag HATAR mina jävla grannar! Sitter med sina jävla bilar och bara gasar och gasar i flera jävla timmar i princip varenda jävla dag!!! Jag bor med fönstret ut mot deras hus och hur jag än gör för att slippa höra deras äckliga jävla bilar som gasar och gasar så hör jag dem HELA TIDEN!!!! I ÖVER SEX ÅR HAR DE HÅLLIT PÅ SÅHÄR!!!!!INGET får dem att sluta heller, de ÄLSKAR att STÖRA SINA GRANNAR!!!! I HATE YOU I HATE YOU I HATE YOU!!! FLYTTA IFRÅN VÅR JÄVLA GATA INGEN SKULLE SAKNA ER!!!!!! SO JUST FUCK OFF AND DIE ALREADY!!!!!
 
Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0