Grind Up On Him Girl

Rihanna är rejält utmattad, hon ligger med dropp och det var så dåligt så konserten i Malmö idag blev inställd... Nu är jag riktigt orolig, inte bara för att jag verkligen, verkligen, verkligen vill se henne, men även för hennes skull! Get better now RiRi!!♥ Men det känns också jobbigt för jag har väntat på detta i ca 1 år, jag har inget jobb just nu och går inte i skolan och i princip alla mina vänner har flyttat till nya städer och länder. Det här är det enda jag sett fram emot, det enda positiva just nu! Jag är jätteorolig att det ställs in, konserterna i Globen är hotade säger dom. Troligen vet dom imorgon, det beror på hur Rihanna mår. Såklart vill jag att hon ska vila och bara uppträda om hon klarar av det, men det blir jobbigt när man har längtat så länge.. Jag har känt på mig att någon kommer hända, för så blir det alltid för mig, men så slog jag bort tankarna och tänkte vara positiv och tro på att för åtminstone en gångs skull så kan jag få njuta av något utan komplikationer.. Ja det gick ju bra :( Det är inte så konstigt att jag blivit pessimist när allt går emot mig! Det räckte tydligen inte med att Jessie J fick ställa in sin spelning i Sverige, nu måste jag kanske missa en till, och större, idol?

För att se någon positivt i hela detta negativa inlägget... Jag har mindre ont i nacken idag!

Puss&Kram, Sanna!

So In Love


LOOOOOOOVE IT!!!!!!!! OFC :) ♥♥ Solange Knowles & Kelly Rowland fick festa med B i videon också! :)

 

Puss&Kram, Sanna!


We Like To Party

Jag kommer ihåg för ett par år sedan när alla började prata om den filippinska tjejen som sjöng så kraftullt i filippinska versionen av programmet Talang (tror det var Talang). Jag hörde henne på Youtube och... Jag var fast! Sedan dess har jag följt den här tjejen och hennes framgångar, och för er som inte hört henne kommer därför här en musikvideo med söta Charice:


Nu ska jag, min nackskada och min stödkrage (som jag måste ha runt halsen när jag sitter, sover och ligger i ett par dagar till nu) lägga oss och sova.

Puss&Kram, Sanna!

A Man On My Hips

Baby I miss you!♥


Puss&Kram, Sanna!

It's Me And You

ÅTTA DAGAR ÅTTA DAGAR ÅTTA DAGAR EIGHT DAYS EIGHT DAYS EIGHT DAYS!!!! :'D :'D :'D
Soon, in Sweden, V.I.P. I CAN'T WAIT!!! :'D ♥♥

 

Puss&Kram, Sanna!


Let's Start Over

Jag är inne mindre på bloggen nuförtiden för att virusskyddet har gått ut på den bästa datorn och vi vill inte betala för ett nytt virusskydd eftersom vi ändå ska lämna iväg datorn snart eftersom det är fel på den, så nu får man bara gå in på internet på vår gamla dator, som är jätteseg, vilket gör att jag knappt orkar gå in på datorn längre, jag går i princip bara in för att lyssna på ny musik och se nya musikvideos från min favoriter. Vilket oftast blir max 1 gång i veckan, man orkar inte gå in varje dag när det tar minst ca 30 minuter bara för att starta datorn. Iallafall så har det hunnit komma några bra musikvideos från mina favoritartister som jag inte har laddat upp här ännu. Så här ska ni få några av dem, vi får hela två stycken härliga musikvideos från Jessie J också som jag inte har lagt upp här ännu. Men vi börjar med Beyoncés låt Love On Top som lades ut på Youtube för 6 dagar sedan:

Beyoncé - Love On Top.


Rihanna - We Found Love. Snart, snart, snaaaaart! :D

Shakira - Gypsy. Låten är inte ny, men jag gillar den & musikvideon har aldrig lagts upp här :)

Jessie J - Who You Are.

Jessie J - Who's Laughing Now. "Mini Jessie-J", I love her! So cute!♥ Och alla Jessie J's "roller" i musikvideon är ju också lika otroligt härliga som Jessie J själv. Det var en sak som var så rolig när jag var i London i juni, Jessie J är ju ifrån London och det märktes hur stolta dom är över henne där. Hon var på affischer i tunnelbanorna, på affischer på stan, och hon var med i varenda tidning jag köpte där, stora intervjuer om henne eller olika reportage om henne. Och jag gillar ju henne med så jag var bara nöjd när jag fick läsa mer om henne ;) And YES, I'm still sad that she had to cancel her performance for Peace & Love this summer.. :'( Boka henne för 2012 tycker jag!!

Nu ska jag gå och lägga mig ner i min säng, tidigare idag så tvärbromsade vi i bilen och sedan dess har jag haft jätteont i nacken, så det gör ont att titta ner, titta upp, titta åt sidan och det känns även när jag sitter helt still, när man tvärbromsar så flyger man ju framåt med huvudet och det är ju det som orsakat detta, men troligen så gör det bara ont idag. Jag ska testa om det blir bättre av att ligga ner. Hoppas ni har en bra fredagskväll/natt.

Puss&Kram, Sanna!


Show Him How You Ride It

Här är den senaste musikvideon från min gravida superstjärna till idol, Beyoncé Knowles. I den här underbara musikvideon visar hon upp sin söta bebismage också. So super duper cute!♥Look at that cute baby bump! And look at that beautiful woman!♥

Puss&Kram, Sanna!

Ladies If You Love Your Man

Här är några bilder på Beyoncé (och systern Solange) från september som jag kom på att jag har glömt att visa här i bloggen. Beyoncé visade stolt upp sin bebismage i en så lågt skuren kavaj så man såg början på babybulan och på bilden i mitten ser man också den lilla magen! :) Det är så spännande att få se hur magen växer och sedan se hur bebisen kommer att se ut! :) Snacka om att bebisen kommer bli otroligt söt och ha otroligt talangfulla gener! Beyoncé är också en underbart vacker mother-to-be!♥ Förresten så får ni ha en bra Kanelbullens Dag alla läsare ;)

Puss&Kram, Sanna!

Like A Ghost, I'll Be Gone

Att en så underbar människa finns, och att jag saknar henne mer än jag trodde var möjligt. Idag har vi Skypat två gånger och jag kunde inte sluta le en enda gång, det är alltid så kul att få prata med henne och speciellt nu när hon är i USA. Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge! Aldrig någonsin! Det är klart det är svårt då. Fast jag inte har någon inkomst just nu så lade jag ner 268 kr på att skicka ett paket med svensk choklad, Hemmakvälls-godis och ett brev till Elin, jag skickade det för två veckor sedan och idag kom det hem till henne. Hon var så glad, och hon log så stort i kameran när vi Skypade och hon plockade i påsen, då blev jag så glad. Det var de bäst spenderade pengarna någonsin! Och då är jag beroende av shopping, vilket är en rent helvete när man inte har en inkomst och inte råd med utkomster. Jag har inte hyrt film sedan augusti, evigheter för mig! Iallafall så är jag så glad att Elin uppskattade min present så mycket, och jag är så tacksam att vi kan prata med varandra fast vi bor på två olika kontinenter. För hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Elin, kom ihåg att jag alltid kommer älska dig du underbara vän som funnits där för mig varje dag i över 10 år nu!!♥♥♥♥♥


Friends for ever and ever! Enda orsaken till att jag saknar att ha en inkomst just nu är för att jag vill kunna åka och hälsa på den här tjejen i Chicago!♥♥

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0