Side To Side

GOTT NYTT ÅR!! 🎆🎇🎉🎊❤


Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar nästan dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

Side To Side

Hoppas ni alla får ett bra nyår! ❤ Jag & Timmy ska ha middag & fest hemma hos oss med goda vänner. Ha en bra nyårsnatt & var rädda om er! 🎆🎇🎉🎊Glöm inte att följa mig på Instagram (där jag blandannat skrivit en kort sammanfattning av det gångna året) där jag uppdaterar nästan dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

Ave Maria

GOD JUL önskar jag till er alla från mina föräldrar i Borlänge! 🎅🎄🎁⛄❄


Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar nästan dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

In Love

Idag byggdes våra nya köksstolar ihop & köksbordet flyttades in i köket! :-) Man fick skruva av benen för att få in bordet genom dörröppningen till köket & sedan skruva på benen igen men nu står allt där det ska i vårt kök & vi är så nöjda! :-D Dock är jag fortfarande sjuk så nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Ha en fin kväll!Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

No Angel

Glad Lucia & Glad Tredje Advent! :-)
Idag var jag, Timmy, Simon, Rickard & Regina på julmarknaden i Wadköping, sedan åt vi lunch på IKEA & jag & Timmy köpte nya stolar till vårt nya köksbord som vi köpte innan marknaden idag! :-) Det tog 4-5 månader men nu kommer vi äntligen att ha köksbord & stolar i vårt nya kök i vår nya, fina lägenhet! :-) På vägen hem köpte vi även en julgran som nu står klädd i vårt vardagsrum! :-) Jag ÄLSKAR julen & har alltid gjort, så även fast jag är febrig & riktigt förkyld just nu så känner jag mig glad, idag var en bra dag! :-)


Glöm inte att följa mig på Instagram där jag uppdaterar dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

Runnin

Idag har jag & Timmy varit sambos i exakt 1 år! :-) Och sedan sista veckan i augusti i år så bor vi i en fin, ny, större lägenhet som vi båda ÄLSKAR! ♡ Nu är vi dessutom närmare centrum! (Y) Jag är lycklig som få & älskar mitt liv just nu :-)

Glöm inte att följa  på Instagram där jag uppdaterar dagligen!

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0