And I Hope It Rains


I love this one!! No wonder she won a prize for it!!♥

 

Puss&Kram, Sanna!


In The End, I'm Gonna Be My Own Best Friend

Att Lady GaGas fötter har blivit så skadade av hennes höga skor att hon kanske måste operera fötterna verkar inte bekymra henne alltför mycket, haha. Hon sågs i de här skorna igår (måndag) i Manhattan. Såklart är hon cool som alltid! Dock tycker jag att fröken GaGa börjar se för smal ut, hoppas hon äter upp sig lite!♥

You're awesome woman!

Puss&Kram, Sanna!

You Know I Hate Sleeping Alone

Dessa konstiga cravings har gravida Beyoncé fått på senaste tiden: Glass med chilisås och bananer doppade i ketchup. På en romantisk kryssning med sin man Jay-Z bytte hon ut den vanliga menyn mot en hel del udda önskemål.

— Vanligtvis brukar gästerna smutta på Cristal champagne medan de knaprar på en hummer. I stället fick Beyoncé dessa mycket udda sug, säger en källa till tidningen The Sun.

— Hon äter kex och gurka, glass med chilisås och hon älskar att doppa bananer i ketchup. Till frukost har hon ätit croissanter med smält Dime inuti.

Beyoncé och Jay-Z befinner sig ombord på en hyrd yacht, som kostar cirka 1,5 miljoner kronor i veckan, och de kryssar i haven kring Italien och Kroatien.

Beyoncé sägs föda sitt barn senare i år av vissa, andra säger att det kommer i februari. Vi får vänta och se vilket rykte som stämmer :)

Källa: Msn.com.


Jadu B, det var inte vanliga saker du ville äta :P ♥

Puss&Kram, Sanna!


Don't Need To Buy A Diamond Key

Skypade med min fina Elin idag! Saknar henne något så enormt!♥

Puss&Kram, Sanna!

Killing Me Softly

Idag kom Tobbe till min stad igen! :) Jag drog genast dit och nu ska vi sova :) Imorgon blir det mer skoj med min Tobias! :) Godnatt mina fina läsare!

Och GRATTIS på 19-års dagen älskade Evelina! :)

Puss&Kram, Sanna!

That's All We Have


Herregud, jag visste att det var illa med Charlie Sheen, men inte att det var såhär illa. Det här bevisar bara varför droger är farligt (om man nu inte redan visste det vill säga), plus alldeles för mycket alkohol och en massa massa cigaretter. Funderar någon av er läsare på att börja röka eller testa droger (vilket jag inte hoppas) titta då på dessa bilder. Man ser inte ens att det är samma man som en gång såg ut såhär:

Usch, vad jobbigt att se en människa förfalla såhär :(

Puss&Kram, Sanna!


I Will Love You Until The End Of Time

Beyoncé spenderade sin 30:e födelsedag med Jay-Z i Kroatien och under sin vistelse där så visade hon också upp sin babybula i en vit bikini :)

Har ni någon sett något sötare? :) Åh, hennes babybula är så otroligt söt och den kommer bli sötare ju mer babyn därinne kommer växa! :)♥

Beyoncé och Jay-Z verkade verkligen njuta av sin ledighet i Kroatien :)♥

Se på magen, den syns genom klänningen här med! :)♥

De fina bilderna på Beyoncés babybula och glada semester med sin make piggade upp mig lite mer, jag är sjuk och sur, jag hatar att vara sjuk. Försöker pigga upp mig, men utan framgång. Hoppas ni har en bättre torsdagskväll än mig!

Puss&Kram, Sanna!

Ask Me Why I'm Smiling

I've spent all day with my homeboy Tobias! :) Kärlek till honom, min fina vän!
Nu ska vi se på en skräckfilm tillsammans. Beyoncé specialen dyker upp en annan dag! :) Godnatt på er!

Puss&Kram, Sanna!

Move Your Body

Let's make a little list of how I'm feeling these days.
- Bloating.
- Weight gain.
- Ovulation pains.
- Backache.
- Tender, heavy, sensitive and (little) bigger breasts.
- Irritability.
- Moodiness.
- Anxiousness.
- Sometimes very sad.
- Sometimes very happy.
- Headache.
- Runny nose.
- Dizziness.
- Light headed.
- Increased thirst.
- Lower alcohol tolerance.
- Exhaustion.
- Chills + hot flashes.
- Sleeplessness even when tired.
- Frequent urination.
- Acne breakout.
- Increased appetite.
- Empty feeling.
- Nausea.
- A chalazion (chalazion på svenska).
+ 3 more...

Nej, jag är inte hypokondriker och nej jag inbillar mig inte eller känner efter för mycket, allt detta har börjat pågå nu sedan någon gång under augusti månad och 5 av dessa punkter är blodbristen, men resten då? Fråga inte varför jag skrev på engelska heller, jag tycker bara att språket är finare än svenska (A). På måndag ska jag ta och ringa sjukhuset det första jag gör på morgonen och vara på dom ända tills dom vet vad det är för fel på mig och fixar till problemet. För jag trodde detta skulle gå över snabbt, men neeej! Och nu har jag fått nog! Help me doctors! Nu ska jag kura ihop mig i sängen och tycka synd om mig själv tills jag somnar! Puss på er!

Puss&Kram, Sanna!


Now I'm Crying And Deserted Baby


Puss&Kram, Sanna!


Let's Start Over

Listen up all you Beyoncé-fans out there! This is a Beyoncé(s perfumes) special:

Åh, jag längtar så mycket till Beyoncés tredje/fjärde parfym (beroende på hur man ser det, med Beyoncé Heat Ultimate Elixir som det var Limited Edition på) kommer till Sverige! Jag har inte fått tag på Heat Ultimate Elixir, men jag har de andra två som hon har släppt, Heat och Heat Rush :) Jag älskar hennes parfymer, och jag får ofta komplimanger om att jag luktar gott när jag bär just en av hennes parfymer. Parfym är faktiskt som en extra accessoar, precis som smycken, skor, väskor och håraccessoarer är. Ibland är det just parfymen som sätter pricken över i på en hel outfit!


Detta är de tre härliga parfymerna som Beyoncé redan har släppt, men inför hennes fjärde parfym valde Beyoncé att göra något nytt, så Pulse-flaskan har en ny design och är upp-och-nedvänd. Den är inspirerad av Beyoncés scenkläder:
"The chrome cap is inspired by my stage costumes, which I love because it incorporates fashion in an over all design. And I love fashion!"
Självklart är ingen lika uppspelt över den nya parfymen som Beyoncé själv är, men jag är riktigt riktigt förväntansfull och jag kan knappt vänta innan jag får fylla på min parfymhylla med ännu en Beyoncé parfym! :) Jag kan säga att jag längtar nog nästan lika mycket tills parfymen släpps som Beyoncé själv:
"The Pulse campaing is ultra-sexy and totally unique. I can't wait for my fans to see it!"
And we can't wait to see it either! :) Det händer så otroligt mycket kul runt Beyoncé nu, hon fyller 30 år imorgon(!), hon släppte sitt fjärde album "4" i somras, hon är gravid och hon släpper en ny parfym! :) Det är alltid så kul när ens idol är så lycklig som Beyoncé är just nu, plus att vi fans får också en massa roligt att se fram emot, hihi.
Beyoncé har alltid velat bidra till att låta kvinnor våga vara det bästa de kan bli och vara starka och i ett behind-the-scenes klipp från inspelningen av reklamen till parfymen Pulse så sa hon följande:
"I like to believe that my music makes women feel very strong, so the Pulse is all about finding that power inside." "Raise that Pulse, you've got the power."
Se så snygg den nya flaskan är:

I love it!

Doften beskrivs som en citrus-blommig parfym, inspirerad av Beyoncés favoritblomma orkidée. Bland doftnoterna finns orkidée, jasmin, päronblomma, frusen bergamot, Curacao-likör, pion och vanilj. Låter helt fantastiskt tycker jag! :) Och här kommer parfymreklamen för Pulse:
WO-ND-ER-FU-L!! :)♥

För er som inte sett hennes andra parfymreklamer så kommer de här:
Parfym 1, Heat. Och...


Parfym 2, Heat Rush. Som egentligen inte är en helt ny reklam, det är bitar från Heat-reklamen med ett nytt tillägg i slutet bara
.
Imorgon kommer en extra stor bildspecial för att fira Beyoncés
stora dag! Do Not Miss It! :)♥

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0