Rihanna misshandlad.


Artisten Chris Brown, 19, greps av polisen på söndagsmorgonen, misstänkt för att misshandlat en kvinna som nu bekräftats är flickvännen Rihanna, 20.

Enligt E! Online vittnar R'n'B-sångerskan nu om den allvarliga misshandeln. Hon ska själv ha berättat för polisen att pojkvännen kvävt henne tills hon förlorat medvetandet. När hon väl vaknade upp igen hade Chris lämnat platsen.  

I söndags tillkallades polis efter att Chris åsamkat synbara skador på en då ännu ej namngiven kvinna, och han ska ha flytt scenen i samband med detta. Den unga artisten lämnade senare över sig själv till polisen och släpptes mot borgen i väntan på vidare utredning.

Paret sägs ha börjat gräla i bilen på väg från en Grammy-förfest och stannade därför till vid vägkanten i Hancock Park i Los Angeles. När Rihanna låtsades slänga ut bilnycklarna genom fönstret blev "With you"-sångaren galen, och ska ha tagit stryptag på sin flickvän och hotat med att döda henne.  

På grund av Rihannas synbara skador, bestående av en blåtira och svullnad i ansiktet och blåmärken på armarna, körde polisen henne direkt till sjukhuset istället för att invänta ambulans. Sångerskan fotograferades på plats och senare på akutmottagningen, något som nu används som bevis i utredningen.  

Janetcharlton.com skriver att Chris ska ha slagit sin flickvän i ansiktet med knuten näve, något som ska ha resulterat i blodiga sår och en tand som gick av.

Parets förhållande har den senaste tiden kantats av en rad rykten om svartsjuka och uppbrott. Enligt Star Magazine ska Chris ha flirtat med sångerskan Leona Lewis framför ögonen på sin flickvän på förfesten till Grammy-galan, något som kan ha dragit igång söndagens gräl.  

- Vid ett tillfälle såg Rihanna hur Chris hade sin hand på Leonas rygg. Det kan ha varit oskyldigt, men det gjorde Rihanna förbannad, säger en insider.

Källa: SalongK.se


Vackra och begåvade R'n'B sångerskan Rihanna som i
söndags misshandlades av sin pojkvän Chris Brown
så hon svimmade.


Puss&Kram, Sanna!

Make My Day Sweetness

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0