Borta 1/8 - 4/8.


Nu är jag borta tills på måndag, see you then ;)

Puss&Kram, Sanna!♥♥♥♥

Hello.


Hemma igen från Elins sommarstuga. Vi har badat, solat & tittat på tv. Mycket trevligt :)
Nu måste jag ladda in ny, fräsch musik i min iPod, ladda iPoden, ladda mobilen, packa min resväska med det jag ska ha med mig till Kalmar, städa åt min söööta hamster, duscha & sedan blire nog sova på en gång, haha.
Så ser min dag ut ;) Jag har iallafall fått bada i solen lite idag innan jag & Elin fick lov att dra hem, men nu vet ni iallafall att jag kommer vara borta ;)

Sedan när jag kommer hem ska ni få se lite kort & vad jag fått med mig hem från Kalmar ;) Men nu måste jag fixa min iPod & sedan logga ut. Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sunshine!


Jag ska sova med Elin i hennes sommarstuga ikväll & vi drar dit nu för att bada & sola :) Vi hörs imorgon!

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Sunny day!


Helloooo?! Vart tog alla läsare vägen? Okej, solen steker härligt & det är bra att man är ute då istället för att sitta framför datorn, men nu har solen gått ner för länge sedan & 3 personer har kikat in här idag? =(



Anyways, jag är iallafall hemma igen, jag har haft skoj med Lina. Vi har badat, stekt i solen, mördat bromsar
(mohaha) & igår fiskade jag för första gången i mitt liv, haha, i'm a newbie! Och jag fick minst 4 fiskar iallafall :D En liten en fick Tom-Tom idag, Lina fick också en liten, så Tom-Tom fick två små idag, resten rökte vi & åt idag =) Idag har vi solat, bara badat benen, fegisar sådär, skjutit luftgevär & chillat med godis på altanen, mysigt! =)
Dessutom har jag bott i min nyaste leopard bikini den senaste veckan ;)

När vi kom hem igen så drack jag saft & lade mig tillrätta i soffan framför teven på en gång ;) Ääälskar att vara ute i solen, men när solen går ner vill iallafall inte jag sitta ensam ute på gården med myggor som sällskap. No way, sommarkvällen är mysig, bara om man har vännerna med sig & typ går runt & pratar eller så.

Men nu måste jag städa mitt rum, ser ut som nån gjort inbrott därinne, haha. Har aldrig sett ut såhär förr, förutom i november förra året när jag gick på kryckor, huuh, då såg det hemskt ut, jag orkade inte hoppa runt på ett ben & städa heller x) Men vi hörs imorgon, nu är det förresten bara 3 dagar kvar, sedan drar vi till Kalmar & jag får träffa sis igen =D
Har aldrig varit ifrån henne en heeeel månad förut, haha. Men ha det bra beauthifuls!

Puss&Kram, Sanna!

Solig söndag


Imorse satt jag i soffan & kom på att jag (oooops...) glömde blogga igår. Sorry!
Jag var till Kupolen, badade & var med Lina, vi badade en gång till & såg på tv, sedan somnade jag, haha.
Jag måste bara berätta en läskig grej: Vi åkte ju ner & skulle bada i en sjö, så vi åkte dit & tyckte det var skönt när vi såg att det bara var 4 pers där :) Och dom drog snabbt, men lika snabbt var det dåligt! För då kom 5 turkar i 30-40 åldern och hade en kille i vår ålder med. Först brydde vi oss inte i dom. Men eftersom Lina stod vänd mot dom och märkte att en av dom började fota oss med sin digital kamera blev man rädd. Mig såg dom bara bakifrån. dem såg & fotade min bak!! Och dom glodde hela tiden! Jävla peddos... Dom typ kollade, pekade, garvade och snackade sitt språk så man fatta inget :S Lina och jag trodde dom skulle typ, våldta oss, så vi tänkte dra men då gick dom 3 utav dom som bada upp. Och en av dom tog sin mobil och tog kort på oss med den med. Asså shit, asläskigt. Sen kommer äntligen 3 småbarn och en mormor ner. Snacka om tur! Det var precis när alla dom gick upp och började babla skit mkt  :S
Sen när vi drog upp och skulle fixa oss, kollade jag lite bakom en buske och såg en bil som väntade men när jag kollade så backade den... Asså det var as läskigt... Nu kommer man säkert upp på nån jävla sida typ :S
Åhhhh ... Ska aldrig mer åka dit på kvällen! Aldrig mer, iallafall inte utan att Tobbe är med, det höll både jag & Lina med om!! Usschhh.

Idag iallafall har jag badat i en sjö med Lina & sedan har vi badat i pool i ca. 4 timmar. Nu ska jag dra dit & sova över med film, Mer Apelsin (hihi, addicted) & godis, lots and lots of calories my friends ;S
Men den ska jag fixa bort senare, I promise, both you & me ;)
Jag måste dra, imorgon drar jag med Lina & hennes familj till deras sommarstuga på morgonen & vi sover över, så vi ses på tisdag :) Ha det bra & njut av solen, det kommer jag göra :)

Puss&Kram, Sanna!

Tillbaka


As you see, är jag tillbaka från farmor nu :)
Kom hem runt två-tre tiden idag, världens värsta bilresa ever. Kokhett & allvarligt så dog jag typ i bilen.
Det är jättehärligt med att solen kommit igen, men inte när man ska åka typ, 20 mil i en bil.
Iallafall, tisdag, onsdag & torsdag har solen stekt hos farmor så jag & Sarah har pressat i solen & badat alla tre dagarna.
På onsdagen var vi till Rullsand & shit vad skönt, sola på stranden & svalka av sig i det lång grunda vattnet. Mysmys :)
Dessutom har man fått lite bränna igen ;) Nu ska jag packa upp lite & så, jag är så himlans trött att jag kanske inte bloggar mer idag, men isåfall ses vi imorgon ;) Ha det bra!


Osmickrande bild på mig i Rullsand, minskad av speciella orsaker, I think you get it?! ;)

Puss&Kram, Sanna!

Veckans blogg


Jag blev veckans blogg på Rebeccas sida! :D Tjohoo så kul, hoppas jag får fler läsare & kommentarer nu då ;)

Puss&Kram, Sanna!

Borta 19/7 - 25/7.


Nu är jag mer än mätt. Tom-Tom är glad han med, han fick det jag inte orkade äta upp, haha.
Jag sitter & funderar på vad jag ska shoppa i Kalmar med syster när vi hälsar på i början av augusti xD Jag vet, det är långt kvar, men jag funderar på att testa trenden med smått orangea läppar. Har läst lite olika modebloggar på internet & det finns en massa tjejer som följer den trenden & på dem är det jättesnyggt. Får se hur det blir, men jag har blivit sugen, kan vara lite udda & coolt ;)
Men nu måste jag ta tag i packningen så det blir klart ikväll. Detta blir alltså mitt sista inlägg, men sedan så bloggar jag ju om en vecka igen, när jag kommer hem :)
Ni kan ju alltid kolla in här under veckan ifall att, för farmor har trådlöst bredband så jag ska försöka koppla upp mig någon dag, annars kanske jag kan låna deras dator, men jag bloggar inte varje dag, om jag ens gör det alls. Vi får se ;) Ha det bra sötnosar!

Puss&Kram, Sanna!♥♥♥♥♥

Småshoppingen!


Here it comes! :)



Överst: Snygga pilotbrillor, första gången "pilotisar" passar mig, haha. På rea, 39 kr, Indiska.
Mitten: Dem som liknade mina gamla mest, men med lite bling på dessa. På rea, 65 kr, Ur&Penn.
Nederst: Snygga brillor med lite Rayban Wayfarer stuk på ;) På rea, 79.50 kr, Glitter.
(Alla tre par gör sig inte rättvist på bild)


Ursnygga örhängen. På rea, 15 kr, Ur&Penn.
Definitivt Dagens Stora Fynd!


Fodral till varje par av mina solbrillor ;) Så jag kan ha med alla at the same time!
Över: Två hårda fodral. På rea, 14 kr st, Ur&Penn.
Underst: Mjukt quiltat fodral, 49.50 kr, H&M.

Nu ska jag äta maten som mamma & pappa beställt hem. Vi hörs ikväll!

Puss&Kram, Sanna!♥

Fredag


Nu är jag hemma igen, det blev förutom ansiktstvätten tre par solglasögon, tre solglasögons fodral (these won't break) & ett par ursnygga örhängen!♥

Häng kvar så får ni se bilder :)

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Dagens outfit




Blått linne, Lager 157.
Svart, kortärmad långtröja, H&M Sport.
Ljusblåa jeans, H&M.
Hjärthalsband, Cubus.
Fjärilsörhängen, Ur&Penn.
Rutigt diadem, 15 års present.
Beige väska, Friis&Company på Väskcentrum.
(Ej på bild) Svarta ballerinas, Din Sko.

Nu drar jag en snabbis till Kupolen för att köpa ansiktstvätt & nya solbrillor eftersom mina gått sönder. Vi hörs!

Puss&Kram, Sanna!

Fredag


Jag behövde inte jobba idag :( Det är kul för att jag fick sova ut, men tråkigt för att nu får jag inte lika mycket i lön nästa månad. Men då hinner jag packa & städa mitt rum i lugn & ro idag. Vill egentligen ligga i solen & ta det lugnt, men det är inte varmt ute fast solen är framme. Det blåser :(
Jag har packat en väska iallafall, men jag har en väska kvar att packa & så måste jag städa mitt rum, det ligger shoppingpåsar överallt, kläderna har rymt ut från garderoben & ligger nu över hela golvet & över halva golvet ligger mitt beroende - Mer Apelsin flaskor xD
Har druckit sådana konstant hela sommaren, haha. Allvarligt, jag dricker 1-2 flaskor varje dag. Måste sluta innan jag får besök av tandtrollen xD Haha..
Men nu måste jag äta frukost, klä på mig, packa & sedan städa mitt rum. Efter det så får vi väll se hur mycket klockan är & vad jag har för planer ;) Ha det bra!

Puss&Kram, Sanna!

Sleepy


Tobbe gick nyss hem, efter att vi lämnade filmen vi hyrde. Vad har hänt med skräckfilmer/rysare/thrillers? Dem suger bara nu, dem är inte läskiga alls & dem är bara... Dåliga.
Sorgligt, jag som kollar på sådana filmer mycket med Tobbe eller Lina :(
Nej, nu är jag jättetrött & ska upp imorgon bitti & jobba en hel dag igen, jag ska göra mig iordning, packa lite kläder som ligger klara på sängen ner i väskan & sedan ska jag somna till Vänner. Mysigt!
Om jag ens hinner lägga ner huvudet på kudden innan jag somnar, haha. Vi hörs imorgon kväll igen. Ha det gött.

Puss&Kram, Sanna!

Veckans blogg.


Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg hos en tjej som heter Rebecca, för jag har typ inga läsare, och dem få som läser kommenterar inte till mig.
Jag lägger ner tid varje dag på min blogg & jag tycker jag ska få credit för vad jag gör.

Puss&Kram, Sanna!

Torsdag


Nu är jag hemma igen & jag är trött. Men jag kände att jag måste blogga, mamma lagar mat & jag har gosat med min söta katt <3
Har aldrig varit borta så mycket en sommar sedan vi fick honom, han är ca 2 år. Men man kommer iallafall hem till en glad katt som är jätte gosig :)
När jag har bloggat klart så ska jag väll försöka äta lite, sedan måste jag börja packa iallafall den första väskan, hihi.
Jag sms:ade med Tobbe idag också & när jag har kommit hem & börjat packa så ska jag träffa honom, vi ska se på en film.

Men nu måste jag börja packa så vi ens hinner träffas idag, haha. Jag kanske bloggar ikväll, annars blir det imorgon kväll. Ha det underbart!

Puss&Kram, Sanna!

Göteborg!


Här kommer alla bilder från Göteborg (eller egentligen hotellet, haha)

Dag 1
Vi åkte tåg till Göteborg, checkade in på hotellet, kollade runt lite på stan i Gbg & kom sedan till hotellet igen.

På kvällen gick vi till hotellets gym!

We love gyms! ^^

Jag tränar musklerna ;)

Burnin' calories x)

Dag 2
Vi vaknade, åt en lugnt frukost, gick runt i Gbg & funderade på Liseberg, men vi gick aldrig in (tur, samma kväll så hände ju karusell olyckan) så vi shoppade några timmar, sedan gick vi till hotellet, åt mat & såg på tv.

Vi satt & kikade in hos grannarna xD Det var sååå kul när dem såg oss! xD

<3

Vi tog en massa kort! Förklarar ungefär hur "normala" vi är, haha!

Vi stökade till, haha!

Vi irrade omkring i hotellets korridorer, haha!

Vi kollade på den fina utsikten.





Sedan blev det lite ego/modell wannabee kort, haha! Jag kan bjuda på den..

Vi satt & pratade en massa skit i korridoren, mysigt faktiskt.

Vi gick tillbaka till vårat hotellrum.

Vi kollade lite på tv, sedan tog jag lite ego-kort innan jag skulle tvätta håret.

Sedan kollade vi på en film & sov!

Dag 3
Vi åt frukost, packade, checkade ut & tog det lugnt innan vi skulle ta tåget hem.

Vi åt frukost, sedan packade vi.

Elin ^^

S&E.

Haha, jag körde "gangsta/fjortis" pose i min mysiga tröja ;)

Sedan var det dags att checka ut!

Jag hittade en stooor bulle, haha xD (Jämför med mina ben)

Den vart min lunch & min kvällsmat! Jag kan bjuda på den här bilden med en trött & glåmig Sanna!


Sedan blev det inga mer kort! Men nu måste jag fixa mig & sedan sova, nu hinner jag bara sova 6 timmar... Suck! Jag ska börja lyssna på min mamma på en gång. Vi hörs kanske imorgon.

Puss&Kram, Sanna!

Gbg shopping!


De här tre plaggen fick jag med mig hem från Göteborg, där köpte jag plagg för mys&träning, inte efter hur trendigt det är:


Riktigt sköna mysbyxor, att träna i eller när man bara tar det lugnt hemma, på rea 149 kr, Bikbok.

(Klicka på den lilla bilden för att få den större)
Riktigt snygg college tröja som man kan träna i, mysa i eller ha till vardags när man känner för en mysigt snygg tröja som inte sitter tajt. Me like! På rea 149 kr, Bikbok.

Jag skiter i om de är trendiga eller inte, jag tycker sådana här är riktigt snygga! En härligt gul färg som passar brännan, 99 kr, Moonsoon.


Det var inte mycker jag fick med mig, men lite iallafall :) Nu ska jag försöka få in lite Göteborgs bilder, tyvärr så har jag bara tagit kort på hotellet, haha. Glömde bort att ta kort utanför xD

Puss&Kram, Sanna!

Tillbaka!


Nu är jag tillbaka ;) Och jag har inte fått en enda fråga :O Men tack för de snälla kommentarerna jag hade fått på andra inlägg iallafall :)
Imorgon hinner jag inte heller blogga, eller på fredag, kanske hinner blogga lite på kvällarna. Men det är inte 100% säkert. Sommarlov ni vet, haha.
På lördag så åker jag till farmor med min kusin Sarah i 1 vecka & jag kan inte garantera att jag kan blogga där, men ska försöka ;)
Annars så kommer jag hem igen den 25 juli ;) Haha.
Men ni får gärna kika in & kolla "gamla" inlägg, fråga frågor & kommentera m.m :) Min mamma tjatar på mig att jag ska sova så jag orkar jobba dessa dagar & sedan resa till farmor m.m. Blablabla... Haha!
Men hon har väll rätt antar jag... Men först så måste jag packa upp min resväska & börja planera vad jag ska packa med mig till farmor, eftersom jag är upptagen båda dagarna före, hmmm...
Vi får väll se om jag bloggar mer ikväll eller inte.

Sedan när jag är hemma från farmor så får ni lite bilder därifrån & från dessa dagar när jag & Elin var en snabbis i Göteborg :) Jag fick med mig två saker från shoppingen också, haha. Mysbyxor & en college tröja, kanske kan visa er dem ikväll? Ja, det kan jag, hihi.

Stanna kvar så kommer lite bilder. Puss&Kram, Sanna!

Shoppat


Idag har jag varit med Elin & vi drog som sagt ner & shoppade & här kommer det jag fick med mig hem :)


Somriga guldfjärilsörhängen, 69 kr, Ur&Penn.


Små söta kristallörhängen, 39 kr, Ur&Penn.



Tre armband i guld, samma som de silvriga jag köpte i måndags, 69 kr, Ur&Penn.



En massa silvriga/vita armband, hälften smala, hälften tjocka, 89 kr, Ur&Penn.


Två sportbehåar på sommar-rea, en vit & en svart, 84 kr styck, Cubus.


Guldiga kattörhängen som fick mig att tänka på min orangea lilla tiger-katt, tihi. På sommar-rea, 34 kr, Cubus.



Ett fint silvrigt hjärthalsband på sommar-rea, 49 kr, Cubus.


Två Depend minilack i härliga färger, den trendiga nackellacksfärgen orange & en fin lila som kan användas både till vardag & till party. Två för 39 kr, Cubus.


Svart, lång, mysig tröja med luva & korta ärmar. Perfekt att jogga i, perfekt med bara leggings under i sommar & sedan mysig & snygg till jeans i höst & vinter :) I love it!♥ 198 kr, H&M. Såhär ser den ut på:

Ett riktigt kap, snygg, bekväm & passar till i princip allt, för bara 198 kr!♥


Riktigt snygg bikini i rosa & leopard mönster. Me like! Kommer användas flitigt så fort solen visar sig, annars nästa sommar & när jag ev. åker utolamlands aug/juli -09. På sommar-rea, 98 kr del, H&M.

(Klicka på de små bilderna för att få dem större)

Detta var alltså vad jag fick med mig på dagens shoppingrunda, jag är helnöjd & tycker att jag gjorde en hel del bra köp :)

Kom ihåg att ni kan fråga mig vad som helst på inlägget "Frågor&Svar" som jag besvarar nästa vecka :)
Nu hörs vi väll nästa vecka då, på onsdag eller torsdag :) Ha det bra!♥

Puss&Kram, Sanna!♥♥♥

Strax


Alldeles snart kommer bilder på vad jag shoppade idag :) Inte mycket, men lite iallafall ;)

Kom ihåg att fråga mig vad ni vill på inlägget "Frågor&Svar" så svarar jag nästa vecka.

Puss&Kram, Sanna!

Veckans blogg.


Eftersom nästan ingen läser denna blogg, och de få som gör det kommenterar ingenting så är jag med i en tävling om att bli Veckans blogg hos en tjej som heter Rebecca. Jag hoppas att jag vinner så all den tid jag lägger ner på min blogg blir till nytta :)

Glöm inte bort att fråga mig vad ni vill på inlägget under ;)

Puss&Kram, Sanna!

Frågor&Svar


Nu ska jag se till att ni som faktiskt läser min blogg visar er lite! ;)
Jag ska göra som en del andra bloggar har gjort, Frågor&Svar! Ni kommenterar i detta inlägg och ENDAST detta inlägg så svarar jag på era frågor (om de inte är för personliga).
Och jag lovar att jag kommer svara på alla frågor ni kommenterar här, så skriv, skriv & skriv era frågor så får ni svar nästa vecka :)
Vi hörs sweeties!♥

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Borta 14/7-16/7


Imorgon försvinner jag i tre dagar, men jag kommer hem igen ca. 22.10 på onsdag kväll, så vi får se om jag hinner eller orkar blogga.
Men under tiden så ska jag se till att jag har något att vänta på när jag kommer hem.
Häng kvar så får ni se ;)

Puss&Kram, Sanna!♥

Refreshed


Nu har jag tittat runt & hittat lite nytt till min blogg, mest färger men även profilbildens storlek & textstilen, hihi.
Det är lite mer färger just nu, hope you like it!
Men jag lovar att jag inte är klar med designen, långt ifrån. Jag lär mig fortfarande, haha.
Men jag måste dra, jag ska till Elin, sedan ska vi åka & shoppa.

Puss&Kram, Sanna!

Thihi


Igår hade jag besökar rekord i statistiken :) Det är kanske inte mycket för er andra, men jag hade 114 besökare :)
Jag har dock en fråga: Varför kommenterar ingen av er? Jag blir jätteglad om jag får lite kommentarer!
Come on ;) Jag ska se om det går att fixa, haha.

Puss&Kram, Sanna!

Design!


Jag förstår mig inte på sådant här men sakta men säkert så hittar jag nya småsmå förändringar i bloggen. Jag vill designa den snyggt! ;)
Tips någon?

Puss&Kram, Sanna!

Mamma mia!


Ikväll ska jag & kolla på bion "Mamma mia" som ska vara jättebra har jag hört :) Trodde det var premiär idag här, haha. Men den visades här igår också tydligen, haha ;)
Jag ska dit med pappa & kolla, men före det så ska jag träffa Lina :) Men nu ska jag fixa lite innan hon kommer hit, vi hörs senare!♥

Puss&Kram, Sanna!♥

Shoppat


Nu kommer bilder på vad jag fick med mig idag :)


En tubtop i härligt gul färg från Gina Tricot. Passar finfint till ett par solbruna axlar! På rea, 49 kr.


Fem par trosor i olika färger, beskuret kort xD H&M, 98 kr.


Uuursöta Hello Kitty strumpor tihi (4 par) Ja, jag vet att jag är 16 år, so what? ;) H&M, 59,50 kr. (Dem som syns på bilden är trendigt fina i stjärnor också, haha)


Och 5 par vanliga strumpor i olika färger ;) Jag behövde nämligen lite nya strumpor, haha. H&M, 79.50 kr.


Ett par ursköna träningsbyxor som är "trekvartslånga" i benen. H&M, 79.50 kr.


Ett paraply, alltid bra att ha, haha. Speciellt när vi kollade på en match i regnet! Plus att det var blommigt & gulligt :) H&M, 79.50 kr.



Jag kan inte ta bra väsk-kort, morr... Anyways, "Funk bag small creme", Friis & Company på Väskcentrum, på rea, 419.50 kr.

Jaja, nu ska jag gå & sova, ska upp tidigt imorgon.. Suck! Vi görs imorgon.

Puss&Kram, Sanna!♥♥

Kittens


Btw, se så söta kattungar jag hälsade på idag :) <3



Puss&Kram, Sanna!

Dalecarlia cup


Här kommer en härlig bild på mina söta vänner Idah & Elin i solen på Dalecarlia Cup idag :) <3
(Blivit ombedd att minska bilden så den går inte att få större & det blev dålig kvalitet)


Söta som få.

Håll i er! Nu kommer bilderna på vad jag fick med mig hem idag ;)

Puss&Kram, Sanna!


Fredag


Idag har Elin sovit här. Vi vaknade & slöade, sedan gjorde vi oss klara & drog till sportfältet (Dalecarlia cup ni vet...) och kollade kl. 13.00 på min kusin Sarah's match. De vann stoooort ;)
Så mötte vi upp Idah & åkte hem till henne en stund. Hennes katt Mimmi har fått uuuuuuursööööta kattungar :) <3
I'm in love!
Sedan runt 16.00 drog vi tillbaka, jag & Elin (Idah skulle bort) & kollade på Moas match (hon går i Elins konståkningsklubb) De vann stort dem med ;)
Efter det så drog vi i regnet till Kupolen & shoppade ca. 1 timme, sedan drog vi tillbaka i regnet till Sarah's match. Dem förlorade :(
Men dem ska spela imorgon igen ;) Lycka till!!!! Jag tror stort på att dem vinner :D
Tror inte på att någon läser detta idag, men jag ska ta kort på vad jag köpte & duscha, sedan får ni se ;)
Vi ses snart!

Puss&Kram, Sanna!

Solig torsdag


Ååååh, idag vaknade jag till en JÄTTE rolig överraskning :)
Mina små ursöta kusiner från Skåne var här & jag vaknade så kom det in en Emma & kramade mig, jag fattade ingenting, haha. Senast jag såg dem var precis 1 år sedan. Min morbror kunde inte komma med, men Doris var med ;)
Så vi fikade & så lekte jag med mina söta kusiner, Emma (8 år) & Emmilie (4 år), sedan blev det en liten promenad ner till mammas jobb så de fick träffa sin faster ;) Efter det gick vi ner till mormor & morfar så dem fick träffa varandra också :)

Nu har dem åkt igen, de kommer stanna hela helgen så vi kommer se dem mer men det var så kul :) Precis igår så sa jag att jag saknade dem så vaknade jag & så var dem här :D <3

Men nu ska jag dra ut i den fina solen tror jag bestämt ;) Vi hörs.

Puss&Kram, Sanna!

Helt slut


Idag sov jag lääänge, jag var jätte trött, är det än, haha.
Jag skulle vara med Tobbe men jag var för trött för att hitta på något & han ville inte bara se på tv, så vi var inte med varandra.
Så idag har jag kollat på tv, bakat & nu sitter jag här. Jag var iväg & kollade min iPod med pappa & mamma också, haha. Man kunde inte spela musik andra dagen jag hade den xD Men han på affären fixade det så nu sitter jag här med min musik igen ;)
Imorgon blire lite fotboll på Dalecarlia cup med Elin, och en snabbis till Kupolen, jag ska köpa den där väskan från Friis & Company, även fast mina föräldrar inte är helt glada om saken, haha.
Det är mina pengar ;) Då gör jag som jag vill, hihi.
Nästa vecka åker jag bort mån-ons, sedan på fredag åker jag igen en vecka, sedan är jag hemma några dagar, kanske ska till Fagersta dem dagarna, sedan i början av augusti ska jag till Småland ;D
Kul med resor :) Ni får veta mer om dem senare, nu ska jag försöka designa om lite här ;)

Puss&Kram, Sanna!

Tisdag


Idag har jag varit med Tobbe, som sovit här, vi vaknade, han skulle byta simkort på sin mobil så han åkte iväg & jag kollade på en film som jag köpte igår (Hemma bäst) sedan träffades vi igen & gick en promenad till kyrkogården & hälsade på farfar, sedan gick vi runt, runt, runt & bara pratade i solen.
Sedan gick vi hem för mamma hade ringt & sagt att maten var klar, grillat är gott!
När jag hade ätit klart drog jag till Tobbe & vi gick ut igen, sedan drog vi till Mellsta & spelade minigolf, jag var urdålig, haha. Men jag fick iallafall tur & gjorde två hole-in-ones, haha. Men jag förlorade iallafall med 20 poäng xD
Sedan köpte Tobbe en isglass åt mig & vi gick & tittade på djuren, vi såg kalkoner, kaniner & getter, haha.

Efter det så drog vi hem & han gick hem till sig & jag till mig.
Det har varit en bra dag & en skönt varm sol har kikat fram idag också :) Nu ska jag se på en av mina nya filmer & sedan sova gott. Men vi hörs imorgon, såklart.

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat igår


Igår fick jag med mig det här när jag kikade förbi Kupolen en snabbis med Tobbe :)



Min söta iPod nano, BRL Electronics.
Fem gamla dvd-filmer, från ICA. (Hemma bäst, Employee of the month, Bridget Jones dagbok 1, Raise your voice & Honey)

Jag köpter typ alltid en dvd-film från ICA när jag väl är där, haha.

Puss&Kram, Sanna!

Gotland dag 4


Vi checkade ut från hotellet, åkte till flygplatsen, flög till Arlanda, väntade på tåget, åkte tåg hem & sedan kom jag hem & fotade vad jag fick med mig hem.

Detta lilla köpte jag på Gotland:



En liten Visby-souvenir & guldiga örhängen, fast cirklarna ska sitta ihop nere.

På Arlanda köpte jag den här:



Haha, Huset Hilton, den var billig & det kan vara lite kul att läsa skvaller. Jag är inget fan av Paris, så ni vet. Men jag säger inte att det är något fel med att gilla henne.



HONOM, har jag saknat :) <3

(Klicka på bilderna för att få dem större)
För att se vad jag köpte igår, häng kvar, så kommer dem snart.

Puss&Kram, Sanna!

Gotland dag 3


Tredje dagen på Gotland :)


Lite morgonpigg, haha

Tog inga kort på flera timmar, mot eftermiddagen köpte jag det här på mcdonalds, mums

Vi gick till havet & vågorna var så stora så de åkte upp på bryggan

Himlen var fin

Vågor

Jag försökte leka med min fokus, haha

Waves

Ett par & deras son, det var så fint!

Elin fyller fickorna med kameror, pengar & mobiler, haha

Det började regna & jag vart sugen på glass, så vi drog till en liten affär

Såhär tycker jag om regn!!

Vi kollade in hamnen

Affären :) Detta var tyvärr sista bilden från resan, weird...
(Klicka på bilderna för att få dem större)

Denna dag var det stan & sol som gällde :)

Puss&Kram, Sanna!

Gotland dag 2


Här kommer fler bilder från Gotland, andra dagen :)


Mmm, sallad

Vi tog en promenad i Visby & jag fotade muren

Vi gick genom mysiga små gator

Muren

Jag såg ett rosa hur som jag tyckte var lite sött, hihi :)

Vi tyckte det var någon därinne xD

Mur & kullersten = Gotland

Solen sken :D

Vi skulle titta in i lite affärer, men de var typ stängda, allt xD

Hotellutsikten ;)
(Klicka på bilderna för att få dem större)

Denna dag så gick vi runt hela dagen & kikade på hela Visby kändes det som, haha.

Puss&Kram, Sanna!

Gotland dag 1


Här kommer lite bilder från mysiga Gotland :)


Zitor åkte med till tågstationen ;) Puss på söthund

På Arlanda fick vi vänta i 2h så jag läste Chic & drack Äpple Mer

Här är en bild på sötaste underbara Elin på planet. Snart flyger vi till Gotland, tihi <3

Nu är vi framme & åker taxi till hotellet, så jag tog kort på muren lite

Muuur..

Underbar vän!

I liked my big bed :)

Nu drar vi ut & kollar runt i Visby

Vi kom till en strand

Vi badade fossingarna i det varma vattnet ;)

Elin in action ;)

Härligt!

Strand

Jag var glad!

Det var Elin också!

Solen gick ner...

Och vi drog vidare

Mitt i natten pågick någit mystiskt på kanal 6, hmmm...
(Klicka på bilderna för att få dem större)

Första dagen åkte vi alltså till Gotland, checkade inte på hotellet, kollade oss omkring, gick hem & sov, haha.

Puss&Kram, Sanna!

Igår


Igår när jag hade gjort mig klar så drog jag med mig Tobbe till Kupolen, för jag ville shoppa, haha.
Men för att vara snäll så stannade jag inte så länge, första kollade jag på Experten på stan på systemkameror & filmkameror lite, kanske ska köpa en eller båda i höst, iallafall en systemkamera ;)
Sedan drog vi till Väskcentrum på Kupolen, hihi, favoritaffären nästan, en massa fina skor & väskor, jag funderar på en billig väska från Friis & Company, jag såg den i en modetidning & vart lite smått kär så jag kollade om den fanns på Väskcentrum & den fanns :) Och den är ganska billig också, bara 599 kr, plus att det är sommarrea xD
Men jag måste åka dit igen i veckan, annars kanske den försvinner, det finns bara en av varje väska där, of course.
Men jag ska med Tobbe senare i veckan när han köper nya skor eftersom hans har gått sönder, haha, då ska jag kolla på lite skor själv & köpa väskan, om den finns kvar!
Men jag köpte 5 DVD filmer & så fick jag lust att köpa en iPod eftersom Elin nyss skaffade en som jag tyckte om & jag har inte plats med all min musik i min mobil, haha. Så vi drog till BRL där de hade pretty billiga iPods, jag köpte en söt rooosa iPod nano med 8GB för bara 1790 kr, så köpte jag till försäkring för 395 ;) Så nu är jag toknöjd.
Jag har nyss duschat så jag ska fixa mig & ladda in bilderna från Gotland & det jag shoppade så får ni se bilderna snart.

Pusshej, Sanna!


Slö-Sanna


Haha, jag gick upp ur sängen för ca. 30 minuter sedan ;) Jag vaknade av en katt som kom upp i sängen & kurrade högt som bara den runt 10.00 eller något, sedan låg vi & sov ihop tills klockan var typ, 12.00. Mysigt :) <3
Jag saknade lille missen när jag var på Gotland, haha.
Och min ursäkt att jag sov så länge är för att det blev för sent på kvällarna på Gotland & för tidigt på mornarna, haha xD
Men nu är jag uppe & ska strax äta tacos & läsa i min nya tidning som pappa kom med imorse ;) Gissa vad han kom med mer?
Han kom med ett brev från Elevintagningen ;) Mitt gymnasiebesked; och gissa vad?
Jag kom in på mitt förstahandsval :D Jippie! Hihi.

Nejmen, nu ska jag äta & göra mig klar, så inte Tobbe behöver vänta länge till.

Puss&Kram, Sanna!

Usch!


Sitter & skriver med dig på msn nu & jag blir så ledsen av att höra hur du mått & mår.  Det är hemskt att en sådan snäll, vacker & rolig person ska må såhär! (Vi finns alltid för varandra med våra drömmar på sidan)
Att du inte inser hur fin du är? Du är så himla snäll & jag kan inte komma på något negativt med dig, alls. Jag står vid din sida i alla väder, ska du veta.. Jag finns här dag som natt om du vill prata, ge inte upp & skada dig inte igen. Lova mig det. Snälla, jag vill att du ska må bra & vara glad för det förtjänar du! <3

Hemma igen


Klockan var 17.40 idag när tåget stannade i hemstaden igen. Nu är jag & Elin hemma igen från våran lilla resa till Gotland. Det har varit mysigt.
Solen har stekt härligt på oss & igår kväll så hade jag blivit liiite bränd på kinderna minsann. Jag har inte tagit så överdrivet många bilder heller, men några kommer nog in på bloggen iallafall. Idag orkar jag nog inte, men imorgon kanske, beror på vad jag gör & hur vädret är ;) Om solen kikar fram ska jag steeeka, annars ska jag shoppa, vill veeerkligen shoppa :D Haha.

På Gotland har vi gått runt & kollat, vi har varit vid stranden & bryggan, kollat i affärer men jag har bara skaffat ett par örhängen xD Jag skäms!!
Så har vi ätit på olika resturanger, kollat in söta boys, försökt sova i värmen på hotellet m.m. Hehe.
Och så har vi ju njutit i solen ;D  Och jag har köpt 5 tidningar, haha. En på Arlanda i väntan på flyget, tre på hotellet på Gotland & en idag när vi bytte tåg i Gävle.
Men nu ska jag nog packa upp & kolla in musiken jag fått från Lina, vi hörs!

Puss&Kram, Sanna!

Borta 3/7-6/7 2008.


Hej mina kära vänner, om 1h är vi på väg till tågstationen nu ;) Och om 90 min så går vårt tåg mot Stockholm, yey. Första resan i sommar, eftersom jag inte har någon att åka utomlands med så får jag njuta av lite Sverigeresor, haha.
Men Gotland är mysigt.
Jag har lite saker att stå i innan vi sticker, jag ska köpa mat på affären att äta på tåget. Något litet. Sedan packa det sista, mata katten (åååh, kmr sakna, haha), ta ut pengar från kortet så jag har lite kontanter + en massa mer saker ska göras innan jag sticker.
Så detta blir mitt sista inlägg innan jag sticker idag. There's simply no more time. Vi ses.


Puss&Kram, Sanna!

Förberedelser...


Just nu sitter jag & packar & planerar vad exakt jag behöver, jag är en sådan där som packar för mycket jämt, haha.
Såklart ska bikinis & kortet med ;) Bad & shopping på Gotland skare bli.
Vi får se hur mycket vi hinner med, jag tror det kommer bli en massa badande jag & ska ska vi kika in på Pippi land kanske XD Haha..
Bli lite nostalgiska såklart, hehe.

Nu måste jag fortsätta packa & se till att jag inte glömmer något. Bloggar mer imorgon ifall jag inte hinner mer ikväll.

Puss på er, Sanna!

Onsdag


Idag slappade jag & Lina framför teven. Sedan stack hon hem runt 15.00 & jag drog ut & stekte i den härliga solen som är på besök igen ;)
Hoppas jag kan få tillbaka den härliga brännan jag hade i början av juni.
Sedan bad jag pappa köpa "Story-novell" tidningen när han skulle till ICA så jag hade något trevligt att läsa i solen :)
När solen försvann så gick jag in & åt en härlig sallad som mamma fixade innan hon stack till jobbet, mums.
Jag åt salladen medans jag kikade på lite trevliga program på MTV. Nu har jag legat framför teven i ca. 2h & kände att det var dags för dagens lilla blogging stund, speciellt eftersom jag ska bort imorgon.

Yes, imorgon drar jag & underbara kompis Elin till Gotland ihop, det blir en kort resa, vi kommer hem igen på söndag, men vi kommer iallafall ha några trevliga dagar på Gotland :)
Vi kommer åka tåg till Stockholm & därifrån flyger vi till Gotland, mysigtmysigt :) Det är faktiskt ganska bra att vi är borta en kortis, för sedan ska jag hinna tvätta mina kläder & bara ta det lugnt hemma & kanske träffa lite vänner innan nästa gång jag sticker igen. Så nästa vecka har jag en lugnt & mysig vecka i den härliga solen här hemma, veckan efter det så drar jag iväg en vecka med kusin :) Sedan ska jag till Kalmar någon vecka efter det eventuellt.
Jag kommer antagligen inte blogga på Gotland, speciellt eftersom mobilbloggningen inte funkar & även om vi hittar internet så vill vi hellre hänga runt ute & se oss omkring på Gotland, man kan ju blogga när man kommer hem ;)

Så då ses vi inte förrens jag kommer hem igen på söndag eller ev. på måndag ;) Men jag kommer nog finnas här ikväll, kanske skriver ett inlägg eller så försöker jag designa om lite om jag fattar hur man gör, haha. Nu blev det ett lite längre inlägg än vanligt. Ska sluta nu, Vi hörs.

Puss&Kram, Sanna!

Shoppat


Lite sent, men nu kommer bilderna på det jag fick med mig hem efter svängen på stan/Kupolen med Tobbe i måndags.




Tre st silverfärgade armband i olika storlekar, Ur&Penn.
Ett par örhängen i härligt mönster, Ur&Penn.

Silver armbanden kommer bli så snygga till ett färgglatt plagg eller en färgglad outfit + en snygg bränna ;) Don't you think?

Puss&Kram, Sanna!

Sleepover.


Jag hittade på något att göra idag trots allt ;) Jag solade & sedan kom Lina över :) Vi har varit ute i solen, tittat på tv & promenerat. Nu ska vi snart kolla på filmen vi hyrt & äta godis, som alltid när vi är med varandra så ska vi sova med varandra, haha. Den här gången sover hon här ;D Ska dra nu & vara social med Lina ;)

Vi ses, puss&kram, Sanna!

Bored


Jag är sååå uttråkad just nu, idag har jag absolut inget att göra. Skulle kunna gå ut i solen, men den åker i moln varannan minut typ & så blåser det en massa hela tiden. Jag har så tråkigt idag. Jag funderar på att åka & shoppa. Ibland är det lugnast att shoppa ensam.
Igår köpte jag ett par örhängen & ett halsband bara, kan visa senare. Anledningen till att jag inte hann blogga mer igår var för att jag & Tobbe gick på bio senare på kvällen så jag kom hem runt 23.00, då gick jag ner & duschade & sen kollade jag på en film, sedan somnade jag ;)
Vi kollade på "The happening" & den var faktiskt bra  :) Inte direkt läskig som jag trodde den skulle vara, men bra.
Vi får se hur min dag blir, haha.

Puss&Kram, Sanna!

RSS 2.0